tired

Heeeeeeeeeejsvejs!

Jag sitter i köket, med laptopen medans mammas persiska musik hörs typ över hela huset. Fett söt mami jag har! Jag ska äta henne snart, när hon pratat klart i telefon, HAHA!
Jag kom nyss hem, var i skolan. Det var faktiskt en skön dag. Imorse skulle jag vakna kl 5.30, för att ta bussen 7.17, men jag låg och snoozade till 6.40! När jag tittade på min mobilklocka, hoppade jag upp ur sängen, fixade mig snabbt till attan, och SPRANG till bussen. Verkligen sprang. Har aldrig fixat mig så snabbt. Och vet ni vad? JAG HANN! Score! Det var soligt typ hela dagen, men nu regnar det. Det finns ett team på facebook, om att Sverige kan ha alla årstiders väder under en och samma dag, och det är fan sannt! Ena stunden är det blåsigt, sen blir det lite sol, sen regnar det, och dagen avslutas med snö! Och t ex när det är sol i jakan, är det regn i väsby. Man vet inte ens vad man ska ta på sig för att de ska vara både varmt och lite svalt.
Aja nu ska jag vara med min mamma, och hjälpa henne lite med hennes facebook som knasat till sig lite. Vi hörs!

Pöss


toni & guy

tips : TONI&GUY, frizz smoothing curl conditioner är världens bästa balsam! Den funkar iallafall jättebra på mitt hår. Den funkar underbart för dig som har lockigt hår. Du ska ta en klick i handflatorna, och massera in det i ditt hår. OBS! INTE I HÅRBOTTEN! Massera noggrant, låt det vara i ditt hår i två minuter, och skölj! Det doftar parfym, och gör håret silkeslent och mjukt!

powerwalkat

Hej allesammans. jag har varit ute och powerwalkat med min syster. det hände en hel del tragiska saker under vår lilla promenad. herregud. vi blev jagade av nazister, en hund, en hare och en katt.
vi har filmat våran promenad. videorna, (notera videorna!) kanske dyker upp här på bloggen!
pöss, tamiis

i'm in love with paris.

Hej igen.

jag skulle ju göra ett inlägg för varje dag jag varit i paris, men jag kom på att det kommer bli lite tjatigt, och jag kommer inte kunna blogga om andra saker under tiden. det kanske är det som gjort att jag inte riktigt orkat blogga de senaste dagarna, eftersom att jag blir så ledsen så fort jag tänker på paris. saknar, saknar, saknar. jag gör ett avslutande inlägg om paris, där jag bara sätter in bilder nu, så får det vara enough. j'adore paris!



Det här är en bild på området chatou, där i närheten bor min ena morbror.



jag och min morbrors fru vid sacre coeur.



här var det en fotbollist som körde lite tricks nedanför sacre coeur.



ett livslevande lejon som låg och "solade" uppe på glaset. här gick vi igenom parc de thoiry´s lejontunnel!



jag i montmartre.



chateau de thoiry´s underbara utsikt.



moulin rouge <3

stankas söta hund, diablo.



finns det nåt negativt med staden?

nästa gång åker jag dit för 2 månader. gången efter, för gott. jag älskar dig, paris.


stänga ner?

Hallå!

idag var en jättejobbig dag. hela dagen, rakt igenom! på morgonen så kom jag och henrietta för sent till skolan, till att börja med. men där hade vi tur, för vi hade ändå inte riktigt börjat lektionen förens vi kom fram till skolan. sen senare under mattelektionen körde min lärare ut min klasskompis ur klassrummet. min kompis neda går i min klass, men eftersom att hon läser matte c, och vi bara matte a, så går hon inte i samma mattegrupp som oss. men ibland brukar hon komma in till oss, och faktiskt hjälpa mig en hel del. jag är helt säker på att alla i min klass håller med mig om att vi har världens kassaste mattelärare. hon pratar som om hon vore 99 år gammal, och har genomgångar 90% av lektionerna, dvs vi hinner bara räkna i 10 minuter. vi lär oss ingenting under hennes genomgångar, för hon börjar helt plötsligt prata om andra grejer. hon har pratat om bebisar, tändstickor, barbiesar, och ahlgrens bilar. asså va? jag fattar ingenting. när läraren körde ut min kompis, sa jag till henne att hon bara är där för att hjälpa mig, och att hon förklarar way better than her. men hon tyckte att min kompis störde ändå! hon kom och tjaffsade med mig, henrietta och sandra, utan någon helst anledning. bara därför liksom. sjuk människa! efter det, startar världens konflikt i klassen. tjaffs med b la lärare, som elever. helt urflippat. på engelskan hade jag och neda muntlig nationella, och jag brukar vara lugn på såna grejer, och jag vet att jag är ganska duktig på engelska, i och med att jag gillar ämnet, men idag hade jag världens blackout att jag började mixa alla ord, och började prata snabbt. det mesta som kom ut ur min mun var yeah, ok. och ur nedas mun, I agree. asså herreguuuuuud vad dåligt det gick! och det värsta av allt var att min lärare satt och spelade in hela samtalet. -.- men hon vet väl att jag kan engelska, eftersom att jag pratat med henne förrut, och hon har ju läst mina uppsatser, och rättat prov. dessutom är det två delar kvar av nationella. de ska jag fan sätta! sist men inte minst, så började en kärring, oj förlåt - dam, bråka med mig, henrietta och jessie. vi satt på handikappsplatserna på bussen, eftersom att vi var 3, och det var fyra platser. hon gick på några stationer efter oss. när hon kliver på bussen, är det första hon gör att skrika på chauffören. jag tyckte synd om henne, och skulle precis resa mig upp för att överlämna min plats, men hon satte sig genast på ett annat säte, nämligen den närmast dörrarna, så jag satt kvar. på fönsterplatsen satt då en ung kille, och han skulle av vid kallhälls station, så hon var tvungen att resa sig. hon bad de som var bakom henne, om ursäkt för att det tog sån lång tid för henne att resa sig, och så sa hon plötsligt så här : - det är ju vissa ungdomar som satt sig på handikappsplatserna, ni är ju unga, vänta bara tills ni blir gamla och upptäcker att ni inte har någon sittplats!!
då frågade vi henne om hon ville ha våra platser, men hon skrek bara att hon hellre står eftersom att det bara var en station kvar som hon skulle åka, men att det ändå var oförskämt av oss att ta "hennes platser". då sa vi att det fortfarande fanns en plats kvar hos oss, eftersom att det var fyra säten. men då skrek hon : - MEN JAG SA JU ATT JAG SKA AV NÄSTA STATION, DET VET JAG BÄST SJÄLV! jag har vetat det i nästan 80 år nu! drama hela dagen ut. det är nästan skrattretande..

aja, jag har funderat lite. jag kanske ska stänga bloggen snart, eftersom att jag knappt har tid att skriva så mycket längre, och jag börjar finna den ointressant. tror ni håller med mig nu. eller? hur tycker ni jag ska göra?

puss <3


DAY 2

andra dagen i paris åkte jag, min kusin, min morbror och hans fru till champs elysée, och gick runt där. eftersom att det var påsk, var champs elysées butiker, nästan de ända som hade öppet. det tar 5 min att bila dit, från min morbrors hus. jag handlade ett par byxor, vi fikade, och åt ute. det var jävligt mysigt. eftersom att min bror hade kameran under denna dag i paris, kunde jag tyvärr inte ta några bilder med den. bror kom över och lämnade kameran lite senare under kvällen. men jag tog iallafall kort på eiffeltornet, genom mobilen, när vi satt i bilen!
bisous

:)

hejsan.
jag känner mig lite dålig just nu, eftersom att jag hade lovat er ett inlägg idag om min andra dag i paris. men eftersom att min bror inte lämnat tillbaka min kamera så har jag inte kunnat föra in bilderna än. min bror åkte nämligen också till paris, fast med sina kompisar, och då hade han med sig min kamera. men eget minneskort.
jag lovar er att så fort jag får kameran, (det blir visserligen imorgon, eller övermorgon) då börjar jag skriva om mina andra dagar i paris. I promise! <3
bisous, au revoir

day 1 in paris

Jag var jättenervös hela dagen, för att jag inte hade träffat min kusin och hennes mamma på skitlänge, + att jag är flygrädd. Men det gick iallafall. Jag landade på Charles de Gaulle, en kvart tidigare än beräknat, men det tog fan 25 min för baggagen att komma. Så där stod jag helt själv och väntade på mitt baggage. Jag hade tur att mitt baggage kom ut tidigast. När jag gick mot utgången stod mina två morbröder där, med enas dotter som är 19, och den andras son som fyllde 15 den dagen. Jag hade helt glömt bort det, så jag tackar gud för arlandas taxfree butik. Där köpte jag en present till honom, och två toni & guy conditoners till mig själv. Sen gick jag till Starbucks och köpte en strawberry milkshake. När jag kom hem till min morbror som bor på Paris 16th, en av paris kändaste gator, så firades min kusses födelsedag med middag, tårta, champagne och vin.
Det var typ det, myspys. Imorgon bloggar jag mer om vad som hände dagen efter.

hallå

Hallå där bloggen!
Hur mår ni som läser? Jag mår si sådär. Igår kom jag hem från paris :(, och det känns inte så bra. Under mina 9 dagar i paris, har jag känt mig hemma där. Det känns som att jag bor i paris, och att jag kommit till sverige på semester. Paris är toppen. Paris rör sig hela tiden, det händer saker där hela tiden, man träffar på trevliga människor, dricker kaffe/juice och äter baguette. åh. Det kändes jättedåligt när jag kom hem från paris, med dess 20 grader, hem till sverige och kylan. Jag ska flytta dit . slut.

Jag tänkte göra blogginlägg för varje dag som jag var i paris. ex. dag 1, dag 2 osv.

Perfekt dag !

Heyheyheey how u guys doin ? ..
Hoppas att ni har njutit av dagen, för det har iallafall jag gjort. Solen sken och allt var perfekt ! :)
Jag vill be om ursäkt för dålig uppdatering, deet beror på att jag har varit väldigt upptagen med vissa saker.
Snart ska jag få och locka håret till imorgon( en rutin som jag kör med varje dag )
Just nu är tami på telefon nu så jag  måste jag iväg, vill bara påminna er om att hon kommer tillbaks på tisdag, OM jag är glad ! ;)
avslutar detta inlägg med att slänga in dagens låt, en gammal favorit ! <3
puss puss/ termeh

Deep meditation

Halloj ! :)
Idag åkte jag, mami och grandma nena in till stan för att hitta den perfekta klänningen men hittade inte det jag var ute efter, ett stort - ...
Hur som helst.. jag har även mediterat idag. Och nu kanske de flesta undrar varför.. jo det är nämligen så att jag har varit mycket stressad under den senaste tiden, har känt att det är en stor tyngd på mina axlar som jag var tvungen att få bort. Meditation är utmärkt om man är mycket stressad som mig eller vill bygga upp sitt självförtroende (då menar jag inte att man är mobbad eller nåt utan det kan bero på att man inte tror att man är bra på något, då gör meditation dig starkare ) Och visste ni att ca 20 minuters meditation motsvarar flera timmars sömn ? Så jag ska börja meditera varje dag.Jag har hållt på med meditation och yoga sedan 1 år tillbaka och tro mig det är så hima SKÖNT ! :) rekomenderar verkligen er att pröva.
Idag kom min bror tillbaks från Paris så han ska sova här ikväll.
Juste, jag pratade med tami idag och hon har det kul där borta.. Imorgon ska hon åka på saffari så hon är väldigt glad, men jag saknar henne så himla mycket :( 5 days left boo ! <3
Nu ska jag gå på dejt med sängen :) hihi
ni får ha det så bra
God natt <3
/ love termeh

helloes from paris!

halloj! det ar tamis har. sorry for hur uselt jag skriver just nu, men jag anvander min kusins lite krangliga dator. jag och hon kom nyss hem fran en shoppingrunda, da jag b la kopte med mig en jattefin vaska so, jag inte kunde slita ogonen ifran! den var lite dyr, men men det fick bli som det blev. (psst! Termeh, om du laser detta sa stannar detta mellan dig och mig tills vidare :)) ) igar var det 20 graders varme har i Paris, solglajjorna fick haka pa. jag var och akte batobus, det ar en turistbat som aker forbi paris alla mojliga turiststallen. man kunde ga av vart man ville, och sen ga pa nasta bat, da jag valde att ga av vid louvre.
nar jag kommer hem till sverige berattar jag mer om min resa, med garanterat manga bilder!!

bisous sùede (puss sverige)

Termeh Gästbloggar :)

Hallå där ! :) Jag kan börja med att meddela att Tami är framme nu och hon mår toppen.
Som ni kanske vet så är det jag (Tamis syster) som ska hålla bloggen uppdaterad under den tiden hon är utomlands. Jag kan presentera mig lite kort så ni vet lite om mig och så..
Termeh heter jag men alla kallar mig Termika. Jag har spelat keyboard i ungefär 6 år. Min största dröm är att bli en designer. Jag ÄR social även om vissa tycker att jag inte är det, det beror oftast på att jag är blyg.
Jag har en mycket nära relation med Tami, för några år sedan så visste folk inte ens att vi var syskon utan de trodde att vi var bästa vänner bara. oh and by the way, jag älskar saker som får mig att skratta som komedi... :)
That's all i gotta say for now, ni får ha en fortsatt trevlig dag! Och ett tips, stanna hemma, det snöar ju för guds skull :(
Puss puss ! / Termika


2 DAYS LEFT! ADORE!

Halloj! Låg uppdatering, jag vet. Jag har varit fullt upptagen med skolan, och åt att springa iväg och handla en massa grejer som jag ska ha med mig till PARIS.
I övermorgon så åker jag iväg, och då kanske ni undrar vem som kommer hålla bloggen uppdaterad under tiden. Svaret till den frågan, får bli - min syster. Hon kommer att blogga genom min blogg, och så kommer jag väl att slänga upp lite inlägg då och då, från Paris.
I tisdags var jag i stan och träffade min bror och hans flickvän Annica. Det var riktigt mysigt. Jag gick till Bolero och mötte dom. Där hade dom suttit och väntat på mig jättelänge! Jag fick min FIIIINA present där. En D&G klocka! Jag tror det är min finaste ägodel just nu! Så jävla fin den är. Jag trodde aldrig att man skulle kunna förälska sig i saker! Men jag är kär.
Nu ska jag iväg och packa. Åh..

Min vackra klocka! <3



Min syster, med Paris i bakgrunden. Eiffeltornets andra våning. Snart befinner jag mig där! Lyckoskutt!

LOVE, TAAMIIS

RSS 2.0