u nailed it



Jag är spyfärdig! Det här är inte okej alltså.. Kolla in hennes mega-naglar, hur långa kan de bli? Okej, det är hennes ensak, ofc. Men jag personligen skulle aldrig kunna gå runt med såna naglar. Jag dricker inte så mycket mjölk, så mina naglar går lätt sönder. Då kan man ju fråga sig hur mycket mjölk den här kvinna dricker, egentligen? :O Men ganska coolt ändå, att hon kunnat spara så långt. 'U nailed it!' eller?


Happy bday MJ



Happy b-day MJ! Du var och ÄR 'king of pop'! Jag önksar att du skulle vara vid liv just nu, så att jag kunde sjunga och dansa till dina låtar. Ja, helt enkelt vara lycklig att du lever nu. Såklart, så lever du vidare i våra hjärtan. Vi hyllar fortfarande dig och dina underbara låtar. Vi sjunger och dansar till de. Men den stora frågan lyder : - Är vi verkligen lyckliga? Du lever ju inte.. Dansa och sjunga kommer vi alltid att göra, vi kommer även undra vart våran kung försvann. Du är riktigt saknad, du Michael Jackson. Men grattis på födelsedagen, vart du än är!

Jag älskar dig <3


tips!

Igår var jag med min älskling. Vi gymmade tillsammans en stund. Som ni vet så händer det mycket i våra liv, men vi vill inte att det ska påverka vårt förhållande på ett negativt sätt. Jag köpte geléhjärtan och ett kort där jag hade skrivit att jag älskar honom. Såklart tog han inte emot godiset. Eftersom att han inte äter. Men kortet fick han!


Jag fick ett tips av en läsare som tycker att jag ska intervjua läsare, eller att jag ska bli intervjuad. Jag tycker att det låter som en kanonidé! Så om någon är villig att intervjua/bli intervjuad så är det bara att skriva. Och tack för tipsen, det hjälper mig att bli bättre, och att skriva på ett sätt som ni gillar! <3




shame on me

Hej!

Många klagar på att jag inte uppdaterat så mycket den senaste tiden. Det är sant, håller med helt och hållet. Shame on me. Men ni måste förstå att skolan börjat, och jag har även skrivit i bloggen att jag ska satsa senhårt på skolan i år. Och med tanke på att min skola ligger så långt bort, tar det 1 timme och 30 min för mig att komma hem, och jag slutar sent. Då sitter man ju hemma med läxorna. Men jag lovar att jag inte lägger undan bloggen för det. Ni måste bara förstå att skolan kommer före. Lovar att uppdatera så mycket som möjligt, när jag har tid över.

                                    Min syster fixade mina naglar så här fint! - Rosa leopard! <3 


Kolla vilka söta tofflor jag hittade! :) De ska min kille få av mig, de passar honom utmärkt! :D


fokis.se

godmorgon alla läsare! <3
Hoppas att ni har en toppenmorgon. Själv sitter man här och väntar tills det är dags att springa till bussen. Satt och läster på Fokis blogg nyss (läser den varje dag, grymt bra blogg!) , då jag plötsligt fick syn på en tävling hon håller i. Nämligen att man har chansen att vinna det man önskar sig, på gadgetgirl.se ´s hemsida. :) Självklart deltar jag!
Jag valde en Hello Kitty- brödrost! :) http://www.gadgetgirl.se/products/Hello-Kitty-Brodrost.html

Läs hennes blogg, den rekomenderas verkligen! :

http://fokis.se/

bloggdesign? någon?

Hej alla glada läsare! :)

Har precis ätit glassen som jag lagade alldeles själv! Det blev choklad/pistaschglass, med kaksmulor i botten! :) Jättesmarrigt! Serverade även : min mamma, min syster, farbror och hans fru! Dom älskade det.

Som ni kanske ser, så är utseendet på min blogg ganska tråkigt. Förutom innehållet dåra. :) Jag har haft lite problem med min bloggdesign. Så min fråga till er är, ifall nån kan hjälpa mig med att fixa en bra header och en fin bloggdesign? Isåfall, så kommentera det här inlägget med både namn och emailadress, så att jag kan kontakta. Endast seriösa!

Kramar på er underbara! <3




För er läsare. :)

Hej igen, alla läsare! :) Hoppas att ni har det grymt!

Många frågar mig om hur jag träffade min pojkvän, så nu tänker jag berätta. <3 Det fanns en period då jag fick gå igenom jättemycket. Alldeles själv. En dag så satt jag med min syster framför datan. Hon satt inne på msn, och jag satt bredvid henne och tittade på. Så skrev hon med hennes kompis, - Arash. Hon sa då till mig att han är jättesnäll och så. Sen så skulle hon gå in i duschen, så sa hon att jag skulle ta över datan och skriva lite med honom. Och så fortsatte det så. Vi blev mer och mer intresserade utav varann, då han också hade det lite svårt. Ibland gick det till och med i överstyr att jag i smyg loggade in på syrrans msn för att skriva till honom. HAHA! :D Vi pratade med varann jättemycket, då vi blev mer som vänner i början. Men efter bara några dagar så hade vi hittat så mycket gemensamt att vi hittade känslor för varandra. Vi träffades, det var bådas bästa dag. verkligen. Vi fick till och med reda på att våra föräldrar hade bokat biljetter till iran, exakt samma dag, med samma flyg. Och exakt desamma för hemresan. Av en slump alltså. Allt gick så bra, allt kändes så tryggt. Och så fortsatte det. Nu 9 månader senare, är jag mer bunden än någonsin. Jag älskar honom, djuupt.


why does it rain?

idag var jag och såg på darin igen! :) ofc! det var lite regnigt, och geggigt ute då, men jag lät inte vädergudarna förstöra min dag. MIN DAG! <3
han sjöng ett par gamla och nya låtar, och när han var inne på "why does it rain", så steg solen precis fram. :) Lycka.

Nu ska jag lägga mig bredvid syrran och titta litte på tv. :) - Vad har ni gjort under den här regniga dagen?

Puss <3



Här var han på väg mot hans bil. Och ja, han blev jagad utav ett par fjortistjejer, men som tur var så lyckades han passera levande! HAHA! <3

"ha ett bra liv"

ska jag ha ett bra liv? så känslokall trodde jag aldrig att du va.. att bara vilja hitta en anledning till att säga hej då.. Fan va blind jag är.. </3

a new chapter of my life.

Hej! Hoppas att ni mår bra. Jag kom nyss hem, har träffat min älskling en liten stund. Han ska komma hem från lumpen på fredag! <3 Men det är bara ett kanske. Inget är helt säkert. Jag finns ju här för att stötta honom gällande allt, om han vill gå kvar i lumpen så finns jag såklart för honom. Men jag kan ju inte säga att det inte kommer kännas skönt att ha honom här hos mig. För det är ju just det. Skönt. Saknar honom så jävla mycket! <3


Igår var jag med honom, då han hade permission. Vi åkte in till stan och var vid nåt torn, med en jättefin trädgård. (Kommer inte ihåg namnet på stället. My bad!) Det var verkligen jätteromantiskt. Och allt det här med lumpen har vänt upp och ner på allt mellan oss, men vi båda har kommit fram till att börja om från början. Och nu känns det bättre än någonsin. Efter att ha vart där, åkte vi till slussen och myste uppe på berget.


Juste, idag åkte jag till jakobsberg med musse. Vi skulle titta på skolan. Hon går ju där, och ska börja 2an.


Nu ska jag gå. Ha det bra. Puss



the voice concert

Igår kväll var vi som sagt på the voice konserten i kungsträdgården. Jag ångrar verkligen att jag åkte dit från första början. Jag åkte med suzi och min syster, först så åt vi mat på max. För mig blev det chiliburgare! :) Efter det så promenerade vi vidare till kungsan. Suzi trodde att nån "lagt" nåt i min hamburgare, för jag var på extremt flum-humör direkt efter. Jag gapskrattade verkligen åt det minsta lilla! hahah! När vi väl var framme i kungsan, så gick vi runt och kollade i ung08 tälten. pimp your wheelchair och teckenspråk var inget för oss, så vi gick och ställde oss framför scenen där folk hade övernattat, och till och med ätit mat. Och jaa det låg matrester på marken. Vi stod där i 4 jävla timmar! När det var drygt 1 timma kvar var det fullproppat med folk som puttades. Oooom dom puttades! Vi skrek att de skulle sluta puttas, och att ingen kunde komma fram ändå. När darin kom slutade jag andas, en jättesnäll kille märkte det, han kom fram till mig och kramade mig. Han ropade på vakterna. Jag hade svimmat på hans axel. stående.. De bar mig över grinden och jag fick ligga inne i sjukrummet ett tag tills jag mådde bättre igen.. Men jag fick se darin iallafall. Gud gillar mig ändå, eftersom att darin var första artisten som gick ut. :)
Puss <3




nails

Hej bloggen!
Har precis vaknat, och ska strax slänga in ett nytt inlägg om gårdagen. Men under tiden får ni nöja er med att se en bild på mina och min systers naglar som jag lovade att visa er! :)

Puss så länge <3



För er som inte ser så är det leopardmönster! ;) såå jag!

The voice imorrn

Hej hej.

Jag plattade precis klart håret. Min syster fixade mina naglar idag också. jättecoola! :D Ni får se de imorrn.
Kläderna inför imorrn ligger framme, för då ska vi nämligen på the voice! :) Lloyd Banks, Mims, pachanga och många fler kommer!
Och självklart kommer DAAARIIN! kalla mig vad ni vill, men alla som känner mig vet att jag gillat honom i 5 år nu! Förlåt arash.. :(


Leopardsött

De här ybersöta leopardvantarna ska jag köpa hem till hösten! :) Jag hittade även ett par skor och en halsduk som jag ska köpa till! Ni hittar de på H&M. Nu ska jag fixa till lite i mitt rum. Bloggar nog lite mer när jag är klar, eller så blir det imorgon.
Take care. Puss <3


A shot at love

Hallå där! Ska vi plocka blåbär? :) Det har vart så regnigt och molnigt under nästan hela sommarlovet, och jag har sån längtan efter sol och bad! Jag har inte haft tillfälle att bada NÅNTING under hela lovet!

Idag var jag i centrum igen med min syster, vi köpte lite kläder på gina tricot. Jag köpte mig ett par mörkblå chinos och ett linne som var mintgrönt med tryck på.
Jag hade lite beslutsångest, visste inte om jag skulle köpa linnet eller en aprikosfärgad korttröja. Men till slut blev det linnet som sagt. Just nu sitter jag och tittar på repris av "A shot att love".

Jag slänger in ett par ego-bilder från idag. Haha! Puss <3



rundvandring med coolcoola mormor :)

Hej bloggen!..

Idag var jag hemma hos min mormor igen, med min syster. Vi åt glass, efter det skulle vi ta bussen till centrum tillsammans med mormor! :D Hon är så rolig att gå ut med :)
Vi åkte dit, efter ungefär 30 min åkte min syster hem igen, så gick jag och mormor runt i centrum. Köpte lite saker också.

Här nedan får ni lite bilder från dagen! Puss <3




090808

Sitter här med suzi, snart ska vi rulla vidare hem till mig :)



Jag slänger in en bild på mig när jag står och steker majskolvar i suzis kök! <3

proppmätt av suzis frukost!

Just nu sitter jag på suzis säng, och lyssnar på Ziggy Marley. :) Suzi är också vaken, vi har precis ätit frukost. Våfflor, sylt, jordgubbar och juice! :)

Jag lägger upp några bilder från igår.
Puss <3




Tikka masala! <3

försenad uppdatering..

Som sagt så är det lite knas med musen till min data.. Jag skulle bloggat i förrigår om att jag var hos mormor, med mamma och min syster :) nu har jag chansen att uppdatera med suzis data :)


















Det här är maten jag lagade för mig och min familj, det blev curry thai med kyckling.

hos suzi

Hej bloggen! förlåt för den dåliga uppdateringen, men det är nämligen så att min bror bytt ut musen till min dator, mot en trådlös mus, och den funkar inte så bra.. -.- man kan knappt röra på den utan att den fastnar, och batterierna tar slut hela tiden..

Just  nu ligger jag på Suzans säng med hennes laptop i knät och bara tar det lugnt :) Hon sover, så jag försöker "tassa" på tangenterna, haha :D
Idag gick vi runt en stund på stan, sen så åkte vi hem till henne och lagade tikka masala. yum!

Imorgon så ska hon sova hos mig! :)

Puss <3



en gammal goding :)

U didn't say goodbye on a right way.

Hej bloggen! Dålig uppdatering, jag vet.. :/ Men har haft fullt upp. Och imorse var jag i Uppsala och lämnade Arash där, han är ju på lumpen nu. :/ Vi tog upptåget från väsby kl 09.45, vi hade tänkt vara en stund med varandra där, men han var tvungen att ta bussen till lumpen.

När han tog farväl, gick jag på tåget tillbaka till väsby pratandes med Suzan.. :) Actually she made my day <3
Jag pratade med henne samtidigt som jag promenerade mot centrum efter att ha gått av tåget. Gick och köpte mig en blommig klännig från Gina tricot. Efter det så gick jag och köpte blommor till mami, och en sandwich till mig själv. <3
Nu börjar min äckliga huvudvärk komma tillbaka igen.. Ska gå och ta mig en dusch.

Kramen <3



RSS 2.0