nighty night



Hej! - Godnatt!

yo yo yo

Hello
Jag har egentligen INGET att säga just nu. Har väldigt bråttom, eftersom att Dina precis smsade mig om att jag ska möta henne utanför biblioteket. Ville bara hinna göra en liten update innan och visa en jättefin Blazer som jag hittade på Gina Tricot.


Fin va? Jag ska nog köpa den. 499 :- går den på.

:)

Tjabatjenahallå!

Vad gör ni? Jag ska ta en dusch snart, och börja göra mig i ordning. Senare idag ska jag åka till Emelie's skola, då hon ska fixa mitt hår. Jag ska vara hennes hårmodell. Förra veckan var jag där, men då övade hon bara på mitt hår, så idag händer det grejer, på riktigt alltså. Hihi.

Toodles


song of the day



Vet ni vad? Jag bjussar på den här låten. Varsågoda! - Claude Kelly - Twisted

filmmys

What rainy day, huuuh?
Det är bara fritt fram att acceptera. Hur är läget med er idag? :D Jag mår finfint.
Sitter och tittar på persisk film, har precis tittat klart på en nu. Tar en liten paus, om ungefär 10 min ska jag titta på en ny. Jag använder min helg flitigt denna vecka. Kinda need that.

Mina föräldrar har gett mig ett val, men jag har inte tagit något beslut ännu. - Jag får bestämma om jag vill ha paris-resa i julklapp eller en rosa Mini-Pc. Jag har som sagt ännu inte bestämt mig. Men jag kanske gör som så att jag väljer Paris-resa, och sen att jag säger att jag vill ha Mini-pc i födelsedagspresent, i och med att jag fyller år 3 månader efter jul så det är inte så långt efter. Allt är möjligt gott folk!

Vardagsrummet kallar! Peace out


bonjour.

Nämen hello!
Det snöade här i Stockholm igår! Redan, nu i oktober. Jag fick ett sms av Dina igår när jag vaknade, det stod : Det snöar!! :O
Jag trodde det hade snöat jättelite, sen så tittar jag ut och ser att det är snö överallt, så vinterjackan fick åka på. Ångest. Men det är skönt att snön har försvunnit nu då. :)

Vad gör ni en förmiddag som denna? Jag ska snart iväg och hämta min kompis Gabriel, som åker ända från Norsborg till Väsby för att se syrianska - väsbymatchen. Jag bor jättenära arenan, så jag ska lämna honom där. Hihi.

Nu ska jag iväg.
Ps. Överlycklig att Cirkus Möller hade säsongspremiär för andra gången igår!! :D Så klockren. Ds.



Puss på er läsare! ( Ja, det är mina  )


rubrik?

Tjabatjenahallå!

Just nu sitter jag i skolbiblioteket, och googlar runt. Jag har håltimme, väntar på att Dina ska komma, så att vi kan gå och äta. Allt fungerar som det ska, men börjar känna mig lite småförkyld. Det är vinterväder ute! :) kul.
Jag har egentligen inget särskilt att skriva om, ville bara hälsa lite. hihi.
Juste, på engelskan har vi börjat läsa en novell som heter "A kiss before dying", den är faktiskt jävligt bra. Får jag säga så? Den är så bra. Jag började läsa den idag, på bussen på väg till skolan. Drogs med i berättelsen. Läs den!

Idag var det tydligen min tur att ta med mig fika till bildlektionen, men jag glömde tyvärr det. Bringer med mig lite fiks nästa vecka! ;) Då blir det att bakibaka.

Pussis

a little hello

Hellu! :)
Hur mår ni? Jag är suuuuuuuuperduper trött! Sitter i datasalen och har svenska, fortsätter med min argumentation. Jag slutar om 25 min, efter det har jag håltimme i 2 timmar.

Igår åkte jag till Emelie's skola. Min syster går också där, fast hon går designlinje, och Emelie går frisör. Emelie behövde öva frisyr på någon, så jag åkte. Nästa vecka åker jag dit igen, för då ska hon göra provet, och jag ska vara modell. Hon och hennes kompis plattade mitt lockiga hår. Tänk själva, hur tjockt hår jag har, att det behövdes 2 pers för att platta. Sedan gjorde hon en uppsättning. Mamma älskade håruppsättningen!

Toodles!

en liten uppdatering

j*vla läxa! :D Den är så jävla jobbig, vi ska skriva en argumentation. Jo jo argumentation är skitenkelt, men kanske inte när man ska använda sig av 11-punktsregeln! Men jag kämpar mig igenom det, det blir bra Tämi. :)
Vad gör ni? Sorry glömde fråga er. Blev helt wrapped up i mina tankar.. :D 
Vi hörs sötisar. pussen


monkiworld, i love that world.



De här kläderna är från Monki's klädkollektion. Jag ville ha allt på deras sida, men det skulle inte få plats i detta inlägg. Så här är ett "urklipp" ur kollektionen jag älskar.

!?#¤

blablabla whatever

facebook date



HAHAHA titta på den här, så jäkla klockren!!

hello, is it me you're looking for?

Tjena! :D
Hur mår ni? Jag mår goodie! Idag är jag positiv. Jag har börjat bli det nu. Jag har blivit av med vissa delar av mitt liv, som har gjort mig på dåligt humör. Det känns som att en stor tyngd har lyfts från mitt hjärta.

Såg ni hur det blåste igår???? Under mina 18 år i Sverige, så tror jag inte att det har blåsit så mycket som igår! Det flög saker i luften, och träden blåste nästan bort. Om det var så kallt igår - hur kallt blir Winter 10? My gosh, vilka längar? Jag önskar att vintern kunde vara maximalt höstväder, inte mer. Inte mer än höststorm. Jag älskar snö, det är jättemysigt. Men när det blåser i ansiktet, och man inte ens kan se något? Bara uppfatta den svinkalla kylan? hihih, men nu ska det inte klagas. Det finns länder där vintern är kallare! :D

Nu när jag ändå är aktiv, så vill jag passa på att gratta min fina Dina, som fyller år idag. Grattis på dig lillhjärtat <3 Jag hoppas att du får världens bästa födelsedag. Vet att jag grattat dig via sms, i skolan, på facebook. Var tvungen att gratta dig här med!

Nu ska plugga jag vidare. bisous


håltimme

Hej alla gosiga. Hur mår ni?
Jag sitter i skolan och tar det lugnt. Har haft håltimme sen 9.20. Det är lite tråkigt och bara sitta här och vänta på att mentorstiden ska börja, när jag slutar efter den lektionen.. Men men..
Jag har haft det väldigt tufft just nu, så det förklarar varför jag inte varit så aktiv med min blogg.. Är numera mellan-aktiv. Men jag ska försöka så gott jag kan.

När jag satt på bussen mot skolan imorse, så la jag märke till att en kille satt och stirrade på mig. Jag har sett just den killen flera gånger, på bussen, och varje gång har han gett mig samma blickar. Jag lyssnade på min musik, och låtsades inte om honom. Han kom fram till mig och frågade : - "Får jag sitta bredvid dig?"
Han satt ju någon annanstans innan. Jag kunde inte säga något annat förutom - ja. Han satt bredvid mig, och slängde snabbt upp en till fråga. Denna gång, löd den så här : Vill du lära känna mig? Jag sa nej tack. Trodde egentligen att han frågade om jag kände igen honom. Jag lyssnade vidare på min musik och kunde märka att han pratade med mig, jag låtsades ändå som om jag inte hörde honom. Jag längtade tills att han skulle kliva av bussen, för stämningen kändes lite kallt. När han gick av bussen så gav han mig en lapp där det stod : - Hans nr och RING.

Det var lite kul, men ändå.. hihi , nu ska jag dra. puss

rip

Må du vila i frid. Du var en underbar människa, och kommer att finnas i våra hjärtan och tankar förevigt. Ha det fint där ovan, underbara ängel..

hello -

Halloj!

Ni får ett kortis-inlägg ikväll (morgon är det ju, men ändå). Jag ska upp om 5 timmar, och jag har inte somnat ännu. Det kurrar i magen, och mitt huvud värker. Idag följde jag med mamma och syrran till centrum. Syrran köpte hårfärg, och jag köpte foundation och mascara.
Mamma färgade min systers hår svart, men efter varje gång mamma färgar hennes hår, kommer hon ut ur duschen och säger att det inte blivit den färgen hon ville ha.. Jag tycker det blev bra iallafall!

Vart är världen på väg? Ärligt vart är den på väg? Under bara några dagar, har det hänt saker som skulle kunnat hänt under en livslängd. Jag vet ingenting. Det enda jag vet är att jag måste hålla fast mig vid nuet. Jag får inte låta mig blåsas bort med dagarna. Jag ska inte leva mitt liv i igår, inte i imorgon, utan i idag.


RSS 2.0