nobody said it was easy



Jag älskar coldplay - scientist. Den här acoustiska (stavning) versionen, är minst lika bra! Love!

rulle <3

Tjenis.
Jag sitter i mitt rum, och chillar. Jag tog en liten promenad för en stund sen. Riktigt härligt kan man säga. Jag är helt klar med mitt rum, mitt ansikte är nästan helt bra nu. Äntligen. Och imorgon kommer faster och lillkusinen!! :D
Jag är lite nervös, men det kommer bli jättekul, det vet jag.

Jag är jätteglad de här dagarna, och det kan jag enbart tacka en person för. Så himla underbar. Rulle <3

hell'oes

Hej, vad gör ni?
Jag ska snart stänga av datan, känner mig lite hängig och svag av allergin. Det röda i ansiktet har börjat dämpa ner sig litegrann, men såren är kvar.. Det svider faktiskt mer idag, än vad det gjorde igår. Tror det är för att det torkat. Och min läpp är nu fetare än någonsin.. -.- När jag var mindre, hade jag en tanke om att förstora läpparna lite lite grann när jag skulle bli äldre, men nu vet jag att jag aldrig ska tillåta mig själv att göra det!

Igår kväll, kl 01.00, fick jag en galen idé av att överraska mina föräldrar. Typiskt mig, jag kommer alltid på allt på kvällen. Mina föräldrar har länge tjatat om att byta plats på min säng, min soffa och mitt bord. Men jag har hela tiden tjaffsat emot. Ja, 1 på natten hoppade jag upp ur sängen, och började bokstavligen talat lyfta min över 100 kg tunga säng. Helt själv. Det värsta var att ena benet till sängen hade fastnat under min matta, så det var jättesvårt att lyfta upp den. Jag bytte plats på allt helt själv, när man egentligen brukar vara 2, 3 på sånt. Jag börjar bli självständig, det gillar vi.

Nu ska jag smeta in lite mer aloe vera i ansiktet, och ringa sötis.

puss hej



Det här var innan den förbaskade allergin attackerade mitt ansikte, och JA jag håller i en åsna, låt mig va!

HISS ELLER DISS?



Detta är STROMAE'S nya låt Te quiero. Stromae har ju en annan låt som heter Alors on danse, jag är faktiskt en av de första som hörde alors on danse, eftersom att jag bar med mig låten hit från paris, stolt* :) och det är jävligt irriterande att alla sveriges radiokanaler, T OM the voice, spelar den låten. The voice börjar spela allt nu för tiden. Allt förutom hip hop och rnb. Konstigt nog.

 

Hiss eller diss på denna låt?


Allergisk reaktion? bort bort bort!

Jag vill ta upp en grej i min blogg faktiskt. Jag är halvfeminist! Inte så att jag avskyr killar för det gör jag inte, och nej jag är inte lesbisk. Men jag tycker att killar borde uppskatta oss tjejer lite mer. Det finns en del killar som verkligen är underbara, man ska inte dra alla över en kamm. Jag känner killar som verkligen bryr sig, och så har jag ju en storebror, som ställer upp. Men det jag menar är att den största delen av killar är dåliga exempel. 

Asiatiska kvinnor använder "ansiktstråd", för att rengöra ansiktet. Det brukar även jag använda, och det enastående resultatet blir som massage för ansiktet. Vissa kvinnor använder även wax för ansiktet, men det måste då vara en speciell sorts. Igår testade jag det för första gången, istället för tråd. Och det var sånt wax för kroppen! Så jag har fått en allergisk reaktion, jag har stora röda fläckar i ansiktet, och i de har jag fått små röda pricker, och en stor jävla silikonläpp!

Uppskatta oss mer!


.

yo yo yo! warap?
Det är soligt, och jag är extra glad. Jag känner mig extra glad och fräsch idag. Mitt hår ser extra fint ut också! Det måste vara vädret. Jag har hunnit gå ut på en liten promenix också, hade inte varit ute på dagar eftersom att jag STOOOOOORSTÄDAT. Men nu så. Mitt rum är extrafräscht. Faster ringde idag och berättade att hon och hennes lilla son som jag aldrig träffat kommer hit på söndag. Det är 5 dagar kvar!! Jag är överlycklig. Har inte träffat faster på 9 år heller, så det kommer bli extra kul.
Jag lyssnar på lite spansk musik och är glad, yo voy amarte och hoy nena. Sitter inne på nattstad också. Haha, kanske inte så rolig info för er men så är det. Det var allt för mig. :)

PS. Jag är starkare än nånsin nu. "Quitters can't win, winners can't quit"!


can't stop missing u



Låten.. OMG.. Jag är kär i den. Kan man bli kär i en låt? Well.. Det kan jag. Låten är till dig.

tragisk händelse

Tjenis!
Jag vaknade nyligen. Masina håller på och lagar mat för tillfället, och jag sitter vid datan. Det hände nåt riktigt tragiskt nyss. HAHAHA! Masina skulle laga Oboy till mig och henne, när vi smakade av "oboyet", la vi märke till att det inte var oboy, utan det var KAFFE! Nu kanske ni tänker : hur lyckas man med det? jo för att både kaffet och oboyen var upphällda i glasburkar, så hon visste inte vilken som var vilken.. :D Hahah. Hon hällde ut lite av kaffet som hade samlat sig på toppen, så det bara var mjölken kvar, som då fortfarande hade smaken av kaffet med sig.. Hon hälde 2 ton socker i, och blandade. Sen så värmde hon den i micron, så ja. Det blev typ kaffe istället för oboy. Typ.

Ha en fortsatt trevlig dag. Kramisar


hallååå där

Hallåååå där i stugan!
Förlåt för skitdålig uppdatering. Again.
Jag har storstädat mitt rum de senaste dagarna, är fortfarande inte klar. Igår kväll var jag uppe till 3.30 och städade, det är ju helt insane ju! Vi ska möblera om lite i mitt rum, så det ligger en massa grejer överallt i mitt rum nu.
Just nu uppdateras bloggen hemifrån Masina. Jag, syrran, hon och Emel var i stan idag, efter det kom jag och Masina hit. Och jag ska stanna över kvällen. Nu måste jag gå. Ni får ha det finfint! Pussar


.

Hejsan..
Hur mår ni? Jag mår väl bra. Sitter och lyssnar på Claude Kelly, i regnet. Vad hände med solen förresten?
Jag hade en jättemärklig dröm igår kväll, kan dessvärre inte ta upp det här i bloggen. Det är lite privat.

Kommer ni ihåg R? Han som hade tagit mig med storm, han som jag var galet kär i? Han som jag hade skrivit överallt om på facebook? Well he's gone.. Han och jag är historia, och jag orkar inte bry mig om honom mer. Det är klart, jag bryr mig jättemycket om honom, men orkar inte ge mig själv mer. Till folk som slänger bort mitt hjärta, varje gång jag ger ut det. Han har tagit för mycket plats i mitt hjärta. Alla tjejer borde behandlas som prinsessor, han behandlade mig som om jag inte vore någon.

R...... ,  you're history.


winner.



Claude Kelly är en av mina favoritartister, jag älskar hans röst och låtar. De är helt i min smak. Jag har nästan alla hans låtar, och jag tycker alla är lika bra. En av de jag gillar lite mer, är denna. Winner. Texten och låten är så jävla vacker. Lyssna! <3

hos nedus

YO!
Jag sitter hemma hos Neda just nu. Vi har spelat playstation 3 (inte för att jag har spelat bra på nåt utav hennes spel), vi har ätit. Det är skitmysigt.
Jag ska hem om nån timme, så jag hör av mig senare.
Pussar

tjoho

Hallå där! Hur står det till?
Det är en trött tami som skriver idag. Imorgon börjar det efterlängtade sommarlovet!! Och idag var vi tvugna att tömma skåpen, och lämna in en massa böcker, men lärarna var ju inte ens i skolan (?), och man fick inte ens lämna böckerna i deras fack. Men till slut gick det.

Nu ska jag gå och handla lite grejer inför imorgon, ska ha mysdag med tjejerna efter avslutningen.
Med detta önskar jag en trevlig kväll, och så får ni en bild på mig.


Burn it up

Favoritlåt!

new design

Det är ny design på min blogg som ni kanske ser. Det är min kära vän Neda som gjort om designen. Jag blev skitnöjd. Tack <3

student 2010

Hejsan! Hur mår ni?
Jag mår bra. Igår var Suzis student, grattis! Det var jättekul, och jag är glad för hennes skull. Äntligen!
Jag skulle åka flak, men jag bangade ur i sista minuten. Haha. Så jag följde med hem, och hjälpte till i hemmet.
Snart ska jag åka hem!
Ha det gött!



Studentbarnet o jag! <3


sommarbild.



Jag ska strax traska iväg till min säng, för att ligga och vila. Men innan dess, så får ni en sommarbild på mig. Jag tog bilden när jag var i PARIS, för två månader sen. Deras sommar hade redan börjat då, medans det fortfarande var snö här i Sverige. Btw, så är solglasögonen köpta på H&M, förra året.

so confused.



LOVELY LOVELY SONG! gammal goding

-

Tjena mittbena!

Jag sitter vid datan och degar. Känner mig som en deg. Jag har som sagt varit skiiiitstressad, dom senaste dagarna inför Suzis student. Det känns som om jag ska ta studenten, haha! Men det är ju så, hon är en del av mig. Jag är så glad för hennes skull, och önskar henne en lyckad framgång!

Jag tror jag måste ta med mig en resväska.. Har så mycket att ta med mig, 500 olika kläder, 2 par skor, plattång, mousse, smink, present och mycket annat. Jag ska bara stanna där i 2 dagar, men jag överpackar alltid.
Åh vad jag längtar!


hälsning

Hallå!
Hur mår ni? Jag mår väl bra. Är lite trött bara. Jag har gått runt och letat efter skor halva dagen. Det är nämligen så att jag ska på suzis student på måndag, och på söndag sover jag hos henne, så jag är verkligen stressad. Jag hittade inga perfekta skor, men efter 4 timmar kunde jag äntligen börja nöja mig! Jag är plattfotad, så jag kan inte ha så höga klack. Men skorna är perfekta. Ni får se en bild på det jag ska ha på mig, efter studenten!
Nu har jag lite bråttom, ska iväg!
Puss

RSS 2.0