jtrgdskdsgf

Hej där!
Hur mår ni? Jag är så trött så att det inte är sant. Jag la mig kl 5 igår, och väcktes kl 10. Just nu måste jag plugga, eftersom att sommarskolan börjar om 2 dagar (!), men jag orkar inte.. Jag är helt ensam hemma, och har huvudvärk. Ska strax iväg till sigma och handla. Jag har planerat att laga en överraskningsmiddag för mi familia. Igår var inte riktigt min dag, allt var förjävligt. Förutom att jag var med min älskling, och när jag snackade med suzi på kvällen då, det var höjdpunkterna, men resten av dagen var rent ut sagt förjävlig. Ni vet när man ibland inte känner sig uppskattad av sin egna familj? Precis så där. Det var alla mot en, och helt plätsligt förvandlades allt till ett enda stort krig. Det fortsatte på morgonen, när hela min familj åkte in till stan för att ha roligt, shoppa och gå på pridefestivalen, medans jag lämnades ensam hemma..
Men jag ska vara stark, jag ska visa att jag är smartare än så. Man är inte smart om man har MVG i plugget, man är inte smart om man bara kan matte, man är riktigt smart om man har självrespekt, om man har respekt för andra, behandlar folk som man vill bli behandlad, man är smart om man har självinstikt.
Jag ska visa de att jag inte är så jävla korkad. Jag ska överraska de, och få de att ångra vad de sagt.
Gå alltid med huvudet högt, skit i vad folk säger om dig. Titta ner på alla som tittat ned på dig. Le mot de, och fortsätt gå vidare. Detta ska bli mitt motto för livet.


Hurricane

Hello this is Suuuz!
Tami har inte bloggat idag, så jag (Suzi) tänkte gästblogga lite ;)
Pratar med henne i luren just nu, och hon klagar på hennes insektsbet hon fick idag när hon tog en liten skogspromenad höhö. Hon säger att jag förstör hennes blogg, gör jag?

Jag ska på Uppsala Reggae Festivalen nästa torsdag, WOHOO! Och gissa om Tami är avundsjuk haha. Nej men det kommer bli skit kul, jag kanske uppdaterar här efter jag varit där! Det är 10-års jubileum och artister som; Gentleman, Anthony B, Jah Cure, Kalle Bah m.fl. kommer. Och Tami hatar mig för det (?) hahaha!

Anyway här bjuder vi på lite bilder från förra veckan när jag var hos henne i Väsby.
Besos


Tamis hare (really)



bootyshake



ÄLSKAAAAAA!!!

%¤!#,-

Nämen hallå där!
Jag sitter i mitt rum, och tar det lugnt. Det har aldrig tidigare känts så här skönt att sova i min egna säng, som igår. Efter en hel månad sov jag i mitt egna rum igår kväll. Ingen är hemma just nu förutom jag och syrran. Alla i min familj är i skansen, förutom pappa som jobbar. Jag och systeryster skulle också ha följt med, men vi orkade dock inte. Det regnade ju också, så. Vad gör ni på en dag som denna? Tell me.

Juste. Imorse, så tittade jag igenom mina papper och upptäckte att sommarskolan börjar den 2 aug.. Alltså om 4 DAGAR!! :( Är man otaggad eller? Ja, ja det är man.


tjenelitjena.

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeej! :D
Jag sitter in tha kitchen, och bloggelibloggar. Nej nu ska jag inte vara flummig. Jag har faktiskt rätt ont i ryggen, efter att ha sovit på golvet igår kväll. Sov i vardagsrummet. Jag har ont i ryggen, magen och huvudet. Känner mig som en sjukling. blää.

Om 4 timmar så åker min faster och hennes son härifrån. De kommer bila härifrån. Jag praoade faktiskt med han som ska skjutsa dom. När jag praoade i min fasters frisörsalong i London för 2 år sen, så jobbade han där. Han är en god vän till min faster, och det var längesen jag såg honom.

Nu ska jag nog ta mig en dusch. Pusselipusspuss


:)

Tjingeli-lingeliblingbling!
Whats up? Jag sitter i köket och är helt nyvaken. Mamma väckte mig nyss, (30 min sen egentligen, men för mig räknas det som nyss, för jag låg och drog mig i sängen i typ 20 min innan jag gick upp) för att jag och min syster ska följa med uncle och barnen till Väsby centrum. De kommer snart hit, och jag måste strax upp för att sminka mig.

Igår kväll så sov jag i syrrans rum, en natt efter som sagt en månad. Imorgon kan jag sova i mitt egna rum, för att faster och hennes son som lånar mitt rum, åker imorgon. Ikväll måste jag nog sova i vardagsrummet, för att syrran tyckte det var för jobbigt att jag sov i hennes rum..

Nu måste jag sticka iväg, senare blire grill-erigrill med familjen igen. Mwaaah, kiss


chillax" på hög nivå!

Hello =)
Jag ligger i sängen med laptopen på magen och bara tar det lugnt. Ikväll kommer min morbror, hans son, hans sons tjejkompis och hennes lillebror från frankrike hit. Bara så att ni vet det. hihih. Vi ska snart gå hem till mojmoj, för att de ska hämtas upp på arlanda hem till henne. Ikväll kommer jag äntligen sova hemma, efter en hel månad som jag sovit hos grandma. Ikväll, och imorgon kväll kommer jag dock att sova i min systers rum.

Idag var jag med min älskling, vi myste och hade det jättetrevligt. Det var ganska kallt, men det gjorde inget. Har man två armar, och en skön famn som håller om en, så gör det inget. Vi satt och pratade, och hade det kul. Vi tog ett par bilder. Vissa av de blev bra, medans vissa andra blev rätt roliga. hihih. Jag längtar efter dig, mer och mer efter varje gång vi ses.




zdijzsdf

Hej.
Jag hinner göra ett kortisinlägg just nu, är in a hurry. Om 10 min ska jag åka till IKEA. hur mår ni? allt väl eller? Nu måste jag sticka, shiiiit
Jag sa ju, kortisinlägg. pussens

ett litet hej, från lilla mig.

Hellu.
jag sitter här i köket och surfar lite. ska alldeles strax hoppa in i duschen, för att senare fixa mig. Vi ska nämligen på grillparty med min familia. Jag hoppas inte att det förblir så här kallt senare ikväll. buhu.
Vad gör ni mina vänner? Skriv, och låt mig veta!
Vi hörs sen. Måste gå nu, en sur syster gnäller om datan. Ha det finfint! Pussar


halloj gott folk

Tjenix!
Det är en trötter som skriver just nu. Det är kallt ute, det är kallt inne och det känns som höst. Mobilklockan stod på 11.00 imorse, och jag vaknade trots att jag la mig 03.30 igår, wiiihu! ^.^
När jag vaknade, vandrade jag hem till oss (sover ju numera hemma hos mormor) för att klä på mig och sminka mig, för att senare åka in till stan med systeryster. Vi åkte in till stan, och hälsade på suzi i ungefär 15 minuter, sen så gick hon vidare och vi fortsatte vidare till gamla stan. Det hände massa grejer under våran lilla tripp en stoccolma. Vi blev bland annat jagade av 3 st importkillar, som hela tiden vandrade runt oss och försökte prata med oss. Illa.
Nu ska jag traska vidare hem till grandma'! Auf wiedersehen. <3


kings of leon <3


In love baby in loooooove

Hallåhejtjatjena! Hur står det till gott folk? Här är finfint. Vädret är dock inget vidare, det är rätt mulet, och några små droppar faller ner från himlen.
Jag sitter och lyssnar på kings of leon's låtar, och tar det lugnt. Min migrän börjar ta sin plats i pannan på mig. Oh fyfan.

Bloggen, jag är kär. Jag är helt förälskad. Att jag fått lära känna en sån fin människa, det är obeskrivligt underbart. Det kanske är en belöning efter allt dåligt jag gått igenom. Jag förtjänar den här lyckan och kärleken. Jag är så grymt kär att jag inte finner ord. Den här känslan är så underbar, åh vad jag är lycklig!
Rahul, jag älskar dig min själsfrände! <3


weird it is

Halloj!

Det är så varmt att jag dör. Jag ska snart ut för att köpa en liten grej. Jag har sagt att jag ska gå hemifrån i snart 2 timmar nu. Jag har redan sminkat mig, bytt om, fixat håret och allt. Men men. Datorn är farlig. hihih.
Snart är soooooommarlovet slut, det är inte så lång tid kvar av det. buhuuu. Vad har ni gjort under sommarlovet?
Tell me about it.

Jag har ju som sagt inte sovit hemma på snart 3 veckor, sover för tillfället hos min mormor. Varje kväll, sitter jag på hennes balkong och pratar med min älskling. Och jag blir alltid så här filosofisk då. T ex varför himlen är regnbågsfärgad ibland, hur fåglarna kan flyga, varför jag bara ser en endaste stjärna de här kvällarna. Jag ser bara EN stjärna. Och den är skitvacker!

Världen är skum, men rolig. hihi. Nu ska jag iväg, pussens



jag bjuder på denna ;)


.

Hallå där!
Vad gör ni? Jag sitter på soffan i vardagsrummet, och lyssnar på muziiiica. Persiskt, hihih. Har fläkten på, den snurrar åt vänster och höger. Det är skitskönt att ha fläkt på när det är så jävla varmt ute. Jag ska alldeles strax traska vidare hem till min mormor, för att sova över. Jag bor typ halvt hos henne. Typ. Har inte sovit hemma på över 2 veckor. :((
Längtar efter min egna säng faktiskt.

Förresten, jag glömde skriva att jag tittade på eclipse med min älskling för ett par dagar sen. Den var bra, men fortfarande inte bättre än första twilight. Den var iallafall lätt mycket bättre än New moon. Det var några på bion som satt och asgarvade åt vissa repliker i filmen, som om det vore någon slags komedi. hihi. Jag ska inte avslöja så mycket om filmen, för er som inte sett den ännu, men kan säga en grej. Edward dödar Victoria. Ni vet, hon den orange-håriga tjejen. Jag blev faktiskt glad, för jag hatade henne mest i hela filmen.

Men aja, nu ska jag vidare.

Adios


nämen tjena bloggen, det var inte igår!

I'm back on track! 5 dagar sen var det, men nu är jag äntligen här igen. Förlåt, men datan hade krånglat igen. Nu är allt som det ska. Och som ni vet, så är många utav min släkt här i Sverige nu. En utav de är min 7åriga kusin, som hela tiden vill leka med mig. Så ha lite förståelse för min tröga uppdatering, det är inte lätt att leka med en unge halva dagarna och blogga samtidigt.

Iallafall. Vad gör ni i hettan? Det är nästan för varmt. Man får ju solsting. Men egentligen, vad gör svenskarna förutom att klaga? I vintras klagade vi för att det var för kallt, och nu när värmen äntligen är här så klagar vi på att det är för varmt. Pust pust.

Igår så var jag på grillparty, med några vänner, min syster och min älskade pojkvän! <3 Det var kul faktiskt. Nu ska jag gå och laga middag för min familj, för lillkusinen har tjatat ihjäl sig om att han vill att jag lagar middag. -.-

Ha det gött! ;)



- Hej, jag heter Tahmineh & har världens underbaraste älskling!


big time

Hallå där bloggen!

Jag har haft en livslång pauuuuuus från min blogg. Min data var helt paj, och var inne på lagning. Jag är inte heller så teknisk av mig, så jag vet inte hur man bloggar från mobilen. :$
Det är mycket som hänt under tiden jag inte bloggat. Jag har en kille nu. <3 Underbara rulle. <3
Min mammas moster kommer från iran snart, så jag måste kila iväg. Men det kanske flyger upp ett inlägg senare under dagen.

Puss.
Obs. Jag missade Damian Marley (<3) och Nas igår! :'(

RSS 2.0