lystring : konsertbiljett efterlyses

Jag har fortfarande inte hittat nåt konsertdatum. Så snälla alla söta läsare som läser detta inlägg, om ni vet när min älskade Salem ska ha konsert, kontakta mig. Skriv en kommentar, eller vad som helst. Jag blir överlycklig!
Puss på er. <3

jag tänker klääder




Gina tricot har fått in så mycket nya kläder. Jag var där i torsdags, och jag kunde inte gå ut ur affären. Alla kläder där ovan är från Gina tricot, förutom den rutiga, som är från Lindex.
Pussar ,


091128



Hej alla söta!
Hoppas att ni mår bra. Jag mår bra, är bara lite trött. Igår kväll låg jag och tittade på Idol. Oj vad alla 4 var riktigt grymma. Förra året så visste man att Kevin skulle vinna, för att han var så himla överlägsen. Men i år har det funnits många bra artister, så man vet inte riktigt vem som kommer vinna. Iallafall, jag låg och tittade. Sen så började Cirkus Möller, den tittade jag också på, sen vet jag inte riktigt vad som hände, jag somnade mitt i allting, och vaknade upp kl 5, av att tvn fortfarande var på. haha -.-
Men jag läste dock att Mariett åkte ut.. :'(


Salem Al min drömprins Fakir



Jag är kär. Salem Al Fakir är namnet på min prins! Har suttit hela morgonen och bara lyssnat på hans sköna musik. Jag smälter, åååh vad han är fin och underbar.. Jag är på riktigt dödskär i honom. Någon som vet när han ska ha konsert? Jag måste gå!


cherish - lovesick



Innan jag fortsätter med pluggandet så måste jag poppa upp en låt som min syster visade för mig när jag hade blivit sviken. Låten har gjort mig till den jag är nu, starkare än förut är jag nu. Lyssna och läs texten. Så j*vla mäktig!

091125

Halloj!
Jag mår lite bättre idag. Jag är fortfarande lite snuvig, varm och har halsont, men det är bättre än i helgen iallafall. Skönt det.
Idag har varit en helt vanlig dag för mig. Jag vaknade och åkte till skolan, hade lektioner. Sen efter skolan så åkte jag en sväng till kista centrum med min dunderbara systeryster! ^^
De hade premiär. Shit vad de har byggt om. Fint vart det. Butiker som : Friis & company, next, åhléns new yorker, monki och mango har öppnat. Next gillar jag, de har fina accesoarer där, och god-doftande parfymer. Jag tror butiken är från England. För jag var inne i den butiken i London.

På vägen hem köpte vi över ett halvt kg godis! haha
Nu måste jag kila iväg, plugget anropar. Har en skriftlig redovisning om Portugals religion, så nu blir det : skriva, skriva, skriva!



Ha det fint sötnosar <3 kramis


<3

Min gulliga suzis födelsedag, i limon :) snart firar vi dig igen! <3 lots of love

nsync - yo te voy a amar



Den här sjukt fina låten har jag lyssnat på halva morgonen!


en sjuuk taamiis

Hej alla söta läsare. Hur mår ni idag?
Själv är jag sjuk, så jag har legat under täcket, nästan hela dagen. Det kommer nog bli bättre senare mot kvällen när jag ska äta currykyckling och titta på Uggly Betty!
Jag mådde faktiskt jävligt mycket bättre när jag mötte pappa ståendes i hallen, med 4 STORA påsar fyllda med Marabou-choklad.. Mihi.. Någon har storhandlat, haha.
Nu ska jag fortsätta titta på The city tillsammans med syrran.
Ha en fortsatt trevlig kväll, puss på er





HM

Jag sitter här och har j*vligt ont.. Jag är trött och vill sova!
Såg ett par jättefina saker på H&M som jag vill ha ha HA! :


Puss på er gullungar, ha en trevlig kväll


091117



















Hej!

Just nu sitter jag i biblioteket igen. Min svenska lektion slutade för ungefär 40 min sen, så nu har jag håltimme i drygt 1 och en halvtimme.
Jag gick till läkaren om en sak, som behövdes ta tag i. Men de flesta vet ju att jag enbart har otur i mitt liv. haha. När jag gick dit så gav de mig en tid, till imorgon istället.. Aja.

Min syster började praktisera igår, på BR leksaker. Hihi, det var så gulligt när jag skulle hämta upp henne. Hon var så trött och utmattad. Sweetie!

Jag har egentligen ingenting att skriva om just nu, jag kommer antaglien att slänga in ett nytt inlägg senare, med tanke på min "inte" så långa håltimme. Haha.

Puss på er, ha det bra

Om ni undrar så står det TAMI (på chinesiska), vilket är mitt smeknamn. 


HA HA

Ska jag skratta eller gråta? Såg en jättebisarr sak på facebook nyss! hahahahahah.
Jag önskar att jag aldrig tittade fan, jag lovar att jag har skrattattack här mitt i samgymnasiets bibliotek! hahahah ramlar från stolen snart! U just made my day, u funny idiot. The only thing u do right is to make people laugh sarcasticly at u! I hope u'll burn in hell. U can take ur bisarr jokes with u, nobody wants u


Inspiration : LC <3

Om man kollar runt sig när man är ute på stan, så ser man att många följer modet mer och mer nu. Mer än någonsin. Allt från rockstilar, till lite mer udda stilar, till lite mer chic. Allt kommer från folks inspirationskällor.

Jag och min syster tittar jädrans mycket på THE HILLS, och inspireras mycket av deras klädstilar. Speciellt den otroligt vackra Lauren Conrad. Hon bär alltid fina kläder, och är även alltid fin i håret.
Det är inte bara hennes klädstil som äger så att säga, även hennes personlighet verkar vara fin, iallafall som hon är i The hills.
Hon bryr sig alltid om folk i sin omgivning. Även fast hon blivit sviken av många, är hon stark och har ett leende på läpparna. Ett jävligt fint leende dessutom!
Hon är en riktig förebild.


091116

Hej alla!
Jag hoppas att ni alla haft en fin morgon. Själv är man lite sådär halvtrött/halvvaken. Haha!
Jag sitter i skolans bibliotek och väntar på att matten ska börja om en timme..
Igår gjorde jag faktiskt ingenting, INGENTING! Det var nog min segaste dag hittils. Jag klev upp på morgonen, skippade frukosten. Åt lunch lite senare med mamma, mormor och min syster. Sen så gick jag till mitt rum och lyssnade på min nya skiva som jag bränt. (persisk dansmusik! haha) Jag gick runt i huset flera gånger, in och ut genom varenda rum haha. Sen så lagade jag mat för familjen och mig. Det blev pasta, med kycklingfilé och chevré/creme fraiche. Yum!

Efter maten gick jag och lyssnade på ännu mer musik, duschade, sov och vakna. HAHA!
Jag babblar här i 180, men skriver ingenting om det kassa vädret! Kolla ut genom fönstret! ser ni?? Regn!
Vad har hänt med solen? Det gråa vädret övervinner solen hela tiden. Solen lyser inte så starkt längre. Den bränner inte mer..


Suuz gästbloggar!

Tämii har inget att skriva, hon verkar inte komma på något och jag tycker att hon borde uppdatera mer! Skärpning idiota!
Igår va det en sjuk dag, iaf när det gäller oss två och Idol.. Har inte garvat så mycket för ett sånt tråkigt program. Asså programet är inte tråkigt, låtarna är bra och aritsterna med.. UTOM Calle.. go home boy!
Reza har en riktigt riktigt grym röst men igår fattade jag inte ett skit av vad hon sjöng om, innan har jag tyckt att hennes engelska är bra.. men igår? hahaha vi garvade non stop, men vi garvar för nästan allt så ta inte illa upp :)

Tääm somnade feeett tidigt och jag satt uppe och snackade i lur med min lilla älskling samtidigt som jag kollade på Linkin Park.. Händer inte ofta men vad ska man säga, ibland är det skönt att lyssna på dom när humöret är konstigt. Ni kanske tänker: Hur fan somnar man med Linkin Park på?
Hon somnar till allt.. Neej skoja hon somna med sin mp4 i öronen, samtidigt som hon gjorde lite ljud i sömnen :D (HAHAHA) Jag och min älskling hade lite kul när vi hörde henne, men som tur är märkte hon inget.

Jag skriver mer sen kanske, hon är fett sur nu (A)

Puss puss  /  Suuz



Old but gold


ben & jerry's yyuuum!

Hej! Hur mår ni?
Själv mår jag faktiskt jättebra! Har inte mått så här bra på länge! :)
Skolan går faktiskt jättebra, och NEJ, jag kommer inte bli nån jävla sopgumma om 40 år, haha! Jag ska visa vad jag kan, jag ska ta hela världen med mina paintingskills ;) haha, så duktig är jag inte än, men övning ger färdighet! Jag kommer inte vara som någon som säger sig ska bli polis efter gymnasiet, sen när gymnasiet är förbi kan man inte ens ta sig in på högskola.. Sånt trams är inte för mig, jag är duktig!
Jag fick även en kommentar idag, som verkligen värmde mitt hjärta! Jag är Ben & Jerry's kossan, haha kossan är så jävla söt. Plus att världens goaste glass, kommer från den söta kossan. Kan man bli gladare? Nej! Tack du tjejen, som sa att jag är en ben & jerry kossa, haha! <3
Det söta är att hon och hennes tjejkompisar satt i en timme och försökte komma på vilket gulligt smeknamn de skulle sätta på gulliga mig, och så kom de på det här! Jag är glad, ofc, det är en ära. Men hoppades verkligen på nåt bättre, som cookie dough eller chocolate fudge brownie eller nåt! ;)
Aja, nu ska jag lämna över datan till min kära syster som så förväntansfullt sitter och väntar, haha!
Pussar <3

Edris

Under mina mörkaste dagar är det ändå du som får mig att le Edris <3 Du är min sol, tack för att du finns här och lyser upp min värld, jag är dig evigt tacksam fina du
Det finns inte många som du, och världen skulle vara en mycket bättre plats om alla skulle bry sig lika mycket som du gör. Tack, tack så mycket att du förgyller min värld

bild

Hej igen! Nu ska ni få se bilden jag lovade er. Fast förlåt, den blev dessvärre inte så bra!
Jag önskar er alla en trevlig natt, puss <3

pic

Den här satt ju uppe hela natten och gjorde! Det är inte den jag gjorde till mamma , den får ni se senare! Puss

n0. 5 parfumes

Hej alla söta!
Just nu är jag mitt uppe i en bild jag håller på att måla. Det var mammas önskan, hon ville att jag skulle måla en bild till henne, så jag gör det nu! Slänger upp en bild när den är klar.
Nånting jag verkligen älskar, är goda dofter. Jag bara älskar parfymer!
Jag ska nu avslöja mina fem absoluta favoritdofter! Are u ready?!
Escada into the blue - en doft jag bara älskar, den luktar fräscht, och ger en sommarkänsla <3
Ralph Lauren, cool - Det här är en typisk tjejig doft, den luktar sött, och blommigt <3
Vera Wang, princess - Det här är min favoritdoft, den luktar så underbart! Testa den, doften får dig att känna dig som en prinsessa! <3
Guerlain, Insolence - Den här luktar lite mer kvinnligt, men ändå är den en favorit, med sin violestrakt. underbar <3
Chanel, coco - Den här doften har varit en favorit sedan många år tillbaka, den luktar mer "chict"! <3

ett långt farväl

Jag sitter i mitt rum, med en massa funderingar i huvudet. Funderingar till varför det gick som det gick. Till varför du vart så respektlös mot mig, när jag gett mitt liv i dina händer när jag vart som svagast.. Jag gjorde dig till den du var, jag gjorde dig till den du är än idag. Du vågade inte ens släppa in någon i ditt liv innan du träffade mig, nu blir du inte ens mätt av närhet längre.
Jag börjar sakta men säkert hata mig själv för att jag lät mig spelas med flera gånger om och om. Du var en lek, och jag var din sak. Du gillade att leka med mig, du gillade att slänga mig i väggar, du gillade att hålla om mig samtidigt, du gillade att gräva ner mig, samtidigt som du alltid ville ha mig vid din sida. Alla dessa tankerubbningar har gjort dig till ett svin. Ett vandrande svin! Om jag dör i svininfluensa, som du själv hoppades på (eftersom att du sa det ) så har det ju vart ditt fel. Enbart ditt! Under mindre än två månaders tid har du först älskat mig, sedan gått över till att inte känna så mycket för mig, lämnat mig. Träffat en ny, fått känslor för henne två dagar senare, blivit kär i henne. Blivit lämnad. Kommit tillbaka, lämnat mig. Och nu har du bara en ängel i ditt hjärta, och det är inte jag.. På sätt och vis är jag egentligen glad att det inte är mig du tänker på, för både min och din skull. Jag har lovat mig själv, och andra i min omgivning att aldrig mer luras av dig. Även om du kommer krypandes på dina fyra, och ber mig om min kärlek igen, kommer du inte få den. Varför in helvete skulle jag, jag ge dig en fjärde chans, när du inte kunde ge mig en enda?

Du sa att du hellre förlorar mig helt och hållet. Och det har du gjort. Det finns fortfarande saker med mig som involverar dig, och du kommer aldrig få veta sanningen, för jag vill varken se, höra eller ens tänka på dig! Jag har faktiskt riktigt sköna och underbara människor i mitt liv som BRYR SIG om mig! Du hade rätt, jag klarar mig utan dig, du är inte allt, du var. Du tillhör endast det förflutna. Och jag är säker att det finns någon där ute för mig. Precis som du sa! Du har fått mig att inse. Nu är det försent för dig lilla gubben, du lär behöva mig. Du kommer sakna mig till julen, när du tänker på våran julgran. Du kommer tänka på mig när du går förbi skeppsholmen, till och med i ditt egna rum kommer du sakna mig, och ångra dig. Du lär behöva mig, - men då, då kommer jag redan ha gömt dig undan. Jag finns inte för dig längre. Tog äntligen bort dig från facebook också. Ska ta bort alla bilder från mina väggar och riva sönder de precis som du gjorde. Du har orsakat allt det här A. Ha ett underbart liv. Och akta kanterna som du varit så "nära" att hoppa ifrån


4:17

Nej hörrni, nu orkar jag inte sitta uppe längre. Klockan tickar runt 4:17, och jag sitter fortfarande uppe. Jag halvsover med laptopen på magen, haha! Och imorgon (idag), ska jag stiga upp kl 7, för att gå på ett ärende!! Vad gör jag uppe? haha.

Önskar er en trevlig morgon, så att säga! För mig är det fortfarande kväll, så god natt!

fall for u


taamiis syn på andra människor

Ni som läser min blogg lite då och då, vet säkert vad som kretsar runt mitt liv. Ni vet inte allt, men en stor del vet ni iallafall. Ni vet hur mina vardagar ser ut på ett ungefär. Nu vill jag att ni vet lite om hur jag är som person, och hur jag tänker.

Nuförtiden är våran kära bloggvärld omringad av en massa fjortistjejer som enbart provocerar i sina bloggar. Visst, det är deras liv. Jag klagar absolut inte på hur de är, men jag menar att en blogg är egentligen något fint. Det ska vara som en dagbok, där man skriver om sina dagar, som senare om några år blir till minnen. Man ska se tillbaka och sväva av sin ungdom. Jag tror inte att någon skulle vilja vara 50 bast och gå tillbaka i sin lilla blogg och inse att man var en person, man egentligen inte var.
Är det inte så? Är det inte så att många bloggare/bloggerskor, (inte alla) inte vågar vara sig själva, för att de är rädda att få mindre läsare? Tvärtom ska det vara! Det är så synd egentligen, för att man hör ju hur fina människor det egentligen är som gömmer sig bakom maskerna. Varför? Varför skulle ens någon med fin personlighet, vilja förändra sig till ett falskt monster som "är emot" allt och alla?

De provocerar även genom att skriva dåliga saker om andra bloggare. Jag personligen, skulle aldrig nämna någon i min blogg, om inte det är något bra jag skriver om personen dvs. Jag skulle aldrig skriva något dumt. Som ni vet så har jag ju nämnt en bloggare, och en bloggerska. - Foki, och Antoni (Beloni). Men det är för att de är så geniala. Bådas bloggar är bloggar mina ögon är fastklistrade framför. Jag känner igen mig själv i de, och det är det som är så himla fantastiskt.

Det här var lite om mina tankar. Jag hoppas att ingen tog illa upp..
Puss på er alla





Jag och sis <3 såna där öronmuffar har även jag! ^^

091104

Hej! Hur är det med er?
Själv är det lugnt. Sitter med min syster nu, och lyssnar på lite avslappnad musik. Skönt att bara ta det lugnt!
Jag var på en kortare shoppingrunda efter skolan, då min plånbok fick betala för två plagg åtminstone. Det fick bli en röd rutig skjorta, och ett par ljusblå leggings!
Det känns som att mina pusselbitar äntligen börjar falla på plats nu, skolan går bättre än vanligt, och jag känner mig omringad av folk som faktiskt bryr sig om mig <3 Tack för allt!
Jag fick ett hyfsat bra betyg på mitt italienska prov idag, då hela min familj ringde och var överlyckliga, haha! :')
Närvaron är på topp, och att göra min familj stolta ger mig en varm och skön känsla inombords, som får mig att prestera bättre. Jag har saknat den känslan.. Jag ska bli en bättre människa, det ska jag!

Imorgon blir det snöblandat regn! buuu! :(
Kramar på er underbara
Det här är namnskylten på mig och Michael! <3

dikter & texter

Hej bloggen! Jag fick en kommentar av en kille som ville att jag skulle läsa hans blogg..
Oj vad bra han skriver! Han skriver dikter och texter, om hans tankar och känslor. På ett märkligt, men fint sätt känner jag igen mig själv i det han skriver. Läs verkligen hans blogg :

beloni.devote.se

Kramaar <3


sep ft. damian pars - cut my heart in two


RSS 2.0