du är världens bästa mamma <3

Äntligen mår du lite bättre. Men fortfarande är du någorlunda svag. Jag hatar mig själv för att din morsdag blev förstörd. Medans alla mödrar firades igår, fick du spendera hela dagen och kvällen på sjukhus. Iallafall.. Nu har det redan hänt, man ska inte titta bakåt i tiden, utan titta framåt, och hitta lösningar. Jag hoppas verkligen att du blir frisk nu, jag vet att du aldrig kommer bli frisk. Men friskare. Snälla. Ta dig ur dina sjukdomar. Du kan inte ta dig ur alla. Men några. Jag ber dig, jag behöver dig. Jag vet att jag är dum ibland, men jag skulle aldrig aldrig klara mig utan dig. Jag älskar ingen person, mer än vad jag älskar dig. Jag lovar att vara en bra dotter, från och med nu. Jag vill inget hellre än att du mår bra. Förlåt för allt ont jag kostat dig.
Jag älskar dig helhjärtat, mamma!


EUROVISION

Yo!
Jag vill bara meddela om att Europa inte har musiksmak. Varför hamnade Frankrike så långt ner? De var ju bäst på scen, så jävla bra framträdande, och låten var ju hur grym som helst. Jag längtar till Vm, då man får höra mer av låten. Och Israel? Stackars Harel, som knappt fick poäng. Hans ballad var så fin. Han var så vacker att se på, han sjöng oerhört fint. Fick rysningar.. Azerbaijan som alla sa, kanske kommer kamma hem det hela, hon hamnade ju inte så långt upp. Det är ju inget som helst fel på Tysklands bidrag, hon hade skön röst, och hon såg äkta ut på scenen, men ändå. Det fanns många bättre bidrag. Aja, jag kan inget annat säga än, grattis Deutschland!



FRANCE! <3

otursvecka/go France!

Hallå!
Hur är det? Jag mår väl bra. Bara det att jag är jääääävligt pissed of. Jag har haft otur hela veckan. Otur otur otur. Igår gick jag och suzi runt på stan och letade efter kläder, hon letade efter en klänning till hennes slutskiva + en vanlig tröja/tunika som hon kunde ha på sig igår. Vi tittade i, helt ärligt 500 butiker men vi hittade ingenting. Till slut, hade vi tappat hoppet helt och hållet. Vi började titta på fula kläder, bara för att vi inte hittade något fint, och vi började asgarva åt allt tråkigt. Vi vände upp och ner på hela systemet. Alltså inte bolaget. Vi var helt flummiga, för att vi hade gått runt hela dagen. Och min jävla väska vägde cp-5 ton.

yeayea, idag är det eurovision final. Klart att jag ska sitta och titta. Jag kommer vara fastspikad framför tv:n. Jag tycker absolut att Sverige förtjänade en plats i finalen, det kommer kännas jättekonstigt att se en final där vi inte är med, eftersom att vi alltid varit det. Men det verkar som att i år är Sveriges otursår. Allt handlar ju om otur nuförtiden. Vi kom inte ens med i VM. Men aja, i semifinal 2 av eurovision, så var det många bra bidrag som inte ens gick vidare. Sverige var bra, kroatien? Varför gick inte de vidare. Och varför fan gick Danmark vidare? De var helt ärligt sämst. Eller nej inte sämre än Nederländerna, för de var bokstavligen talat SÄMST ever. Men danmark, lät som en gammal version av Carola och Andreas Jonsson. (stavning?) Många länder verkar tro att det är eurovision 97, och inte 2010.

Aja, jag hoppas på Jessy Matador. Frankrikes bidrag alltså. Låten heter Allez olla olé. Jag tycker även om Grekland, opa! eller åååpa som kommentatorn sa.

Nu ska jag hem till nena (mormor) pussens



Jessy Matador. Han är så mmm-jag har inget att säga.. fin!


trött täm

Yo! Tamii skriver i sömnen. Jag är väldigt väldigt väldiiiigt trött och kan somna närsomhelst nu. Jag har suttit med två engelska arbeten, och är helt DEAD. Skolan dödar en, den dödar en verkligen. Så jävla mycket plugg. Test here, test there, test test everywhere..
Hur har min dag varit då? Rätt ok faktiskt. Jag hade egentligen bara en lektion, och skulle ha slutat 12.30, men det blev 15.30 istället, för att jag skulle skriva ett prov i samhällskunskap 14.30. Jag hade ett prov i italienska på morgonen. Asså oh. På fredag har jag två prov till, och måndag ett i Natur. Sen troooor jag att jag är klar. Ouuf, vad jag ska pusta ut under sommarlovet. Jag kommer vara värd mitt sommarlov. Längtar, längtar.
Nej nu ska jag lägga mig, pussar

jaha.. rubrik? vad för rubrik?

Hey y'all!

Jag har lite bråttom, men jag skriver lite snabbt innan jag springer iväg. Snälla önska mig lycka till, jag har två prov idag, och jag är nervös som heck! Jag har pluggat så mycket att mina ögon inte ser mer.

Mina föräldrar köpte mig en träningsmaskin igår. Så jag har tränat tränat tränat. Jag ska göra det varje dag, och dieten går perfa!

Nu måste jag kila iväg och sminka mig om jag ska hinna köpa det jag måste köpa (hemligt). Men jag kör med en lättare make idag. Lite ljus foundation och mascara. Jag har hört att jag är finare utan smink, så.

ciao

 



Detta inlägg avslutas med en gammal goding!

pjuu.. homeworks

Tjenare! Det är en trött tami som skriver ikväll. Jag är mitt uppe i mina studier, men jag passar på att ta en paus just nu. Jag har pluggat i timmar nu, och är jädrans trött! På onsdag har jag prov i italienska och samhällskunskap, så mitt huvud är ganska så proppfullt med en massa saker just nu. Och italienska boken? Vad fan är det här? Kan de inte utöka ordlistan LITE mer?! Man blir ju irriterad. Vi har fått ett häfte, "kontrollstation", som vi ska svara på en del frågor, och svaren finns ju knappt i boken (?). Det står så här :

Översätt familjeorden till italienska.

1. mamma

2. pappa

3. bror

4. syster

5. son

6. dotter

7. tvilling

8. föräldrar

Står det : son, dotter, tvilling eller föräldrar NÅNSTANS i boken? Nej det verkar inte som det. Hursomhelst, så lånar jag mammas data för att söka lite på Google translator. Hoppas jag hittar orden där, or else I'll go nuts!

Appropå (stavning?) min diet, så går det jättebra! Jag vart superglad när jag kom hem, för mamma och pappa hade varit och handlat specialkost för mig, som kornfärs, kornfilé, dinkelkärnor, bovete, vegetariska nudlar, och havregryn. Skitsöta <3

Ha en fin kväll, bacio (kyss på italienska)


hmm.. I wish


shots shots shots



Enjoy! Lil jon - shots.

THE dress



Jag funderar över att skaffa klänningen. Mönstret är ju så himla snyggt, och den skulle bli otroligt fin att ha på sig en somrig utekväll, med ett par svarta klack. Solbränd. Mmm, the perfect dress.

"hallå där i rutan"

Hallå där!
Nu är det tamii här! Ursäkta mitt och suziis flummiga inlägg tidigare. Vi har varit flummiga hela dagen. För en liten stund sen gick hon till Upplands väsby station, för att åka hemmåt. buu :(
Men snart ses vi igen!

Idag när jag gick ut för att hämta henne, så ÖSREGNADE det verkligen. Och åskade. "Tur" för mig då, som är galet rädd för åska. Undvek att gå under träd för att jag är så rädd. Min kappa blev helt dyngblöt, och mina vita tygskor blev gråa. Tur att man har en sån fin mamma, som tvättar de. <3

Hur har eran dag varit? Berätta.

Puss


guestbloooog

Hej!

JÄVLA BLOGG JÄVEL, allt ja skrev försvann..........
Iallafall det är Suuz här! Ska aldrig ha någon blogg allt bara försvinner ju.. hahahahah, aja how u doiiiiiin?
Värsta flumm inlägget, hmm vad har vi gjort? Vi har varit ute i regnet, varit i VäsbyC, ätit, kollat på persiskdubbad japansk/kinesisk days of our lifes och suttit framför datan. :)

Nu är det bara 15 dagar kvar till min student :) Kommer bli fett kul, självklart kommer Tamii att vara där (aka. Joje = liten kyckling på persiska). Shit brukar inte skriva såhär flummit, men aja det är inte min blogg :D hehe
Nu flippa Tamii bara för att jag sa så.. hon ba: VADÅ SKA DU FUCKA MIN BLOGG NU BARA FÖR DET? HEHE O GREJER. hahahah naaw

Hon tvinga mig att skriva här så att ni vet :) Jag ska skriva ett bättre inlägg nästa gång, promise

Puss puss


yo!

Hallå!
Jag kom hem från hettan, för en stund sen. Trött som jag var, var jag tvungen att laga min egna mat. Jag går på diet, så min mat är lite speciell.
Jag har bytt ut alla mejeriprudukter som mjölk, bröd, smör och ost, mot andra nyttigare grejer. Till frukost äter jag, havregrynsgröt, en knäckemacka med päron, eller annat frukt, och dricker te.
Till lunch, byter jag ut pasta, ris och annat mot bara grönsaker. Dvs, om det blir kyckling, ris och sallad till lunch, så äter jag enbart kyckling och sallad.
Och det ska lagas på ett speciellt sätt. Undviker fett.
Och så promenerar jag. Ska ut och göra det nu. Imorgon ska jag även hämta min cykel, och börja cykla. Här satsar vi stort! :)
Kram kram, från Tami

shoppa!

Vet ni vad jag kommit på? Man blir smal av att shoppa! Nej, jag skojar inte. Det är verkligen sant. När du är ute och shoppar, går du ju runt i flera timmar utan att ens lägga märke till hur länge du verkligen varit ute. Speciellt när man är ute på stan, med sin vän eller sina vänner. Då pratar man ju även mycket under tiden, och då märker man inte ens av tiden. Det är ett skitbra tips. När jag och suzi shoppar, går vi runt runt runt, utan att veta hur länge vi gått. När vi väl tittar på klockan, upptäcker vi att det gått 3-4 timmar. Det är klart man inte går ner om man sitter och fikar då. Men det gör vi sällan, så!
Om man inte har pengar, går man ju även mycket om man bara tittar på kläderna.

Shoppa mer!


HELLOES FROM TAMI

Tja!
Jag kom precis hem, med en "död axel". Jag har så himla ont nu. Min handväska väger alltså. Det värsta är att jag knappt har så mycket i den. Det är själva väskan som väger, och nu har jag hur jävla ont som helst. Har nackspärr. Bu.
På väderprognoserna stod det att det skulle regna igår. Regnade det? Nej.
Det skulle regna idag. Regnar det? Nej. Det är så varmt att jag kvävs. Imorgon säger vissa att det kommer regna, men jag har även hört att det kommer bli 26 grader!
Ett tecken på att Sverige kommer att ha sin första riktiga sommar. Grattis Sverige! Perfekt till Vickans bröllop ju.

Boos ( puss på persiska! )


<3


"hallå där kött och blåbär"

HEEEEEEEEEEEEEEJ!
jag har haft sämsta uppdateringen ever! min cp-data är cp-sönder, och jag kan inte cp-blogga, gå in på cp-facebook, eller CP-PLUGGA! allt känns helt cp!

Jag sitter i skolan, har slutat. Ska snart hem. Ville bara hälsa på er innan dess.
Vädret är helt jävla awesome! Har hört att det ska bli ännu varmare imorrn. 25 grader! Är vi verkligen i Sverige eller?
Men skönt kommer det bli. Hoppas jag får lite färg på mig då. Ska ligga och steka, men jag får typ aldrig nån jävla färg. Nå, får ligga ute ett helt dygn då. Haha.
Vad händer?
Med mig är det inget speciellt. Har bara 55 jävla sidor att plugga på till naturkunskapen + typ 20 sidor till ett annat naturkunskapsprov. Proven är nästa vecka, och veckan därefter. Men läraren sa ingenting förens igår! Hur sjukt det än låter. Cp-lärare.
Jag har även 15 sidor att plugga samhälle. Alltså ÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHH jag blir galen.
Nu tror jag att jag åker hem och vilar lite. Ha det gött! ;)
pussar


Vad ska man skriva här då?

hola!
hur är det? jag sov hos mojmoj (mormor) igår kväll. det var jättemysigt. vi tittade på film, sen blev jag så trött att jag somnade från ingenstans (?). Igår var jag med Suzi. Vi vandrade runt på stan, och fikade. I förrigår hade jag klätt på mig varma kläder, eftersom att jag trodde det skulle vara kallt. Men sen så blev det överdrivet varmt, så jag höll på att grillas på bussen. Så igår, trodde jag att vädret skulle bli detsamma. Så jag tog på mig mindre kläder, en tunn vårjacka och sandaler, och så blev det ISKALLT och stormigt! Så jag var tvungen och köpa ett par vita tygskor och ta på mig. Så det gjorde jag.
Jag är INTE taggad de kommande tre dagarna. Imorgon ska vi ha exursion. Typ jaga insekter, och plocka mossa. På tisdag ska vi ha orientering hela dagen. Ska man gå? Och på onsdag har jag nationella prov i MATTE? nightmare!

Nu så ska jag kila iväg. Take care, besos

 


meningslös rubrik.

Tja!
Jag kom hem för ungefär en timme sen. Var ute på shoppingrunda med syrran. Jag köpte två klänningar till mamma, och ett par spetshandskar till syrran. Man måste unna sin familj presenter ibland. Det är de värda.
Till mig själv köpte jag lite andra saker. Letade efter ett par snygga jeans, men hittade inga fina. Var även jävligt trött för att leta för länge. Var ju ute med min kompis innan, eftersom att jag hade en jävla lång håltimme, så vi åkte till Cafe Moda och fikade. Chai Latte! <3
Förresten! - Har ni någonsin drömt om någon ni aldrig sett förut? Och sedan träffat på den personen efteråt, och känt igen den personen? Det har jag! Det kändes minsann jävligt äckligt!

'

Jag & systeryster! Bomchikawawa!

Tamiis novell - Det personliga kriget.

Det hela började som en smäll. En orkan fylld av lögner, svek och kärlek hade svept iväg mig. Jag var som bortblåst. Till och med i min egna värld. 

Jag försökte kämpa emot smällen med boxningshandskarna på. Jag gav allt för att slå tillbaka. Ända tills att min värld hade rasat samman. Ända tills att min värld hade slagit ner mig.
När jag väl låg nere, och när min energi hade domnat bort, så orkade jag inte resa mig upp igen. Kraftlös ville jag ligga kvar på min plats och sova. Sova ut min ilska. Sova ut min rädsla och otrygghet.
Där låg jag mitt i min egna drömvärld, som hade lite allt möjligt att erbjuda. Ouppfyllda drömmar som hade rispat upp mitt sköra hjärta. Stilla som jag låg, slöt jag försiktigt mina ögon och började fundera. Hur kunde jag, som var allas lilla ängel, slänga mig in i kriget mot mig själv? Kriget där man slänger granater och avfyrar vapen. Jag menar det personliga kriget, med en ängel på ena axeln och en djävul på den andra. Hela kriget gick för fort fram, och var så förvirrande. Så förrvirrande att jag sakta men inte så säkert förlorade mig i mig själv. Det var som att vara Bambi på hal is. Han hade mig. Redan från första dagen visste vi båda om att han hade fångat mig. Jag var fast i hans liv, och jag andades hans andetag. En droppe av mina ögon bildades till oceaner, medans mitt hjärta formades till vingar, flygandes för att omfamna hans hjärta. Jag svävade på moln, tills att han slängde ner mig på jorden igen. Han stal lyckan ifrån mig. Nu har jag enbart mig själv att omfamna, men jag vill inte göra plats för någon mer längre. Jag vill inte ge min människa, min usla person, mer plats. Det är inte stort nog för oss båda. Mig och djävulen alltså. Ni vet den där som försöker få oss att tro att vi aldrig duger. När vi innerst inne vet att så länge vi duger för oss själva så är vi modigast och vackrast i världen. Så från och med nästa gång jag öppnar ögonen och vaknar upp ur mina drömmar igen, ska jag känna mig som en ny människa. Fri och sällsynt. Precis som den ängeln jag en gång var. Nu är det ängelns tur att övervinna djävulen. Visa att ängeln är starkare och faktiskt kan trycka ner djävulen. Nu är det dags för mig att leva på riktigt, som aldrig förr. 


Sissela Kyle!

Hellu!
Sitter och lyssnar på lugn musik. Tänker även lite för mig själv. Idag hade jag inte så många lektioner i skolan, så det var skönt det. Men jag var ändå tvungen att stanna kvar, för kl 14.00 var det prisutdelning. Kommer ni ihåg berättartävlingen som jag var med i. Ja den. Sissela Kyle var prisutdelare. För er som inte vet vem Sissela Kyle är, så är hon en svensk skådespelerska. Hon spelar bl a som mamman i Bombay dreams.
Jag vann tyvärr inte. Men jag är rätt stolt över mig själv ändå, för när jag sände in min novell, gjorde jag inte det för att vinna. Jag tyckte det var en kul grej bara. Bara så där. Jag brukar aldrig ha tur i tävlingar, så jag visste att jag inte skulle vinna. Jag blev inte besviken, utan tvärtom. Blev glad att jag var så pass modig, att jag skickade in min novell. Många vågade inte ens göra det!

Jag skriver min novell i nästa inlägg! Stay tuned!

love's in the air

Hallå!

Jag gör ett kort inlägg, eftersom att jag måste lämna över datan till syrran snart.
Min data är sönder, och har virus. den slocknar så fort man sätter på den, så jag har inte kunnat blogga nånting. Just nu sitter jag på mammas bärbara. Jag ville bara säga att igår var en galen natt. hur var eran valborg?
och en annan sak, det är kärlek i luften. haha! det är nämligen så att tami gått och förälskat sig. kan inte säga mer än att första bokstaven på hans namn är R.
miss you booboo.

pussar

RSS 2.0