snabb

Hejsan! Hur mår ni peeps?
Jag mår bra, men jag FRYSER! Våra frilagda veckor började igår, det innebär att vi under 2 veckors tid ska göra en film. Det här året ska vi göra novell-film. Förra året gjorde vi trailer. måste springa, gruppen ropar på mig. Vi hörs!

<3



Var så goda!

nature

Hej!
vad gör ni? Jag sitter på natur-lektionen. Natur är så inte min grej!
Jag vet ju inte ens vad jag sysslar med. Jo men det gör jag ju! :D Fast det är jobbigt & väldigt tråkigt. Vi håller på med ett grupparbete, och imorgon ska redovisningarna hållas. Jag och min grupp ska prata om kolhydrater. Jag ska prata om polysackarider. Vet ni vad det är? Vet ni vet ni? Varje grupp ska prata i 10 min! Jag hinner läsa ut en bok på så lång tid! Haha!

Nu måste jag fortstätta jobba,
vi hörs
bisous



bild tagen från : http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/9c/Cellulose-3D-balls.png

konsert ikväll dåra!

Hejsan sötisar
Vad gör ni? Jag kom hem för en liten stund, sov över hos mojmoj igår kväll. Det är så himla kallt ute!!
Ikväll ska jag gå på musikskolans konsert, det är en hyllning till Beatles. Jag ska gå dit med syrran idag, så det ska nog bli kul!

Jag har inte så mycket mer att säga, förutom att det är mindre än 1 månad kvar till Paris! Nedräkningen kan börja!!


Jay Smith

Hej bloggen!

Jag tittade på IDOL igår, och vill bara säga att Jay Smith's version av Madonna - Like a prayer var gudomlig. Varje gång han uppträder, blir det så mycket mer än bara ett uppträdande. Han bjuder på konsert! För er som missade när han sjöng igår, så kan ni se hans uppträdande här nedan :



Jag vill även passa på att säga att jag grät när Andreas åkte ut. Jag trodde på honom från första början, när jag hörde han sjunga på audition. I början var han lite stel på scen och så, men jag visste att han skulle bli bättre och bättre för varje gång. Det har han bevisat för Sverige nu, han är den som utvecklats mest under denna säsong. Jag ville se en final mellan Andreas och Jay. Jag vet att Jay kommer komma till finalen.

 

Puss


biljetteknas

Hej hej läsare
Jag är in a hurry just nu, och måste springa iväg snart. Har mycket att göra idag faktiskt. Ska iväg till banken, fixa lite grejer, handla, och sedan plugga ihjäl mig!
En komisk händelse : Jag fick mina paris-biljetter igår, kul att det står att jag är en MR. HAHAH. Så jag var såklart tvungen att ringa till Air France och fråga vad jag skulle göra. De sa att det är helt lungt eftersom att jag flyger inom EU. Så nu är jag glad.



Jag och morbrors fru, framför Sacre Coeur, Paris. April 2010


dance dance dance

Jag kan inte låta bli. Ni får en till låt av mig. På den senaste tiden har jag blivit en "rockea". Dvs en som lyssnar på rock och reggae. Jag har alltid gillat rock, men på den senaste tiden har jag lyssnat på det mer och mer. Jag har gillat Mando Diao, Coldplay, och Kings of Leon länge, men på den senaste tiden börjar mitt rock-förråd att utökas.

 

Här får ni deras bästa låt! Mando Diao - Dance with somebody

Only girl (in the world)



Jag är inte så into Rihanna, men den här låten är bra! Jag gillar henne och tycker att hon är asball och så men det är inte så att jag lyssnar på hennes låtar stup i kvarten! Men denna gillar jag.

farsdag

Yo yo!

Hur är det i värmen? ;) Förutom att vädret har förstört mitt hår, och fått mitt smink att rinna så är det toppen med mig. Jag mår bra!
Jag sitter i datasalen och passar på att hälsa på er!
Igår var det farsdag ju, jag vill bara säga att det är skitkul att ens pappa fyller år på farsdag! Då måste man köpa en present som är 1000 gånger finare och bättre! ;) Vi firade farsdag med en jättegod tårta som mamma hade bakat, och eftersom att min bror inte bor hos så ska vi fira pappas dag idag, min bror jobbade igår. Så det blir tårta idag igen, fast den är köpt!

Ha en fin dag! Pöss

.

Hejsan!

Jag sitter i biblan och har håltimme. Jag vill bara påminna om min frågestund! Jag kan inte svara om jag inte får frågor :)

visitkort

Hejsan

Jag ska börja åka iväg till skolan snart, men innan dess vill jag hinna hälsa på er!
Vi hade fotografisk kommunikation igår, och på den lektionen skulle vi göra visitkort på photoshop. Jag har inte direkt några jättekunskaper i photoshop, så det är skitsvårt för mig. Photoshop är som en trappa, man måste testa sig fram för att hitta rätt saker, och det finns alltid nya saker att lära sig.
Jag lär mig, går ju i skolan för att lära mig. Men det tar absolut sin tid.

Ni ska få se resultatet :



mitt visitkort. jag har ritat karikatyrbilden på elvis, sen så har jag scannat in den på datan och lagt in den i bilden. vad tycker ni?

-



Nej då jag bara skojar! Men längtar till julen, då kommer jag att vara i Paris. Resan är bokad och klar, jag åker 20 dec och kommer tillbaks 3 jan. 14 dagar i älsklingsstaden! Jag ser verkligen fram emot det. Att fira jul och nyår där är helt toppen. Jag gjorde det när jag var 11 år, det var jättemysigt!


<3



Det här är en utav de finaste människorna på jorden! I love you


dry cry

hejsan!
hur mår ni i kylan? i snön? det är hur kallt som helst idag, jag förstår inte! inget depp-inlägg nu inte. jag har haft håltimme i över 2 timmar nu, världens gulligaste Dina lånade ut sin data till mig för att jag inte skulle bli uttråkad. hon är bäst!

ni ska få en låt av mig igen. min blogg börjar bli en låt-blogg. we like it!


glöm inte bort min frågestund!

Glöm inte min frågestund! På fredag börjar jag svara!
Nu måste jag iväg, bildsalen kallar!

Pusshej

kings of my heart

Ja hallå!

Jag ska alldeles strax börja röra mig mot sängen och sova. Ska ju upp väldigt tidigt imorgon. Hej då lov! Hej hej skola..
Jag har inte så mycket att skriva, så ni får en låt av mig. Det är Kings of leon - the face. Jag vill gå på deras konsert, de är helt klockrena. Låtarna, rösten. Finner inga ord. Nu ska jag sova till deras låtar! Pusshej


:)

Hej hej,

jag såg att Morris skrivit ett inlägg i min blogg om att han är min teddy. Åh, ja det är han!
Han skrev det igår när jag pratade med honom på telefon, han sa inte vad han skrev, utan han bara fnissade. Det är faktiskt ganska gulligt, så ni vet! :)

Just nu är jag på "jobbet", ni vet ungdomsgruppen All in one som jag skrev om. Vi har planerat lite inför våran kommande utställning/modevisning. Jag håller på att rita Tribal-inspirerad Lion of Judah. Helvetesjobb det är. Skitsvårt!

Nu måste jag fortsätta
Vi hörs
Puss

Hej!

Jag vill bara berätta att jag är tämiis teddy//morre =)

beach in hawaii



Jag kan somna till den här låten. Godnatt!

HEMLIS

Jag har en hemlighet.. En hemlighet jag inte avslöjat för någon. Det här är stort..
Det är nämligen så att jag är lite småkär i Steven Simmons. Han är med i Cirkus Möller & Ladies night.
Jag såg honom på Åhléns City för några månader sen. Jag såg honom på parfymavdelningen, när han handlade. Blev helt galen. hihi.

OBS! Det här är inget skämt.



Bilden är tagen från finest.se, fast jag har gjort om den lite.


frågestund!



Jag ska ha en frågestund på min blogg. Ni är välkomna att ställa frågor. I slutet av nästa vecka kommer jag att börja svara på frågor.
Ps. Det är första gången jag har frågestund på min blogg, så passa på!

Nu ska jag titta på Idol.
Kram kram


paris, here I come

Hej!

Nu kanske ni tycker jag är dum.. Men kommer ni ihåg när jag skrev att jag inte kunde bestämma om jag ville ha Mini-Pc, eller paris-resa i julklapp. Jag har bestämt mig, jag vill åka till Paris. Jag pratade med mina föräldrar igår och det var helt okej för dem. Så om en månad åker jag till Paris. Data kanske varar för alltid, men det jag behöver just nu är lite semester. Data kan jag köpa när jag vill. Och desutom är julen underbar i Paris.



Jag i paris, april 2010


Sex on fire



En godnatt-låt, innan jag stänger av datan.. Puss

tips?

Godkväll kära människor!
Visst känns det skönt med lite lov? love? löv? Iallafall för oss som får lov, så känns det skönt! Jag använder mitt höstlov flitigt och bra. På onsdag kommer min älskade Neda hit till Stockholm, från Hudiksvall. Jag har saknat den jäveln. Vi ska se till att ha superkul medans hon är här. (Det har vi alltid). Vad gör ni på lovet i löven? Något skojsigt?

Förresten, vad kan man köpa till ens pappa i födelsedag? Pappa fyller år snart, och jag har tänkt köpa något fint, men kommer inte på vad!? Det är enkelt att handla till mamma, för hon är mer som jag, eller jag är mer som henne? Whatever.. Men det är skitsvårt att köpa till pappa. Tips?


Désolé



Den här låten lyssnade jag jättemycket på när jag var i Paris. <3 Sakna.

RSS 2.0