Vandrande på trötta fötter..

Idag skulle jag egentligen åka till Västerhaninge, hem till Emmy för att filma. Vi läser om den grekiska mytologin på svenskan just nu, och klassen har blivit uppdelade i små grupper om ungefär 5 personer. (Våran grupp består av 3 dåra)
Man ska med gruppen göra en liten pjäs, om den myten man fått. Vi har den om Hades och Persephone.
Istället för att spela upp pjäsen framför klassen hade vi tänkt göra det till en film istället, och visa upp filmen, när alla andra spelar teater. Men så blev det icke, för Tracey smsade och sade att hon var för upptagen..

Så min dag blev helt ändrad. Åkte till stan med syrran istället. Det var ju faktiskt jättekul, det var längesen vi hade så kul tillsammans faktiskt. Vi åt ute, sen efter det så gick vi mot den internationella marknaden utanför kulturhuset ungefär. Där köpte vi Churros. (En jättegod spansk bakelse).
Vi tittade lite på kläder och promenerade runt stan. Efter ett tag då vi fick ont i fötterna, bestämde vi oss för att gå hem och grilla. Brorsan skulle också vara där. På tåget träffade vi Emelie & Jessika som var påväg till Helenelund. Satt och pratade med dom en stund, tills de var tvugna att gå.
Sen kom vi hem, och så blev det som sagt grill med familjen! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0