Paris 10


Ord kan inte beskriva hur mycket jag ser fram emot den här resan! Jag vet att det kommer bli så kul!
J'aime Paris!

stuffs

Hejsan! Jag hinner inte skriva så mycket just nu, eftersom att jag har bråttom! Men jag och syrran var och shoppade lite grejer, jag fick med mig lite grejer som jag ska ha med mig till Paris. Så ni får nöja er med att se bilderna på sakerna jag köpte, för just nu iallafall. Ta hand om er

min & syrrans heldag tillsammans. - dag 1

Jag och syrran har ägnat dagen tillsammans idag. Vi har haft det kul! Vi har ätit en romantisk middag, och tagit det lugnt :) haha! Snart så ska vi leka frisörsalong. Ni kanske får se resultatet här på bloggen! See ya later



I do love you.

nightmare

Hejsan allihopa! Hur mår ni?
Jag var med min syster, och mamma igår kväll. Min mami och mormor är ju på väg till Iran just nu. <3
När jag låg och vilade på syrrans säng igår, så somnade jag från ingenstans. Jag sov i 2 timmar, och pratade tydligen i sömnen med min syster. Pinsamt!
När jag väl hade vaknat, så gick till mitt rum, slängde mig på sängen, och somnade om. Jag drömde en jätteläskig dröm igår kväll, egentligen flera läskiga och konstiga drömmar, drömde jag. Men den här tog alla. Jag drömde om min döda farmor. Att hon hade återupplivats för 10 minuter, för att ge mig och min syster en hälsning. När hon hade sagt det hon ville säga, så började jag och syrran gråta, och säga hur mycket vi älskade henne och hur mycket vi hade saknat henne. Hon var jättesvag i drömmen. Hon sa att hon älskade oss med, och att vi skulle ta hand om varandra. Direkt efter det, ramlade hon och dog igen! Och där vaknade jag upp, och storgrät!

good morning Sweden

Morsning korsning allihop! Hoppas att ni haft en underbar morgon.
Jag kunde iallafall inte somna igår kväll, eftersom att jag var rädd. De här senaste två veckorna, har jag och mina vänner enbart ägnat oss åt att titta på skräck-trailers, för att få inspiration till våran egna. Och jag är verkligen inte van vid att titta på skräckisar, när jag ser en sån film, så kanske det tar 3 dagar för mig att kontrollera min sömn igen! :(
Det jobbiga under den senaste veckan var, att sitta i ett och samma rum hela dagarna ut. Man blir faktiskt lite dum i huvudet. Vi fick sitta i ett redigeringsrum hela veckan, det var iskallt där inne. Och vi fick inte ta någon annan rast förutom lunch. Hellre vanliga lektioner, än det här! Tror att hela min klass håller med mig nu!
Men men, trailern blev ju klar. Och vi är väldigt nöjda med den!
Nu så måste jag kila iväg till skolan, för snart blir det filmfestival! Och så kommer ju våra söta teaterelever från klassen, att spela en pjäs för oss! Peace.



skola

Hejsan Maria!
Du hade frågat mig om min skola, och eftersom att du inte skrev din mail eller nåt, så tar jag det här på bloggen.
Ja, jag går på sam. Det är en jättebra skola jag går på. Många lärare är bra, men samtidigt finns det vissa lärare som är mindre bra, men de finns överallt! Man måste bara se till att anstränga sig lite mer då! :)
Relationerna mellan eleverna på sam ligger på topp. Man hittar lätt bra vänner som man kan umgås med, och man blir lätt som en familj. Det här har jag faktiskt hört av många andra som går där. De tycker det är jättebra band i varje klass. Man blir även väldigt nära vän med de som går i andra klasser, eftersom att man har många lektioner med andra.
Jag tycker deffinitivt att du ska söka hit om du valt program och så. Men gör inte så att du bara väljer en skola, ta flera stycken, ifall att du inte kommer in i den skolan som du valt i första hand! Lycka till!
Kram Tamis



The darkness

Hejsan goda små vänner! Här får ni se våran trailer, som vi äntligen gjorde klart i skolan idag! Enjoy!

...

Jag vill sluta.. Jag vet inte svaret till varför jag började, från första början. Jag har blivit till en person jag aldrig velat bli till, jag har blivit en sån där. En sån där som jag hatade när jag var mindre, och på nåt jäkligt konstigt sätt har jag ingen kontroll över det hela. Jag vet att jag kan sluta, jag vet att jag kan! Men vill jag? Jag vill, men ändå inte. Jag är beroende. Jag är fast av att vara den personen. Just den dära. Jag får helt enkelt leva vidare med det. Ett litet tag till
Ni fattade ingenting va? ;)

fotbollstårta

Vad sysslade ni med igår kväll? Jag och syrran bakade en jätte-fotbollsplan! Vi bakade en kaka med smak av kanel, och täckte den med grön äppelglasyr. Det toppades med fotbollsströssel! :D Den är mycket godare än vad den ser ut! Nu måste jag tjalla iväg! Puss

utmattad

Hejsan allihopa! Hur mår ni? Jag är helt utmattad. Kom hem från en utmattande skoldag. Trailern blir förhoppningsvis klar imorgon, i och med att vi bara har några ljudeffekter kvar att fixa, sen har alla pusselbitar fallit på plats! :) Äntligen! Ler*.

Den här fina, ehem fula*, bilden har jag målat. Målade klart den igår. Och för er som inte fattar budskapet, så är det en liten pojke som tvingats vara med i millitären, där han även förlorat sin vänstra arm!

Peace

cuando

sommar kom till mig!

sail away with me honey, I put my heart in your hands - david gray

Gammalt mail, direkt från Canada.

naaaw min lilla fighter e vad du ar. jag saknar dig verkligen och dagarna kanns bara tomare och tomare, jag klarar inte av att vara utan dig angelpie jag gor verkligen inte det, jag alskar dig for mkt for att kunna vara utan dig, och allt jag vill ar att ligga i din famn och bara stirra in i dina underbara ogon. jag saknar din rost, siikaaam tihihi. jag blir innerst inne alltid lika glad nar jag hor det dar. nu vet jag hur det ar att vara utan nagon man verkligen alskar, det ar som ett helvete. fast vi kommer traffas igen, men inte annu, inte annu, <3 jag alskar dig min skatt och jag langtar till den 22a. du kommer vara dar eller hur, snalla sag att du kommer vara dar i love you


Bik bok's lookbook

Jag tittade nyss igenom Bik bok's lookbook, de har fått in grymma kläder! Titta igenom! Jag behöver kläder, kläder! Kläder i massor!

Sagan om den borttrollade vingummin!

Godispolisen är här! Vi råkar nämligen ha en vingummstjuv här hemma.. Lillsyrran smått och gott! Pappa hade köpt vingummi till min mamma, för att hon åker till Iran nästa vecka. Och hennes blodsocker går ner väldigt ofta, så hon måste ha något sött i handväskan. Men nej nej, syrran hann lägga tassarna på de innan mamma ens hann se de!
Jag såg henne smaska på något idag, och då frågade jag vad det var. Men hon bara titta på mig med hennes rådjursögon. Något fundersamt. Jag såg något rött blänka i hennes mun, då jag genast märkte att det var vingummi! Jag bad henne att snapsa till några stycken till mig med. Så kommer hon tillbaka med 2 st. En gul och en röd! Snåljåp! För ungefär 20 minuter sen, kände min mage behov av vingummi. Jag frågade snällt vart hon hade ställt de. Men hon sa bara att hon inte visste. Det lät ju lite underligt, eftersom att hon var den sista som hade rört de. Jag sa exakt detsamma till henne. Men hon "visste" tydligen inte vart de var. Hon försökte övertala mig om att någon hade flyttat på de. Och då frågade jag henne vart hon hade ställt de, innan någon hade "flyttat" på de. Men hon vägrade erkänna. Det ända som visades på hennes mun var ett tilldraget leende! Då jag kort började förstå, och även känna att något var lurigt med det hela. Jag fortsatte fråga och hon bara skrattade. Till slut pratade jag så fort så hon hängde inte riktigt med. Jag ska ta tillfället i akt och frågade henne om hon kunde ge mig lite av sin vingummi, och hon sa nej, väldigt panikslaget! Busted! Jag ska fortsätta leta efter vingummit, tills jag hittar! På jakt!



Rude boy

Ni fick ju upp en video på den "gamla" Rihanna. - Här får ni en video på den "nya"! Diggar även den här typen av musik!

if it's lovin that u want

Rihanna har ju ändrats mycket på den senaste tiden. Är det någon mer än jag som älskade henne så som hon var i den här videon, stilen, musiken? Men å andra sidan skulle det nog vara tråkigt om hon hade kört samma stil hela tiden..

the hills <3

Halloj alla goa läsare!
Ni kanske undrar vart jag gömt mig hela dagen? Jag var nämligen hemma hos min mormor över halva dagen, eftersom att min bror och hans hund var här. När jag väl var hemma igen, så hade jag fullt upp med att planera min födelsedagsmiddag, om vilken restaurang vi ska äta på och så. Även fast jag valde paris-resa, så kommer jag självklart gå ut och äta med mina underbara vänner! :)

Nu måste jag springa iväg och titta på nya säsongen av the hills! <3



Lycka! <3

Åh vad jag är lycklig nu! Darin är i finaaaaaaal. Jag måste springa runt i huset och skrika lite, haha! (glädjeskrik alltså) Det känns i hela kroppen, åh vad jag är glad! Darin Darin Darin! <3

Eric Saade


Darin <3



Ikväll står min älskling på scen och ska uppträda inför hela Sveriges folk! Melodifestivalen deltävling 3, svt1 kl. 20.oo. Darin du tar hem det här! <3


pepsi generation



Bästa gamla reklamen! <3

Paris here I come!



Jag hade ju skrivit ett inlägg förut om att jag kunde välja Paris-resa eller födelsedagsfest.. Jag fattar inte ens hur jag kunde fundera över beslutet! Min smarta sida växte ihop, och jag valde självklart PARIS! <3 Imorgon eller överimorgon bokas mina biljetter, och om det blir som planerat så åker jag 2 april, och stannar där i 10 dagar. <3 Jag hoppas dock då att min syrra vill följa med! Det kommer bli så kul. Ser fram emot! Det var ungefär 5 år sedan jag var i Paris sist. Världens härligaste stad!

Just nu sitter jag framför den lilla bärbara, lyssnar på Backstreet boys och kollar in kläder på nätet som jag ska köpa med mig till romantikens stad. Vårkläder i massor, några par klackar och fina gladiatorskor står på listan. Beige färgade kläder tänker jag mig, blommigt, aprikosfärgat, mintgrönt, babyblått! Åh!


freezing

Hejsan! Jag kom precis hem från skolan. Jag har aldrig ångrat mig så här mycket från att gå till skolan! Dagen var verkligen hemsk.. Den började halvt bra. Jag sprang till busshållsplatsen, och jag hann till min buss mot station. I staion klev jag på pendeln och gick av vid helenelund. Där skulle min buss komma 8.17. Jag väntade och väntade. Jag tog upp min mobil ur fickan och såg att klockan var 8.22. Nästa buss skulle komma 8.27. Jag väntade och väntade tills klockan visade 8.35. Mina fötter började sakta men säkert frysa till is, och mina händer var röda. Jag klev istället på bussen mot Kista, för den bussen som jag egentligen brukar åka till skolan, åker alltid förbi Kista. Så jag tänkte att jag kunde vänta inne istället. I kista träffade jag på min klasskompis. Vi fortsatte vänta. Tills bussen till slut kom 9.04!! FYRA MINUTER ÖVER NIO!
När den väl kommer, och vi redan är 30 minuter sena så kan inte bussen åka upp. Den stanna. Den stanna mitt i vägen!
Och så i skolan så var det bara en massa tjaffs i filmgruppen..
Och sist men inte minst slutade det med att bussen från station skulle komma om 30 minuter, så jag promenerade hem med min HÖSTKAPPA!
Jag har aldrig känt mig så här frusen. Det kändes som om jag gick på istappar..

kanye west <3


Jag har inget mer att säga till om denna låt, förutom att den är jävligt härlig! <3 kärlek

ger mig iväg

Jag har precis gjort mig i ordning. Duschat, sminkat mig. Fixat mitt hår. Och ska snart hoppa i mina skor, och ge mig iväg till denna skönhet, som befinner sig om höger på denna bild!

Pussar, take care. Peace out

bra natt? not*

Hejsan!
Imorse vaknade jag av att min ena mobiltelefon låg under mig, helt öppen. (Slide-mobil)
Och av att min andra mobil låg på golvet, mitt täcke hade snurrat runt mig, och min kudde hade krupit ihop till en boll. Bra natt? Det kan man allt fråga sig!
Men det är tur det att jag är ledig idag. Eftersom att alla i min grupp ansvarar för en egen scen till trailern. Alltså trailern ska bestå av sex st scener, och varje scen ska innehålla 6 bilder. Och idag var det varken min eller Sarahs scen som skulle filmas, så gruppen sa att vi skulle vara lediga idag, och när jag och Sarah filmar våra scener på fredag, får de andra vara lediga! Bra deal tycker jag!

sunrisejewellery



Kolla kolla! Jag var nyss inne på bloggshoppen, då jag snabbt fick syn på dessa fina bilder. Det är nämligen en tjej som heter Sandra, och hon har en egen blogg där hon säljer sina egna smycken. Hon gör sina egna smycken, och jag tycker att de är jättevackra! Och ett plus i kanten är ju att hon har twilight-tema på dessa! Ni vet ju vilket freak jag är? Right? Jag funderar faktiskt på att köpa! Det ska jag nog. Det var ju faktiskt väldans bra pris också - 130 kr inkl frakt /st.  

Ni kan kika in på hennes fina blogg, och kanske köpa ett smycke eller två? Eller bara titta på hur fint hon gjort de? Omg, jag tror jag dör för för
twilight-smyckena!

http://sunrisejewellery.blogg.se/ <3

tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiired

Nejmen tjena tjena!
Hur mår ni? Jag mår bra, är bara j*vligt tröööött! Jag har sovit i en halvtimme, känner mig helt hängig och svag. Och förlåt för den dåliga uppdateringen, men jag har faktiskt en bra anledning.
Jag kunde inte logga in på blogg.se igår kväll, det var något fel med hemsidan.

Igår började vi med våra s.ka
Frillagda veckor, det kommer att uppstå den här veckan och veckan därpå. Och vi har fått ett projektarbete att göra en trailer. Genren fick vi själva välja, då jag och mina 5 andra kompisar valde skräck. Vi hade jättemycket att göra igår, och även idag. Jag är helt utmattad. Och idag så skulle jag upp kl 5, för att hinna i tid till skolan. Jag kunde inte somna, tills klockan blev 02.00. Och då var det onödigt att ens försöka sova, för att jag visste att jag inte skulle kunna vakna, efter 3 timmar liksom. Så jag sov inget. :/



Så här känner jag mig. Fast gullig kissemiss är det ju :)


yellow lemontree

Syrrans kompisar är här just nu, vi åt precis glass och maränger! Give me more, give me more!
Jag älskar den här härliga låten, även fast den är ganska gammal. Klassiker!

<3

Jag ska strax hoppa in i duschen, och göra mig klar inför kvällen. Jag ska nämligen sitta och mysa framför Tvn med min goa mami! Idag har faktiskt varit en urtrist dag, även fast det ska vara den absolut kärlesfullaste dagen på året. Det är den inte längre. Men här ska jag inte sitta och klaga inte! Jag hoppas att ni andra som har någon partner, eller kompis att fira med, får en underbart lycklig dag. Och att ni bildar alla era resterande dagar likaså!
Nu måste jag iväg. Pussar
Happy Valentine's day mr x

Happy valentinesday



Imorgon är det alla <3-sdag. Och jag kommer nog bara att vara hemma med mamma. Syrrans 10 vänner kommer över, men jag kommer dock inte att umgås med dom. Jag har enbart firat denna dag, med en endaste kille. Men det är bara bra att jag inte firar med någon annan nu, för det är ju det. Alla hjärtansdag ska vara speciell, och den blir ju inte det om man firar med en person varje år. Så jag behåller mitt Alla hjärtansdags minne á la 2009, och tittar på TV med mami imorgon eller nåt!

Ha en trevlig valentinesday!

 


Melodifestivalen

Hejsan alla goa läsare!
Igår kväll så somnade jag riktigt tidigt för första gången, på länge! 8! Så jag steg upp tidigt imorse också. Har suttit vid laptopen ända sen dess, så jag är en liten tröttis redan nu. Men icke får jag sova! Den andra deltävlingen av Melodifestivalen ska ses med mami, och nachos & guacemole ska ätas! Hihi.
Jag tjuvlyssnade på låtarna nyss, och kvällens favoriter är följande : Melodi nr 1, Eric Saade - Manboy. Melodi nr 2, Andra generationen & Dogge Doggelito - Hippare Hoppare. Och slutligen, Melodi nr 8, Hanna Lindblad - Manipulated.

Ni vet ju hur mycket jag och Suzi gillar Dogge! Ikväll kör han och andra generationen, lite balkan reggeaton!


hero of war

Underbar låt! Älska!

-



Kolla vad grym Marris är! Hon blev nyss klar med våran bild!


varning för utbrott

hallå där!
Jag har precis haft 3 och en halvtimmas lång håltimma! Jag ska strax iväg och ha engelska, min innan dess ville jag bara säga hej! :))

Jag börjar tröttna på Sverige. Misstolka mig inte nu. INTE männsikorna, eller nåt annat i Sverige. Jag kan inte säga människorna, för att jag själv räknas som svensk. Och jag gillar svenskar. Bara landet sig självt är jag smått irriterad på. Vintern är så lång, det slutar aldrig snöa. Och SL funkar ju inte. Man går in på deras tidtabell på internet, så står det en tid. Och sen så står man och väntar där i en 10 minuter, en kvart, så kommer inte bussen! Eller som i morse. Jag skulle ha 4 byten. En buss från mitt hem till station, från station skulle jag ta pendeln till Sollentuna, därifrån skulle jag ta bussen mot spånga, och gå av vid stavangergatan, och sen ta bussen mot jakan. Då gjorde jag så. Bussen mot jakan skulle komma om 5 minuter, och den var på andra sidan gatan. Och så åkte den bara förbi när bussen mot jakan knappt var frammer. ÅH! Bussarna kommer alltid för tidigt eller för sent! Aldrig i tid!! Ursäkta mitt utbrott!

Nu ska jag traska vidare till engelskan! Ha en fin dag! Kramar


fotostudio

Hallå!
vad gör ni? Jag slutade precis bilden, då jag, Marielle, och Linnéa var uppe i fotostudion och fotade inför vårat projekt! Vi gjorde om hela storyn. Nu ska vi istället göra en skvallertidning, där en kille i min klass ska vara Jack Black. Och Marielle ska vara en modell, och jag publik. Jag ska dra ner henne från scenen!



Nu har jag matte. Puss


beslutsångest!!

Jag har fått ett ultimatum av mina föräldrar angående min födelsedag. Och eftersom att jag har en sån fruktansvärd beslutångest, så frågar jag om er hjälp! Jag får bestämma om jag vill ha födelsedagsfest, eller få en resa till underbara kärleksstaden Paris! Vad skulle ni ha valt? Jag kan verkligen inte bestämma mig! Mina partylists börjar ändå gå i överstyr, så jag kanske borde välja resan? Eller? Åh..

eller !!? <3

L'oreal Hydrafresh

Hey you! Jag skulle vilja rekommendera L'oreal Hydrafresh. Det är en dag/fuktcréme. Jag använder den, och min hud blir verkligen len och jag känner mig verkligen fräsch. Du ska massera in den i ansiktet på morgonen, innan du sätter på dig din foundation. Testa! Huden blir silkeslen

My dear dad's home!

Hallå där! Jag åt precis middag. Äntligen, efter två långa veckor, tillbringade vi middagen med min pappa! Han kom hem imorse. Hade verkligen saknat honom jättemycket! Han var helt utmattad, eftersom att han knappt hade sovit något. Igår kväll sov han inte en endaste minut, och de andra kvällarna hade han högst sovit i 4 timmar/kväll.

Jag har varit med honom hela dagen idag. Han kom hem med en massa grejer som hade varit min farmors när hon levde. Hon hade lämnat kvar grejer till oss. Min farmor var en äkta samlare. Hon hade till och med kvar, svenska mynt, från flera år sedan när hon var på besök här i Sverige. Ni vet såna här gamla 50-öringar. Inte de här bronsfärgade som finns nu, utan de silvriga som är lite större. Och så hade hon en massa gamla enkronor! Han hade även med sig en bild på henne, som hade tagits ganska nyligen. Det är ett foto, där hon kollar på en, vart man än sitter. Som Mona Lisa. Hon tittar en i ögonen, och har världens leende! :( Jag fattar fortfarande inte att hon gått bort..
Aja.. Missa inte Melodifestivalen ikväll, kl 20.00 där b la Ola Svensson, Jessica Andersson, och Salem Al Fakir uppträder! <3

new update

Den här bilden togs igår! Den är så busig, haha! Det synns nästan hur mycket jag verkligen älskar glass! Jag menar, vilken tjej gör inte det?!

P.s min söta Salem al Fakir i Melodifestivalen, imorgon kväll. Svt 1 kl : 20.00 <3 Don't miss!

Hej gladisar!

Hej gladisar! Jag sitter framför datan nu, åt precis mat. Vad har ni gjort en dag som denna? Jag inledde min dag med svenska, och fortsatte resten av dagen med skola. Jag hade en håltimma nånstans där också, då jag ägnade tiden med Sarah, Zenne, J.J, Dalia och Helena. Det var jättekul! Efter skolan så åkte jag en sväng, på jakt efter foundationborste, men hittade ingen "bra". Jag är ganska kräsen när det gäller smink. Får leta vidare under helgen då!

Nytt: Min älskade finfina pappa kommer hem från Iran, imorgon bitti! Jag längtar jättemycket efter honom! Ska krama om honom, när han kommer hem. Pappa!



Här är bilden på kjolen som jag lovade er! Notera att jag tagit bilden från en konstig vinkel, att jag ser gravid ut.. Det är lite svårt att fota sig själv, så att kläderna ska synas!

.

Hejsan! Hoppas att ni har en underbar fredag i snön! Jag är i skolan nu, har haft datakunskap. Jag ska ta bussen hem nu, men jag ville bara hälsa innan jag åker hemmåt!
Pussar
taamiis

.



Hejsan allesammans! Hur står det till? Med mig är det bra. Jag håller på att plåta just nu, medans min syster håller på att plugga. Hon ska nämligen stänga av datan, eftersom att hon har prov imorgon. Och hon måste koncentrera sig på läxorna, så därför passar jag på att slänga upp en liten hälsning från mig.

Varför ska det aldrig sluta snöa? Jag blir ju ledsen.. Jag längtar helhjärtat till våran. Det finns så mycket fina kläder till våren, och vädret är underbart! Längtar..

I skolan har vi ett ämne som heter läsprojekt. Man sitter i ett klassrum och läser en bok i en timme. Jag började läsa en utav twilight bokerna idag. - Ljudet av ditt hjärta.

Jag köpte även en sidenkjol från Jc idag. Bild kommer upp senare. Syrran tjatar på mig nu.

Kisses


Studieda' är bra att ha

Hej alla glada! Idag har jag studiedag, så det blir ingen skola för mig! Överlycklig! Min lilla Suzi är på väg hit, vi ska mysa, och planera inför min födelsedag. Och så ska vi gå en sväng till centrum! Jag skulle egentligen åka och hälsa på i textila gymnasiet idag (min förra skola). Sebastian smsade och sa att de hade textil-sm, och de ville att jag skulle vara där. Men jag mådde inte så bra igår kväll, så jag orkade inte. Egentligen hade jag tänkt att bara lata idag, men så blir det icke!
Dagens fråga : Är det bara jag som längtar längtar längtar till våren och sommaren?! Jag älskar våren, egentligen lite mer än sommaren faktiskt. Det är inte för varmt, och det är inte för kallt. Det är bara lite svalt. Och det är skönt. Träden är rosa, och.. Åh så underbart det är!

Flamingooooo lampa önskas!

Jag har letat efter en sån här Flamingo lampa i neon jättelänge nu! Jag vet inte riktigt vart man köper de, men om någon vet så är det verkligen snällt om ni kommer med förslag på vart man kan köpa såna. Bilden är lånad från google.

a short message from me

Hallå där!
Det är en väldigt trött Tami som skriver just nu. Jag vet inte varför, men jag känner mig så hängig nuförtiden? :O
Idag har jag bara varit i skolan. En lugn dag minsann! Jag skulle träffa Roo idag, men jag orkade verkligen inte. Vi får se om vi kanske ses imorgon istället! Hihi.

Pussar

Shannon Saunders

Kolla kolla kolla! Shannon Saunders heter hon, och är 15 år! 15! Hon är grym. Hon skriver många av hennes låtar, och hon sjunger. Visst, hennes röst kan finslipas lite grann, men å andra sidan så är hon väldigt ung, och om några år kommer hon nog att bli världstjärna. Jag ser en ljus framtid för denna tjej! Jag har lyssnat på alla hennes låtar på Youtube. Är fastspikad framför datan, haha!

RSS 2.0