2010

Jag önskar er alla ett gott nytt år! Jag hoppas att ni får ett riktigt fint år, och att ni lyckas i allting. Hopp och drömmar ger framgång, inte bara att drömma, utan att se till att drömmarna går i uppfyllelse. Se till att kämpa, så att du når mållinjen. Och om du tar i lite till med hårdhanskarna så ser du till att inte snubbla. Det är var och en själva som styr sina egna liv. Ingen annan. Du ser till att må bra, du ser till att lyckas. Låt ingen sänka dig. Om du visar att du är stark, så puttar du ner alla som försöker sänka dig. Du blir vinnaren.

Mitt nyårslöfte blir att ta varenda dag som den kommer. Jag kan blicka mig framåt lite, och luta mig åt de hållen som jag vill bli lutad åt. Men jag kommer aldrig se tillbaka på allt gammalt skit och låta det förstöra detta fina år!

Tamiis snygga man!

Jag ska gifta mig! Och det ska ske med denna snygging som befinner sig på bilden ovan! <3 Cam Gigandet heter han, och vi är lyckliga. Ett jättefint liv kommer vi att få. Vi kanske inte träffas så mycket, eftersom att hans kändiskarriär står i vägen, men kärlek har inga hinder! Han och jag. Bara vi. Och våra framtida ungar!

Nej nu ska jag sluta skoja med er, haha!
Cam var aktuell med Twilight, där han spelade James. Jag tycker att han är fin, och att han en grymt charmig blick! Är lite småkär, det kan jag erkänna. Men inget bröllop står i tur här inte. Vem vet vad framtiden har att erbjuda oss? Bara gud.
Ni får gotta er med detta inlägg, ända tills imorgon. Jag vet inte om jag kommer hinna med något inlägg eftersom att jag kommer åka till min mormor imorgon på morgonen och sova över. Vet inte, kanske hinner med ett inlägg eller två, innan jag går iväg!
Kramar så länge <3
Taamiis

namnlös

Hej! Hur är det med er söta? Jag mår bra. Vaknade upp för en timma sen. Jag sitter och tittar på Ellen Degeneres! Jag älskar henne verkligen, haha. Hon är lite som mig faktiskt. Så jävla underhållande!
Igår så åkte jag in till stan, med min familj och så mötte vi upp Suzan där. Vi gick och åt på mongolisk restaurang, och efter det så gled vi isär från familjen och gick vårt egna håll, hihi. På bussen hem, var jag och suzi på ett hemskt fnitterhumör. Vi skrattade verkligen åt allt och inget. Kalla det vad ni vill, men vi skrattade så mycket att vi fick kramp i våra magar. Verkligen nonstop, haha! Och det sjuka var, att nästan alla på bussen hade somnat, och vi väckte de hela tiden. (A)
Jag fick jättefina presenter av min underbara Suzi, och hennes kille Sam. Doftljus, och en sån här rund "kula", som man skakar och det faller ned hjärtan i. De hade satt in en bild på mig och henne. Och på baksidan stod det : du + jag = sant. Så jävla gulligt. Love u guys! <3

Nu ska jag fortsätta titta på tv. Ta hand om er
Kramar
Taamiis

..

"If this is about my soul, then take it. I don't want it without you.."

:)

Hejsan!
Hur är det med er? Hos mig är det toppen! Vi ska snart få gäster, så jag kommer nog inte kunna blogga så mycket.

Idag var jag och handlade lite grejer. Fick med mig en fin väska som jag länge velat ha, och så köpte jag lite hudkrämer som verkligen behövdes!
Suzan som skulle komma hit och sova över idag, kunde inte eftersom att hon var tvungen att åka in till sjukhuset. Hope u'll be fine baby! Men imorgon kommer hon. Hon stannar dock inte över kvällen. snyft..
Hur har eran dag sett ut då?
Nu måste jag gå! See ya!
kram

091227

Hejsan!
Hoppas att ni mår fint. Idag var jag och shoppade i kista galleria. En aning fullproppat var det, men jag köpte iallfall en del saker som jag är väldigt nöjd med!
Jag köpte b la en sån där cheapo klocka som på bilden ovan. Exakt i den färgen! <3
Jag köpte även två tröjor från Monki, och en tröja från Mango. Imorgon ska jag på jakt efter skor och jeans.
Ni får ha en underbar kväll, så hörs vi imorgon när min Suzan kommer hit och sover över! Jag kanske tvingar henne att gästblogga! Pussar

cherrypie

Jag sitter här i min systers rum, och börjar bli väldigt sömnig. Ska nog strax gå och lägga mig, eftersom att en lååång shoppingrunda väntar mig imorgon med! Awesome!
Idag åkte min morbror och hans son tillbaka till det fina Paris.. Tråkigt, men men. Min moster kommer iallafall att vara kvar här i 3 veckor till! Imorgon, blir det nog inte så mycket bloggande för min del. Ska till Kista galleria, och kommer nog inte komma hem förens runt 7. Men något inlägg hakar väl upp här!
See ya later alligator'
Taams

video

Har ni någonsin varit så besatta av en melodi, att ni gått och skrivit en egen dikt till den? Det har jag precis gjort!
Den här låten är tagen ur twilight, och texten är skriven av mig. Videon är gjord av min syster.
Berättelsen är verklighetsbaserad.

icecream

Hej!
Jag kom nyss hem från en shoppingrunda med min syster! Vi sitter här och är glada, med en varsin glass med daimtopping och tuttifruttiströssel, yuuuum!
Vi ska snart gå hem till min mormor. Kanske slänger upp ett inlägg senare.
Bisous

bella's lullaby

God morgon!
Jag ska strax iväg och äta något, för att sedan gå ut på en shoppingrunda! hihi.
Men innan dess vill jag lägga upp en video, på en låt från twilight.
Jag älskar melodin och texten, jag hoppas att ni gillar den lika mycket som jag gör!

Puss

lusse

Kolla in våra smarriga lussekatter som vi smaskat på hela dagen!

pic

Jag, syrran och en liten skymt av min kusin när vi öppnade julklappar idag!
Syrran håller i klappen som hon fick utav mig! :)

091224

Hej bloggen! Jag har precis ätit julbord, och öppnat/delat ut klappar!
Jag fick b la en mobil, och pengar. Mycket mer, men orkar inte skriva upp allting!
Min moster, morbror och hans son är ju på besök här i sthlm! Igår, var vi som sagt och åt på restaurang tsm, och därefter åkte vi till Kista. Jag står åt höger på bilden!
Puss

Merry xmas

God jul från mig till alla mina fina läsare!
Jag önskar er en underbar dag, och att ni alla som firar jul, firar den på det sättet som ni önskat er!
Jag har klätt ut mig till "tomtetami"! Och ska dela ut allas julklappar idag! hihi!
Nu ska jag hjälpa till med julbordet.
Åh, vad julen är underbar!

Pussar, och god jul än en gång! <3

Lussebulle

Visst skulle den här passa som en flagga! Lussebullsflaggan á la Tami!

Här hemma bakas det för fullt! Lussekatter är det som gäller. Julkänsla på hög nivå! Jag kan knappt fatta att det bara är en dag kvar. För mig är julen verkligen speciell. Inte bara för mig, utan för hela min familj. Och bara för att jag inte har svenskt ursprung, så tyder det inte på att jag inte firar som alla andra "svenskar" .

Jag anser att jag är lika mycket svensk, eftersom att jag är född här. Det är inte om mina päron vi pratar om, utan det är om mig! Vi tittar på Kalle anka, vi äter äkta svenskt julbord, och ja, vi firar julen som den borde firas. Helt underbart är det!


Puss puss


091223

Hej bloggen!
Jag hoppas att ni alla läsare mår bra! Idag var jag och min familj på persisk restaurang och åt mat. Det var rätt mysigt faktiskt. Det var morbrors födelsedagspresent till mami, att han bjöd oss alla dit! <3
Man kanske inte ser maten, (dvs köttet) så bra eftersom att det är översvämmat med ris! Haha! Men gott var det!
Det är även våran högtid just nu, så så här ser vårat bord ut, uppdukat med en massa god saker! Yum!
Nu ska jag iväg och slå in presenter till Suzan och hennes mamma! Kärlek till de!
Puss puss

happy b-day mami <3

Så  här, som på bilden ovan, har jag känt halva dagen! arrrgh! Har låst in mig i mitt rum från kl 18.00 ända tills nu!
Egentligen så är jag ganska glad eftersom att min älsklingsmamma fyller år idag. Men ändå ledsen att jag inte kunde fira henne som jag egentligen borde. För hon är den personen jag älskar mest på denna jord. Det är hon som har gjort mig till den personen jag faktiskt är idag, och det är hon som har stöttat mig igenom allting. Och då menar jag allting! Jag kunde dessvärre inte fira henne eftersom att min brors amstaff (hund) var här idag, och jag har en väldans fobi för hundar, så jag var tyvärr tvungen att sitta inne på mitt rum..
Jag älskar dig mamma, helhjärtat!
Ingen kommer kunna fylla den platsen som du har i mitt hjärta.
Grattis på födelsedagen, min ängel. Du är en ängel!

love me/ hate me!

Love me or hate me, it's still an obsession.
Love me or hate me, that is the question.
If you love me, than thank you!
If you hate me, than fuck you!

(Ta inte bilden på fullt allvar, det är bara ett internskämt mellan mig och min vän!)

surprise surprise!

Hej!
Förlåt mig så hemskt mycket! Mitt internet funkade inte igår kväll, så jag hann inte visa eran överraskning, så ni får den nu. : - Jag ska visa er steg-för-steg sminktips. En fin sminkning med sotiga ögon, som passar bra till för fest. Min 16åriga syster som är hyffsat bra på att sminka, sminkade mig.
Jag själv brukar också sminka mig så vissa gånger. Men jag är bättre på att sminka andra, än mig själv. Konstigt nog! ^^



För er som inte ser vad det står under bilderna  så förtydligar jag det här och nu : -

1. Applicera din foundation och puder noggrant. OBS! Var försiktiga att det inte blir fläckigt. Och akta håret, lätt att få foundation i håret! Använd gärna diadem.
2. Lägg en ljusgrå skugga längst ögonvrån, och gnugga ut det med en borste.
3. Arbeta in en mörkare grå/svart färg längst sidorna. Arbeta upp så att färgen täcker ungefär hälften av ögonvråt.
4. Dra ett tunt sträck längst "överfransarna". För er som skakar väldigt mycket och är osäkra, föredrar jag att använda penna istället. Man kan även dra korta sträck : _ _ _ _
Och sen fortsätta från sträck till sträck, då blir det garanterat rakt och fint : _____
Om ni vill ha lite sotigare ögon, kan man använda sig av en svart skugga under ögonen. Ögonen ser störret ut. Lägg gärna en vit färg vid sidan av innerögat. Och under ögonbrynen.
The final touch : Läppstift. Helst rött. Jag har dock inte det på just de här bilderna!



I'll be your lover too

"And you'll look at me
With eyes that see
And we'll melt into each others arms,
You'll be my king
And I'll be your queen
And I'll be your lover too"

kort inlägg.

Hej alla gulliga! Ni alla är gulliga, vet ni det?
Jag vaknade för en stund sen, och ska snart bege mig och äta frukost.
Ni kommer få eran överaskning lite senare under dagen, men inte just nu. Dels för att det ska bli lite mer spännande, och för att jag har fullt upp nu på morgonen!
Jag slänger in ett inlägg senare!
Massor med pussar,
tami

.

Oh, en sista sak!
Like I care, att jag inte betyder på samma sätt längre. Jag bryr mig inte för fem öre.
För jag har vetat länge nu. Att jag aldrig betytt nånting!
Peace out

sticker iväg.

Hej alla söta läsare!
Jag ska bara slänga in ett snabbt inlägg innan jag sticker iväg..
Jag ska hem till min mormor idag, och vi kommer vara där hela dagen idag. Kommer inte hem förän runt kl 00.00.
Men imorgon får ni en överraskning här på bloggen! So stay tuned! :)
Puss

5, 4, 3, 2, 1

Hej igen!
Jag åt precis mat nyss. Två maträtter hade vi att välja på : - Chevrépasta med bacon och kräftpasta. Yum :)
Jag ska alldeles strax dra iväg till mitt rum, och avsluta detta inlägg. Det lär bli mitt sista för ikväll. Men innan dess vill jag bara önska er alla en trevlig fortsätt kväll!
Jag kan inte fatta att det BARA är fem dagar kvar till juuuuul!.. Det här är iallafall en bild på min favoritgran..
Nedräkningen till jul kan börja nu!
Pussar

robert pattinson - never think

Inte fan visste jag att en film jag knappt vågade se på, skulle bli till den bästa film jag sett. Det kan jag gott och kort meddela : - twilight är den bästa film jag någonsin sett. Den äger titanic som var min bästa film innan jag såg twilight. Den äger dagboken, den äger alla filmer jag någonsin sett!

"I'm trying to figure u out"..

Jag sitter och är helt inne i twilight. Har stoppat filmen en stund. Gaaaash vad den är bra! Såg New moon här om dagen, och den var också bra. Ja, jag tittade på tvåan innan jag såg ettan! Men det var för att jag aldrig trodde att jag skulle gilla twilight. Sen så vågade jag se New moon, och blev kär! ( Speciellt i Jacob :) ) Och nu är jag helt förälskad i ettan också! Jag dööör vad den är bra!
Nu ska jag titta vidare!
Jag saknar dig jättemycket! I can't get over you.. It's harder than I thought it would be.

ny design

Hejsan sötisar!
Jag vaknade imorse med världens nackspärr! :( Det gör så ont..
Iallafall, imorgon så kommer min morbror och hans son till Sverige. :) Julen i år kommer bli helt underbar, eftersom att familjen är samlad! <3
Innan jag sticker iväg och äter lunch, så måste jag bara tacka min söta vän Shanel, för denna fina bloggdesign! <3
http://blackorwhite.devote.se
om ni vill läsa hennes blogg :)
massa pussar på er

181208

Idag var det exakt ett år sedan. Ett år sedan som vi tillsammans åkte till Iran. (18/12-08)
Jag vet att det bara är jag, men jag tänker faktiskt mycket på dig. Speciellt just idag.
Jag går ett år tillbaka i mitt liv, och tänker på hur jävla underbart det var.
På hur älskad och sällsynt jag var för dig och av dig. På hur mycket jag älskade dig, som en del av mig fortfarande gör.
Minnena jagar, och hoppet bedrar. Jag orkar inte hoppas mer, för jag vet att det är så onödigt.
Du sa att man aldrig ska säga aldrig.
Men nu gör jag det, för nu har dett gått ett år. Och jag trodde att du skulle tänka på mig idag, men det har du inte. Du har förmodligen glömt den här dagen.
Idag säger jag aldrig. Aldrig mer ska jag känna så här. Aldrig mer ska jag låta mig luras. Aldrig mer ska det bli vi.
Inte ens om 20 år.
Jag satt på bussen till skolan idag, och tänkte : - att om jag kan hålla mig själv från att spana in dina sidor, om jag kan hålla mig från att tänka på dig, då är jag stark.

Nu fan ska jag bli starkare än någonsin. Med mig, och med mig själv.



För er nära vänner som känner mig tillräckligt för att ha mitt nr, så har jag bytt nr för tillfället. Har mammas nr.

Pussar



pynt

Jag glömde nämna att jag pyntat mitt rum lite grann - så här ser det ut nu :



En glad tami är alltid bra att ha :





091218

Hej alla söta! :) Hoppas att ni alla mår bra. Jag mår bra, fryser lite grann bara. Det är sjukt kallt ute!
Lyckos lilla Suzan som är i gbg nu! Där är det nästan ingen snö!
Igår kom min moster till sverige. Vi har verkligen haft kul, och jag ser verkligen fram emot den här kommande månaden som hon ska vara här hos oss!
Hon är väldigt ungdomlig av sig, så det går inte att ha tråkigt när man är med henne! :)
Idag hade vi avslutning i skolan, så ni ska få se ett par bilder som vi knäppte! Klicka för att förstora





long time ago

Hej!
Längesen vi hördes!
Förlåt mig, men jag har verkligen haft fullt upp. Kommer inte ihåg när jag hade så här fullt upp, senast.
Jag har storstädat i fyra hela dagar. Min moster kommer från Iran imorgon, och det är verkligen stort för oss.
Det är första gången hon kommer till Sverige, så.. Och på söndag, kommer även min morbror.

Jag har knappt hunnit plugga nånting. Har suttit här i skolan i några timmar och skrivit klart 3 uppsatser.
Nu måste jag åka hemmåt. Vi hörs alla söta
pussaaaar


thoughts..

 

Tycker ni inte att livet går för fort ibland? Jag själv har fått in många personer i mitt liv den senaste tiden, och även fått ut många ur mitt liv.. Sen stannar man upp i tanken av att den tiden man jämför med, egentligen inte var för så längesedan..

Jag känner att jag tappat mig själv på vägen av min livsresa. Jag är vilse i skogen av mina känslor. Jag vill bara ta tag i tiden och få den att stanna. Åtminstone för en stund. Jag vill andas trygghet i att inte behöva stressa mer. Jag har orkaner av känslor, bra och dåliga. Så mycket känslor att jag inte längre känner de. Jag vill skrika ut mina känslor, dela ut de, släppa ut de.
Jag vill ha någon att hålla mig fast till. Fast å' andra sidan så är det alltid jag som håller fast. Så den här gången vill jag släppa, och bli fångad istället.
Jag vill andas kärlek, jag vill leva i hopp. 

Jag vill enbart ha det som förut igen..  


091208

Hej alla kära läsare!
Jag hoppas att alla mår bra. Jag har precis julpyntat mitt rum. Det blev rätt mysigt faktiskt. Lite rött så där, och vit. Romantiskt, men ändå juligt.
Idag har jag haft väldans många fjärilar i magen. Träffade nyligen på en fin person.. Kan tyvärr inte säga mer, förutom att jag är jädrans lycklig just nu.
I'll give my hand to you, with all my heart.
Nu måste jag plugga till mitt matteprov som jag har imorgon.
Ta hand om er
Kramisar

childhood

Hej bloggen. kl är snart 6, och jag har inte sovit än. Jag fick ett samtal direkt efter att jag laddade upp det förra inlägget. Det vart lite jobbigt, jag mådde inte så bra, och kunde därför inte sova..



Gud vad jag önskar att jag vore barn nu.. Då skulle jag inte ha så här mycket bekymmer.


...

Jag är rädd.. rädd för att lita.. rädd för att tro, rädd för att älska.. Jag är rädd för att ens ställa mig upp igen. Jag har fallit ner, och mina krafter är fastklistrade på marken. Så fort jag rör på mig, känns det som en spark i magen. Vågor av svek och hat sveper iväg mig, och jag har inga krafter kvar för att simma mig ur min egna tsunami. Morgnar som dagar, glider ur mina händer utan att jag riktigt hänger med. Världen snor mitt liv, och du lever genom mina andetag.. Jag gav dig mitt hjärta, jag gav dig hela mitt liv. Jag vet att jag alltid haft ett litet och brustet hjärta, att det alltid fattats små delar av det, jag har aldrig haft ett helt hjärta.. Men jag gav dig allt jag hade, inget mer fanns att ge.
Inget var säkert under den sista tiden med dig, jag var som bambi på hal is. Men för en som dig, såg jag till att stå stadigt, och stabilt. Så här i efterhand när jag ändå ligger nere, så tänker jag att jag borde ha låtit mig själv ramla för längesedan.
Smällar gör ont, jag vet det eftersom att jag känt på ett och annat. Men att få smällar på käften, att bli nedboxad av ord, gör tusen gånger ondare. Ibland så står man där som en idiot, och tänker vad fan man gjort för fel för att förtjäna de orden. Man kan glömma en riktig smäll. Men att få höra dåliga saker av en man verkligen avgudar, gör så att man blir dränkt av funderingar. Orden måste ju vara sanna, även om personen påstår sig inte ha menat de. Och det gör ännu ondare när man klipper kontakten med den personen, för man vet ju aldrig om man då får chansen att säga hej då på ett bra sätt, eller ens få förklarat för sig om varför man blivit illa behandlad när man älskat nån till 110 %. Man lär ju dö ovetandes.. Jag lär älska igen, jag är människa.. Men möjligheten att ge bort hela mitt liv, lär jag aldrig finna åter


badboy



Det här är min, dogges och suziis låt <3 VÅRAN!

EU-rollspel

Hej alla söta läsare! Jag hoppas att ni alla mår toppen <3

Igår så hade vi EU-rollspel i skolan, vi började kl 8.30 och höll på till 16.00.
Jag hade inte så höga förväntningar inför dagen, och jag hade verkligen inte sett fram emot det alls. Men det blev faktiskt en riktigt lyckad dag, och dagen blev roligare än vad jag trodde. Det var ungefär 90 elever som hade samlats i aulan, och alla var indelade i grupper om 3-4 elever i. Jag och min grupp, hade Portugal som land. Och så skulle vi debattera, och hålla tal om vi ville. ^^
Nu ska jag iväg och fixa frukost, jag bloggar senare idag. Kram på er underbara! <3

091202

Hej alla!
Hoppas att allt är fint med er. Jag är jättetrött. Kom hem med fem påsar, för ungefär en timme sen. Jag har vart och handlat julklappar. Och ändå så är det sjukt mycket kvar som måste handlas!
Jag kan tyvärr inte avslöja vad jag handlat, eftersom att personer som min bror, och min syster läser min blogg, och man vill ju att julklappar ska vara hemliga, tills julafton iallafall. :)
Jag var och handlade åt mig själv igår. Köpte inte så mycket. Det fick bli ett linne med nitar från divided by H&M (alla som känner mig vet att jag är GALEN i nitar) , en tygpåse med tryck från MONKI, och en termosmugg, som jag verkligen letat ihjäl mig efter.




Nu ska jag vila ner mig lite. Ha det så underbart, alla läsare.
Pussar <3

RSS 2.0