sick and tired

Hej. Mår piss just nu.
Var på sjukhuset igår, kan inte berätta varför, men det har hänt mycket på den senaste tiden. Allting har kommit på en och samma gång, och det har varit svårt för mig att smälta allt.
Nu ska jag krypa ner i sängen. Hörs väl

I just need somebody to lean on

Jag ska strax kila iväg hem till mormor, med mamma. Min syster är också där, hon sov över. Vi ska äta världens mumsigaste maträtt där, wihoo! ^^

Men innan jag drar, så får ni se ett par bilder. Enjoy!


Den gjorde jag på bilden.




Jag och världens goaste vän, Suzan. <3 Du är allt för mig.

you dummy nightmare



Tjena! ..

Klockan är 09.30 just nu, och jag har varit uppe rätt länge. Jag hoppade upp ur en mardröm, kl 06.30 (!)
Drömmen var verkligen hemsk, gud vad jag hatar sånt. Mina mardrömmar är sjuka, och det värsta är att allt händer på riktigt också.

De där gråa leopard-uggsen blir mina på onsdag, weei! och så hade jag tänkt att köpa någon utav dessa halsdukar, vet dock inte vilken färg ännu! Jag är öppen för förslag.

our song


cheatin'

Hej. Hur mår ni?
Själv så är det väl okej, jag klarar mig. Jag skulle åka luftballong med Arash, men det gick inte idag heller för att det var blåsigt. -.-

Jag känner en tjej, hon var tillsammans med hennes kille i ungefär ett år, och de hade verkligen delat allting tillsammans. De fick kärlekshistorierna att bli verkliga, de delade sina hjärtan med varandra, och framför allt, så delade de lyckan genom deras ögon. Men en dag, en grå dag gick han och träffade en annan tjej. Han var otrogen mot henne, och han var tvungen att lämna henne för att han skämdes så över det han gjort. Nu är tjejen tvungen att gå runt med sorg i hjärtat, och en massa tankar i huvudet som om hon gjort fel? Varför allt var tvunget att vändas så här? Varför killen omvandlats till ett djur, från att ha varit världens finaste ängel? Allt rätt blev fel, varför?
Hur ska jag hjälpa henne att må bra igen? Kommer det någonsin att få henne att läka på något sätt? Ska jag prata med killen, vad ska jag göra om han inte vill prata med mig då? Jag dööör..

...

Jag har aldrig känt så här. Jag har aldrig känt mig så här sviken, och så här maktlös. Allt på grund av det dumma misstaget du gjorde. Hur fan kunde du? Och sen helt plötsligt skita i allt annat, för att du inte kan? Du kallade mig "schizo" för några dagar sen, men vem fan är det som lever dubbelliv?
Det brukar vara så att en stark person, vill göra en svag person ännu svagare. I det här fallet, så tog du mer på mina krafter.
Men det är bara för nu, du och alla andra kommer få se hur bra jag kommer klara mig.. För någon dag, nån vacker dag, kommer du tänka på allting, allt vi delat. Du kanske till och med stöter på just det här som jag fick stöta på, och då, då är det försent..
Den dagen ska jag ta styrkan i mina händer, och byta liv med dig igen..

many pics










- Tycker du fortfarande att det är en kort tid? Jag tror faktiskt inte det.

090918

Hej. Här är det tomt.
Orkar ingenting just nu, är för trött.. Lägger bara upp några bilder från idag, där jag åtminstone SER lite glad ut.. Tack för Converse skorna Arash.



Min vackra syster <3

I L C


- Jag älskar hur din smak sätter sig på min tunga, och blandas med mitt saliv. Du ger mig färgsprakande explosioner, alla dina färger går ihop, rött, gult och grönt. I ett år har jag saknat dig, och idag, just idag fann jag dig igen. Du är så uppfriskande och så underbar. Du sveper iväg mig, ibland är du sur, ibland är du söt. Och ibland är du faktiskt både och. Tack för denna dag.

Och nej, det här var INTE om någon person. Haribo, syrliga nappar var namnet, haha! Där blev ni allt lurade!
Jag har inte ätit godis på jättelänge, så haribo passade en dag som denna. ^^

Min bror fyller år idag, så han, hans flickvän och hunden kommer hit idag, det blir tacokväll! Grattis <3



pink panther 2

Hej bloggen!

kom precis hem från skolan, ska börja skriva lite läxa på datan. Hur har eran dag varit?
Själv steg man upp kl fem på morgonen, för att påbörja dagens lektion som började 8.20. Sen hade man 2 timmars håltimma, då jag och Neda satt och kollade på Rosa pantern 2, på hennes laptop. Efter filmen så hade vi mentorstid i en timma, sen en timma håltimme igen. Sen så avslutades skoldagen med engelska förhör. -_-

Har någon testat Ben & Jerry's jamaican me crazy? Har länge velat testa den, men vet inte om den är god. Den ser jävligt smarrig ut iallfall..


21:05

Min kompis Shanel, fixade lite på min profil, med header och bakgrund. Tack <3 Visst blev det fint? Men den bilden är bara tillfällig, det ska fixas om inom en kort tid igen. Shanels blogg heter : shanu.blogg.se

Jag var uppe till kl. 03.40 igår, så jag är rätt trött just nu, med tanke på min långa dag idag. Och så ska jag upp kl 05.00 imorgon, så jag måste sova nu -.-

Jag saknar dig!


how could you

how could you
Turn away from the one you love?
How could you,
When you know what your heart’s made of?
Could it be
That my soul lives inside of you?
How could you ever say goodbye?

Why were you so afraid to tell me,
that for me you would fight a thousand soldiers?
But just like an angry child
You kept your feelings locked inside

There is rivers of tears
Flowing from my eyes.

When you fall in love
You never know how long it lasts
But the one thing I know in my heart
Is that I was fading much too fast

låt



Jag ska alldeles strax sticka iväg, men innan dess så får ni en grymt bra låt! :)
Puss <3

some pics

Hejsan. Klockan är 21.40 (när detta skrivs), och jag sitter hos syrran. Fick precis några bilder av Masina, från familjekvällen vi var på. Ni får se de här nedan, sen måste jag kila iväg och platta håret, och bränna skiva. Sen måste jag ju sova.

Ha det gött! ;') <3

 

 


Darin - pop that



Har pumpat öronen, med Darins musik! Du är bäst! <3

Dariin



- Är jag glad eller inte? JA, just nu är jag det! <3 Titta vad min f.d chef, Ulf Christer skickade till mig! Det är ju Darin, och en liten vink utav mitt lilla huvud bland alla barn, haha! Det sjuka är att de nästan är lika långa som mig. Embarrassed*. Men tack för de finfina bilderna!

this is love



- together we're one. Ur my special someone. Ur my sunshine. And u make me so damn lucky.
I'll always love u dear <3

eshan - on our own


about 090911

Mina föräldrars kompisar har köpt en restaurang i norrviken, och igår kväll skulle det firas på plats med champagne, mat och sällskap!
Det var runt 200 personer där, riktigt mys.. Var på jakt efter ett par paljettleggings från H&M, gick runt på stan hela dagen efter de. Men till min otur var de slutsålda ÖVERALLT! Tillslut hittade jag ett endaste par, då jag till min lycka grabbade tag i en av dessa, och gick bort till provrummet och testade. Gissa vad? De var alldeles för stora.. -.-

De här kläderna köpte jag inför kvällen. En leopardmönstrad tröja från gina tricot, och även ett par leggings därifrån. En naglack fick även plånboken betala för.

 

Så här såg jag ut ^^


ritat av mig

Tjenis bloggen och alla mina läsare! :)

Jag utlåvade ju en bild på nallen jag ritade i skolan, så ni ska nu få se bilden. Men när jag tog bilden så var jag dock inte klar. Magen och tassarna är kvar. Så ni får se en halv-klar nalle, haha hur coolt är inte det?
Ni får även en bild på köpet. Nämligen en anfang. Medeltida skrifter bestod utav anfanger. En anfang är att man skriver sin första bokstav mitt i en ruta, ganska stort så där. Bokstaven måste vara medeltida. Sen så ska man med bild förklara, hur man är som person t ex. I vårt fall, skulle vi modernisera anfangerna lite.

Puss <3


tired..

Hej!..
Jag kom precis hem från en rätt tuff skoldag, så nu ska jag försöka slappa så mycket som möjligt, haha! Jag hade matte, italienska och bild idag. Till bilden hade vi fått en läxa, nämligen att välja ut ett gosedjur som man har hemma och sen skissa av den, bara konturerna. Sedan skulle vi ha med skissen idag, och skugga i svartvitt i skolan, ni får se bilden när den är helt klar, förmodligen imorgon! ^^

Puss <3


090908

Tjenixen!

Hoppas att alla har det bra! <3 Idag har jag vart i skolan, och haft ungefär 3 timmars håltimma. Var i kista centrum med Neda då. Hon skulle köpa lite sminkgrejer, och så hade vi ändå ingenting annat göra så länge. Vi försökte ödsla bort tiden genom att gå till biblioteket och sitta och prata om skolan och så, men det funkade inte så bra, så det slutade med ett kista-besök ändå, haha!

Nu går ju min älsklingssåpa, glamour på tv, som jag då sitter och tittar på med lillsyrran. Samtidigt som jag skriver.
Och ikväll blir det ju säsongstart för IDOOOOL 2009! Glöm inte! <3

Älskling jag vet att du läser det här nu.. Gör det inte. För min skull! <3 (och då menar jag inte att han ska sluta läsa min blogg, utan nåt annat)..

Vi hörs.. Kramar på er söta <3



Så här såg jag ut idag då, hade en svart tunika från gina tricot, och en rosa stickad halsduk..
Köpte även ett par lösögonfransar igår, som jag hade på mig idag. Men missta mig inte, inte såna där som synns jättemycket, utan en variant som ser ganska äkta ut. ^^ Med tanke på att mascaran en viss Suzi rekommenderade inte fungerade så bra på mina fransar, så var jag ju tvungen -.- Haha <3

första gången :)



Skratta inte! första videoinlägget. - på mig och syrran! :) <3

Jobbig dag..

Hej.. Jag har "verkligen" haft en kanondag idag alltså? Haha! Dagen börjar med att jag stiger upp kl. 06.00, för att hinna med bussen som då skulle åka 07.47, låg då och snoozade ända tills 06.24. Missade då direktbussen till jakan, så jag var tvungen att ta bussen till väsby stn, byta till tåg mot helenelund, för att sen ta bussen till jakan därifrån. I väntan på bussen träffade jag då på någon jag verkligen inte ville träffa. Men så blev det iallfall..
En viss tjej gav mig enorm huvudvärk i skolan, så jag var helt off hela dagen. Och sen så är det äckel-kyckling-soppa till lunch. Inte nog med allt det här, så får jag reda på att de ändrat just mitt och två andra tjejer i klassens scheman. Vi börjar nämligen 08.20 på tisdagar då vi egentligen har sovmorgon till 11.30, och då kommer vi sammanlagt att ha 4 timmars håltimme på tisdagar.. Och att vi ÄVEN börjar den tiden på fredagar.. Great! Vilken toppendag. Kan det bli bättre?

Vi hade tårta hemm iallfall. Haha :P
Nu ska jag försöka lugna ner mig lite, tror jag ska krypa ner under täcket och titta på någon mysig film! ^^

Puss <3


..?

.. Det är tomt här just nu.. Jag antar att jag är helt jävla dum i huvudet. Eller? ..


District 9

Hej! Hur står det till? :)

Kom precis hem efter en lång och skön dag. Vi var och såg på District 9, på bio. :) Jag gillar inte action/krigsfilmer, eller vad fan man ska kalla den filmen för, men den var bra faktiskt. I början var den lite tråkig, men när man väl var inne i filmen så blev den bara bättre och bättre. Filmen rekomenderas! :)
Var även ute och åt mat! :)

Nu ska jag sätta mig och skriva lite på min svenska-uppsats om en vändpunkt i mitt liv..
Ni får ha det så bra! ..Puss <3


pics



Åh, titta vad min farbror skickade nyss! :D Det va när vi var på Darins konsert, här i väsby för några veckor sen! Lycka! :D <3

varning för långt inlägg!

Hej bloggen! Sitter vid datan, hos syrran. Förlåt för att jag inte bloggat, men har rätt mycket att tänka på just nu. Det har hänt en grej, som jag tyvärr inte kan ta upp här i bloggen, men det är nåt allvarligare.

Jag satt på bussen på väg hem idag, och så såg jag en kvinna i 50årsåldern, som hade handlat på typ willys eller nåt. Hon gick bara in på bussen utan busskort, och så sa hon till busschauffören att hon hade busskortet i väskan, och att hon hade för mycket i handen, fast än hon bara hade en blombukett. :/ Men om det här nu hade varit en liten stackars blattekille med en massa saker i handen, skulle chauffören inte låtit honom gå in. Så fort man ser en blatte, så är det väll bara en massa lögner man ser, lögner och våld? Vad är det för bild ni fått utav oss egentligen? För att vara lite petig, så händer brott och annat mer i t ex söder, än rinkeby. Men bara för att rinkeby har så många blattar och somalier så är det väll den sidan som tynger ned på brottslinjen? eller? Och ni pratar om att ni vill göra Sverige så rättvist som möjligt?

Jag gick på en buss vid danderyds sjukhus för 3 månader sen, när jag skulle hem från älsklingens student. Jag frågade busschauffören vart busshållsplatsen till bussen var, för att bussen var parkerad mitt på vägen. Så visade han mig bara andra sidan vägen med handen och sa : "hela trottoaren är full av busshållsplatser, gå och ställ dig vart fan du vill!"

Jag antar att den här snubben hade brist på respekt, men ändå vafan. Vad är det där för tilltalande? När vi blattar, går in på nån affär, så får vi en massa blickar på oss, för att de tror att vi ska sno nånting, men sen när de kommer fram och pratar med oss och ser att våran svenska är exakt lika bra som deras så nickar de bara och går därifrån?
Om ni skulle åka till ett land på semester, och folket där skulle kolla ned på er så skulle ni känt exakt samma. Säg inte att blatteungar är vana vi stränhet, och att det inte rör oss i ryggen om ni ser ned på oss eller säger nåt kränkande. För det där är bara bullshit. Eller egentligen inte, vi är vana vid stränghet, och när vi t ex är ute och nån random t om är sträng mot en, så tänker man bara att vart man än går så förföljer strängheten en. Det är då depressionen bildas..

RSS 2.0