tami forskar, hihi

Nämen halloj!
Hur står det till i stugan? Jag mår bra, är ganska trött bara. Har varit i stan halva dagen och delat ut flygblaf för All in one, och sen så sitter jag här nu och pluggar.. Man ska skriva lite kort om Carl Wilhelm Scheele, och Jöns Jacob Berzelius. Zzz.. Hur tråkiga låter de inte liksom? Det är två snubbar inom naturkunskapen, den ena upptäckte syre, den andra vet jag inget om förutom att han föddes år 1779 och dog 1848. Faktan har jag fått från Wikipedia, så jag vet inte ens om det är sant.

Nu ska jag forska vidare peeps! Ha en fortsatt treeeeeeeeeeeevlig kväll! Pöss på er

 


en förkyld tami hälsar : god kväll

yo yo yo!
Vad gör ni en kväll som denna? Jag sitter här helt förkyld, och ååh vad det känns dåligt att vara det nu när det fortfarande är augusti! Men men.. Jag funderar på att titta på tv snart, men sitter så skönt med datan i knät och lyssnar på redemption song med Lauren Hill och Ziggy Marley. Legender!

 





Avslutar detta finfina men korta inlägg med min låt, och en bild på lilla moi.

miss u paris

Hallåååå där!

Sitter och har grafisk kommunikation, och det regnar ute. Jag är stenförkyld, och känner mig febrig och frusen!
Vad gör ni då? Lemme knoow!
Är inte så jätteförtjust i att skolan börjat igen. Det känns knappt som att jag haft något lov än. buhu.
Jag vill åka bort, jag vill semestra som bara den just nu, och jag SAKNAR Paris.
Jag planerar på att åka dit under vintern, och fira jul där. Då blir det andra gången för i år som jag åker dit.
Det måste bli av!!
Take care people! Pussar



SAAAAAKNA!


all in 1



Är du musik/dans/konst eller modeintresserad? Då är All in 1 den perfekta gruppen för just dig! All in 1 ger dig möjligheter att bygga upp dina drömmar till verklighet. Vi vill bli till den ungdomsgruppen som kan lite av allt.

För flera år sedan, var jag (Tami) och Yami medlemmar av en rätt så lyckad konstgrupp, som kallades för Indigo Light. Vi fick många möjligheter som vi kommer ha nytta av i framtiden. Vi fick träffa artister, och ha utställningar. Nu efter 4 år, av att gått i kursen, har vi kommit till att inse att vi vill använda de kunskaper och utveckla de till något mycket större!

Jag och Yami sammarbetar just nu med ABF och de ser mycket fram emot att vi startar en ny kurs, där vi två sitter som ledare, och de har gett oss många möjligheter.

Vi kommer hålla en audition för de som vill gå med i våran grupp den 25 september från och med kl 14.00.
Våran audition kommer att ske på Optimusvägen 12 A 194 34, UPPLANDS VÄSBY.

Det är ganska nära till upplands väsby station. I samma port som Sport och fitness! Om ni inte hittar vägen så är det bara att fråga!

Alla sökande måste visa upp nånting på Audition. T ex de som är dansintresserade, dansar, de som är musikintresserade får sjunga eller spela upp nångting, de som är konstintresserade tar med någon tavla/bild som den personen målat, och modeintresserade tar med sig en modeskiss eller något de sytt!

Mer info om audition kommer senare! Kurserna är absolut gratis, och åldersgrupp för sökande är 15-19 år. Man kan fortsätta i gruppen om man fyller mer än 19 när man är med i gruppen. Bara att man är 19 när man söker!!

no-titled

Shit vad man dansade på the voice igår. Tyvärr så blev det slagsmål där vi stod, och några idioter slängde sig över mig, så min rygg är helt KNOCKAD. Jag och syrran åkte hem lite tidigare, eftersom att konserten inte var så bra som väntat.
Plus att man såg några man inte ville se. Aja peace



ra-ra-rastaaafari!

rising girl



Eftersom att jag inte skrev så mycket i inlägget innan, så bjussar jag på en låt istället. Lovestoned - rising girl


OUT OF WORDS

hello bloglovers.
jag har inte uppdaterat på ett tag. Har haft grejer i huvudet. Jag orkar inte skriva så långt. It's over


.....

Man kan inte alltid vara perfekt. Man kan aldrig vara perfekt. Vissa människor kämpar verkligen med att bli så perfekta som möjligt, men de inser senare att de misslyckas på vägen. Det är de som misslyckas, inte de som lever sitt egna liv och som redan insett sen lång tid tillbaka att man inte kan bli mer perfekt än vad man redan är. Varje människa, var och en är speciella på sina egna sätt, och alla har sina bra och dåliga sidor. Precis som man har en bra och dålig människa (djävulen och ängel på axlarna). Man måste lära sig att acceptera sig själv, man måste vara stolt över sig själv. Man klarar sig ensam i livet, upp till 60 %, sen går det inte mer. Man måste ha någon att luta sig mot, med.
Som jag skrev, för några inlägg sedan : man måste gå med huvudet högt. Om man hela tiden tittar ner, och inte har någon ögonkontakt när man möter nån, så är det klart att det blir "roligare" för människor att snacka då. Men om du själv går med huvudet högt och ler de sarkastiskt i ansiktet, då. då lovar jag att det händer grejer..

Det jag menar är att man måste uppskatta sig själv, för att uppskattas..

broken door



Godmorgon godmorgon.. Kl är 6.19 just nu, och jag har inte sovit än. Jag ska gå iväg och duscha snart, eftersom att jag kommer att ha två kursprov idag, och jag sov inget, eftersom att jag  trodde att jag kanske inte skulle vakna på morgonen..


Mycket har hänt ikväll, personliga grejer. Kan ej skriva här, men jag mår verkligen inte bra just nu.. Jävla skiiiitpisshelveete! Jag önskar bara att det slapp bli så här.

Här har ni iallafall, världens bästa : broken door - angel. <3

:) helloes

Nämen hallå där!
Hur är det med er? Jag & familjen ska snart åka iväg till arlanda och hämta morbror nr 2 som flyger hit från paris ikväll. Can't wait!!

Just nu så är dag 2 på sommarskolan avklarad. score! Det är jättejobbigt, men jag har ingen annan att skylla på att jag går där, förutom mig själv. Schemat ser ut så här :

Vakna kl 05.30 ( :( ), duscha, fixa dig, och ta bussen hemifrån som åker 07.31. Ta tåget från väsby station 07.43, och gå av i helenelund. Ta bussen till skolan 08.10.

Lektion nr 1 - Matte, börjar kl 09.00 - 12.00. Under denna tretimmars långa mattelektion, så får vi TVÅ st FEM-MINUTERS pauser.

Kl 12.00 - 13.00, Lunch.

Kl 13.00 - 16.00, Naturkunskap. :( Under denna lektion får vi 3 st 15 minuters pauser. Och sen slutar vi kl 16.00.

Observera dock att det tar över en timme att komma hem..

Igår på sommarskolan, beställde jag och Henrietta leveranspizza till skolan. Så galna som vi är! Haha! Jag fattar fortfarande inte att vi gjorde det. Det var nämligen så att vi inte fick någon mat i skolan, för att rektorn inte visste om att vi hade två kurser på samma dag. Tydligen (?).

Aja, nu så måste jag gå, pussi


Opa opa

Hej det är Suuuz här igen!
Det verkar som om jag blir bloggaren på kvällstid hära, vi kan kalla det för "at night with Suz". Ofta att någon är vaken nu? Jaja, vad gör jag nu? Jag pratar med Tamii igen, båda har haft en jobbig dag. Men nu tar vi det lilla lugna hära, veeezt? Hahaha fluminlägg.

Nu pratar Tamii om ett gammalt blogg inlägg förra sommaren då hon var hemma hos mig och hon lade upp en bild när hon stekte majskolvar (?) i mitt kök. Okeeeej, guess we are tired. Jag hade hundratals idéer om vad jag skulle skriva här, men har bara sovit 3 timmar förra natten. Och nu kurrar magen, äh jag gör något roligare inlägg imorgon kväll.

Tyvärr blir det ingen hare igen, men det blir en gammal video som jag iallafall aldrig tröttnar på!
Om någon säger något annat så bryr jag mig inte, den är en klassiker :)

Take care


RSS 2.0