BDAY! <3

Tjoho!
I lördags var det min 18årsdag!! Vid midnatt när jag fyllde år, kom min syster inspringandes och kramade mig medans jag sov! Hon skrek : VAAAAKNA, VAAAKNA, DU ÄR 18 Nu!!
Jag vill bara meddela att hon är gladare än mig att jag är 18. Hihi. Sen så hoppade jag ur sängen och började springa omkring i huset av glädje.
Efter en och en halvtimme somnade jag om igen, och vaknade därefter upp kl 07.03. Exakt! Haha!
Min bror kom hem till oss med tårta lite senare under dagen, det var mysigt. Runt kl 17, gick jag och syrran och mötte upp Masina, för att vi skulle åka in till stan och träffa alla mina kompisar. På tåget mot stan träffade vi på Henrietta som också skulle med.
Jag och mina 10 tjejer gick till BBQ steakhouse på kungsgatan, och åt en riktigt mysig middag! Jag såg ut som en jävla packåsna med alla mina presenter! haha. Men det var jättefina saker jag fick!
Efter middagen så traskade några hemmåt, medans vi andra var kvar på stan. Vi hade chaimys på sveavägen!


HÄR KOMMER LITE BILDER FRÅN KVÄLLEN! :








last day

Ja hallå! Hur står det till?
De här senaste dagarna har jag verkligen kämpat med skolan. Förrut, försov mig nästan varje morgon, och eftersom att jag bor så långt ifrån min skola, så gjorde det att jag missade ett par lektioner. Men den sista veckan, har jag verkligen kämpat stenhårt! Jag har lagt mig tidigt på kvällarna, vaknat som jag ska, och hunnit i tid. Jag har inte missat en endaste lektion, och jag är väldigt stolt över det. Men imorse hände nåt ofattbart. Jag kunde inte hitta min mobil, så det gjorde att jag missade bussen. Om det hade varit en helt vanlig dag, skulle jag skitit i luren, och sprungit iväg till bussen. Men idag behövde jag verkligen ha min mobil, eftersom att jag ska åka och hämta ut mitt "fina" pass, med mina föräldrar. Och de skulle ringa mig, för att säga vart vi skulle mötas och vilken tid, och hittan dittan. Så jag stannade hemma idag. Jag hade ändå bara en lektion.
Hela morgonen har jag hoppat om kring och sjungit. Bara njutit av mina sista timmar som 17åring. Nu är det 12 och en halv timme kvar tills jag blir 18!
Jag har suttit och tänkt på min barndom. Alla år igenom. Okej, när jag var 1, 2 eller 3 kommer jag ju knappt ihåg. Men jag har ju sett en massa videon på hur busig jag var, och så har jag ju bilder! hihi.
När jag fyllde 15, kände jag mig som en stor flicka, i och med att jag blev straffmyndig och allt det där. Nu när jag tänker tillbaka, fan vad liten jag var! Haha! 16 och 17. Det känns verkligen som att det var typ 15 år sen, och att jag ska fylla typ 30 och inte 18. Jag känner verkligen skillnaden, på hur mycket jag mognat sen dess. Hur mycket saker jag gjort, och hur mycket som återstår. Jag har en sån enorm energikick att det inte går att förklara. Jag vill bara skrika ut min glädje. 18! Så länge som jag väntat på denna dag. Och snart är den här. Ett halvt dygn kvar! Jag fattar inte! Men anyways, imorgon blir det party med mina finfina tjejor!
Bilder KOMMER! Believe me!
Jag som liten.
Ser man någon skillnad?

hallå där

Hallå!
Jag sitter i skolan just nu. Har precis photoshoppat tack-kort till på lördag, när jag ska ha middag. De korten ska jag ge till mina underbara vänner som kommer och firar min 18årsdag!
3 dagar kvar är det. Jag förstår inte! Det är jättestort för mig, men ändå så känns det som om jag nästan redan har gjort allting som en 18åring kan göra. Så det kanske inte kommer kännas så himla speciellt när jag väl är 18. Men själva kvällen vet jag kommer bli perfekt. Även fast det känns någorlunda strange att fylla just 18, så känns det ändå skönt. Jag har längtat jättelänge nu, och nu när det bara är så kort tid kvar så svävar jag på moln. Om 11 dagar beger jag mig även bort till Frankrike. Åh, vad skönt. Igår när det var 4 grader här i Sverige, så var det 14 grader i Paris. Så lite skillnad är det iallafall! :)
Nu måste jag tjalla hem, vi ska få gäster!

Pussens

14 days left!

Hallå! <3
Jag sitter i köket med laptopen framför mig. Innan jag kom hit, höll jag på att skriva inköpslista om saker jag behöver köpa med mig till paris. Som schampo, balsam, tvålar, hårmousse m.m.
Nu är det exakt 14 dagar kvar. Ser fram emot det så mycket..
Jag kommer nog att blogga då och då. Men då får ni förvänta er att jag kommer skriva aao istället åäö.


I'd rather go blind


why do I need a title?

Halloj! Hur är det med er? :)
Med mig är det bra! Det är det persiska nyåret idag, Norouz. Så vi ska fira lite här hemma. Men inget dunder dunder, eftersom att pappa och resten av familjen fortfarande är i sorg efter min farmors bortgång.
Igår hade vi en överraskningsfest för min kompis som fyller år idag. Det var kul, men oj vad ont i fötterna jag fick av mina skor. Vet ni en sak? Nu är det bara EN VECKA kvar till min dag!! SJU DAGAR! wohoo wihey vad jag längtar! 18! 18!

.

Tjenis!
Jag kom precis hem, och är väldigt trött. Har egentligen inga krafter för att skriva, men ville bara hälsa på er innan jag förmodligen somnar. Vi har haft mattedag i skolan, där vi fått lösa uppgifter i olika grupper. Nä, nu somnar jag nästan.. ursäkta

melodifestivalen '10

Tjenis!

Igår kväll tittade jag på melodifestivalen (även idag på repriset), det var då Anna Bergendahl som vann. Jag vet inte riktigt om det var rätt låt som vann. När hon medverkade i Idol, så sjöng hon lite på fel stämmor ibland, för att hon var så nervös. Det är förståeligt, eftersom att hon då var nubörjare och 16 år. Jag hoppas att hon mognat tillräckligt för att klara av pressen därborta i Norge. Jag tyckte dock att Salem Al Fakir borde ha stått som vinnare. Hans låt stack ut i mängden, och den var speciell. Trots att jag tyckt om Darin i 6 hela år nu, så tyckte jag faktiskt att Salems låt var så mycket bättre.
Men däremot, så har Sverige nästan alltid valt låtar som är lite "ovanliga", som t ex Ola Salos låt för några år sedan, Martin Stenmarks Las Vegas, till förra årets Malena Ernman. Vi är så desperata på vinst, att vi hela tiden väljer ut en låt som inte är som de andras. Men det har alltid slutat med att vi kammat hem de sämsta platserna. Så det kanske hjälper oss att Anna har en lugn ballad, som är lite vanligare. Plus att hon lever sig ett med musiken, det visas på hennes kroppsbråk. Hur hon förmedlar musiken, det är bra. Hon har en speciell röst också, så kanske Sverige.
Det här är då Salems låt, för er som missade finalen.
Och här har ni vinnarbidraget.

uppdatering

Tjenare!
Imorse skulle jag upp 7.30, för att min mamma som sagt skulle komma hem från resan, och jag behövde städa lite i lägenheten, och laga mat. Men jag snoozade till 8.46. Typiskt mig! -.-

Anyways. Jag vaknade iallafall, säger jag med en gloria runt huvudet! Jag omvandlade lägenheten till rena rama restaurangen och lagade förätt och varmrätt till mig och min familj. Det fick bli thailändsk mat. Nudelsoppa med persilja och currysmak till förätt, och äggnudlar med thailändsk sweet and ginger sås, wokade grönsaker och kyckling. Det toppat med lite ruccola, som jag hade olivolja, citron och salladskrydda i. Min familj älskade det iallafall. Min mat uppskattas här hemma. Jag älskar verkligen att laga mat.

Slutsnackat om mat nu. Igår kväll, så var jag på min systers hemspråks"fest", som ni vet. Det var ganska kul. Man fick träffa på vänner som man inte hade sett på länge. Mys.
Och ikväll. - Då ä det äntligen MELODIFESTIVALSFINAL! Don't miss! Jag har många favoriter, men jag hoppas på Darin, Eric Saade eller Salem al Fakir! <3



En bild på fina Melody och mig, från igår kväll.

Black eyed peas



Bästa.

Bloggtorsk

Halloj!

Efter några dagars bloggtorsk, så är jag tillbaka! Hoppas att jag är förlåten. Igen.
De senaste dagarna har varit rätt tuffa. Jag har haft mycket att tänka på. Men en grej glädjer mig. Nämligen att min älskade mamma kommer hem imorgon! <3
Ikväll ska min syster och hennes hemspråk ha persisk nyårsfest. Så jag ska gå dit och vara med henne. Det blir nog kul.

Så om jag inte hör av mig ikväll så vet ni. Jag åker nog direkt efter skolan!

Take care <3

Taamiis


I got my tickets, I got my tickets!

Jag tror inte ni förstår hur jävla lycklig jag är just nu. Jag sitter och håller i mina flygbiljetter till Paris! Jag längtar så förbaskat mycket! Verkligen världens bästa stad. Nu har mina biljetter äntligen kommit, och det är mindre än en månad kvar tills jag beger mig till romantikens stad. Jag känner på mig hur kul det kommer bli. Sorry, om jag har gjort resan till värsta stora grejen. Men det betyder verkligen så mycket att jag ska dit. Jag är galen i Paris, och är fullt bestämd på att flytta dit när jag blir äldre. Woop woop!

Long time ago

Hejsan. Hur mår ni?
Nu har jag segat lite med uppdateringen. Jag känner att jag själv har hamnat efter med mig själv till och med. Det är troligen för att jag varit borta från skolan nu när vi har haft sportlov, så jag känner mig lite off från allmänheten, haha! Men det blir nog bra imorgon.
Jag har suttit och skrivit en novell nu, för att jag ska delta i en tävling. Den kommer att dyka upp här på bloggen, efter tävlingen. Det var det..
Jag vet egentligen inte vad jag gör uppe just nu. :O Eftersom att jag ska upp kl 5 imorgon, så måste jag ligga och sova nu. Men men. Jag har lite saker att göra innan det.
Nu måste jag traska vidare allesammans! Ha det gött!



Tonight

Den här låten säger nästan allt.

hallå där

Hallå!
Hur mår ni? Jag mår bra. Är väldigt trött bara. Idag har jag städat, och imorgon blir det att luncha med min kära familj. Det kommer bli mysigt.
Jag känner en oerhörd saknad för någon. Jag vet inte hur jag ska uttrycka mig längre. Jag vet inte vad jag ska göra. Jag vet inte till vem jag ska berätta allt det här. Jag lever med mig själv. Jag håller allt inne, och snart orkar jag inte ta alla ord längre. Snart orkar jag inte andas dina minnen. Det är inte stort nog för mig och mig själv.



lykke li

Underbar.

update

Jag har precis ätit en jättemysig middag med min pappa och syster. Just nu tittas det för fullt på halv åtta hos mig. Ni vet själva hur mycket jag tycker om detta program! Jag måste egentligen städa färdigt mitt rum. Men jag orkar inte just nu. Får väl fortsätta senare ikväll eller imorgon. Nu är jag helt inne i programmet att jag måste gå!
Ni får ha en jättefin kväll, Pussar
Här får ni se min seriösaste pose!


fin morgon? inte direkt

Godmorgon alla godingar! Jag hoppas att ni haft en fin morgon. Själv så vaknade jag för drygt en halvtimme sen. Kunde knappt kliva ur sängen. Jag var jättetrött eftersom att jag fick diskutera ett och annat med en person över telefon, tills på morgonen.. När jag vaknade tänkte jag gå upp och äta en liten frukost, men nej nej. Pappa hade lagat lunch. Jag mår så jävla dåligt nu. Vill spyyy.. Förlåt för informationen!
Vi hörs sen, bye

listen up

Hej igen!
Jag sitter och tittar på "halv åtta hos mig". Jag älskar kommentatorn! Så himla skön! Han gör ju fan hela programmet.
Om 10 minuter börjar det där programmet där folk dejtar varandra i mörkret. Det måste jag se på.

Förresten alla, jag funderar på att färga håret! Jag vill göra en ny förändring. Funderar på att färga till Audrina Patridges nya hårfärg. Det är inte säkert än, men 50 50!



Precis med rött läppstift, m mm mmm perfect look!

städning på g

Hejsan kära blogg, och alla fina läsare! Just nu har jag tagit en paus från städningen. Jag håller nämligen på att städa mitt rum. Piuu! Det lär nog ta en, två dagar eftersom att jag har min garderob och mina byrålådor att rensa. Men på torsdag så ska pappa, bjuda ut mig, min syster och min bror på en finrestaurang, som belöning! Det kommer bli mysigt.

Visst är det "underbart" med så mycket snö? Det är bara ut och springa i shorts och ett linne, i det varma vintervädret. Skämt åsido. När tusan ska det sluta? I förrigår så såg jag en skymt av gräs när jag var ute, snön hade smällt. Jag och syrran var jättelyckliga för det. Men rätt som det var, så ösade snön dagen efter. Kul liksom!

Nu måste jag tralla iväg! Rummet ropar!

Peace

Miss u mommy

Hallå där! Hur står det till? Jag mår bra, saknar min mamma jättejättemycket! Har pratat med henne över telefon nu, varje dag från och med den dagen hon åkte till Iran. Men det är fortfarande för lite. Jag räknar dagarna tills hon kommer, och längtar av hela mitt hjärta. Det är så tomt här utan henne! Saknar att skoja med henne, saknar när hon brukade skoja med mig och min syster. ( Det gör hon fortfarande, men det är en annan sak när hon är här ).
Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar henne!



Det här köpte jag idag. Sorry för den dåliga bildkvalitén

RSS 2.0