-

Hello. Hur mår ni?
Det har varit en låg uppdatering igen, jag ber om ursäkt. Jag har inget internet hemma just nu, vet inte vad det är som är fel. Men min bror ringer antagligen till bredband imorgon.
Jag sitter i skolan, lyssnar på musik via spotify och tar det lugnt.
Jag tänkte skriva ett längre inlägg idag, om mina tankar och så. Men jag hinner tyvärr inte med det just nu. Min buss kommer snart.

Jag har bara en sak att säga :

Folk som inte förstår en, kan inte begära att folk ska förstå den.
Jag är inte beroende av folk, även fast jag har folk som står mig väldigt nära, och har sina egna platser i mitt hjärta. Efter allt jag gått igenom, har jag börjat lära mig att klara mig på fri hand. Jag har lärt mig att vara självständig, och jag behöver inte längre slänga över mina problem till andra som har problem. Ingen är problemfri.
Jag är inte beroende, nej det är jag inte.

That's all. bye


paris paris paris



NI FÖRSTÅR INTE HUUUUUUUR MYCKET JAG LÄNGTAR VA'? :D :D
i december far jag iväg till paris för andra gången i år! längtar längtar!


title? what's that?

Halloj!

Det får bli ett kortis-inlägg ikväll, ska snart springa iväg eftersom att Idol 2010 börjat! Hur har eran dag sett ut? Jag hade en ganska lugn dag på schemat, bara en lektion. Men stormigt var det iallfall, som tusan! När jag var ute så såg jag saker blåsa iväg i luften! Läskigt!

Imorgon blir det läkarbesök för min del, så jag åker inte till skolan. Önska mig lycka till, jag har en jättefobi för sjukhus, och läkare överhuvudtaget! Jag tycker det är jätteläskigt, och varje gång jag sitter i vänterummet så darrar jag..
Imorgon kväll blir det även grillning med Socialdemokraternas Thomas Bodström. Jag ska nog ställa ett par frågor!

 

Bye!


sad tami

Hej! Hur mår ni?
Jag är ganska arg. Kan tyvärr inte ta det här på bloggen, men jag är sårad. Jag trodde aldrig jag skulle få höra såna här ord. Det tär mig att en människa som står mig så nära hjärtat, kan vara så ond..
Jag darrar och kan knappt skriva så här.. Vad vill folk mitt hjärta egentligen? Jag har många gånger hört att jag har ett rent hjärta, men varför skadar folk det så himla mycket? Är det avundsjuka? Vill de inte att jag ska må bra? Vad är det? Vad?

Nu ska jag vila mina våta ögon.. Godnatt



Peeps, börja visa lite kärlek! Pleeaze


:) (:

Godkväll. Om ni tittar på kl. så är hon runt 05.05, jag har ännu inte sovit en minut, och jag har skola.. Perfekt. Så om jag skriver lite slarvigt, så ursäkta mig.
Vad har ni gjort idag? Jag har inte gjort nåt förutom varit i skolan, kommit hem, pluggat -.-

Nu måste jag sova, ska upp snart! Kram på er



En bild på mig och mina tjejer som jag gjort. Kärlek till er <3

helloes

hallå där! hur är det?
jag sitter här med en bunt papper bredvid mig, har haft jävligt mycket läxor. ett utav papprena var ordkunskap, träning inför högskoleprovet.. efter att ha pluggat på de orden, så kan jag säga : ALDRIG HÖGSKOLEPROVET!! Jodå, ska nog ge det ett ärligt försök. men liksom : smältdegel, överdängare, privol, fadäs? Vadå liksom? Imorgon börjar jag 11.20, så det blir lite sovmorgon för min del :) Nu ska jag gå och sova, take care! Peace


................

Jag hatar att jag är sån här just nu, framför dig. Varför är jag så här svag framför just dig? Du gör ju mig så glad, varför är jag sån här då? Jag förstår ingenting, verkligen ingenting.. Mina tankar bollar mig fram och tillbaka, ena stunden mår jag toppen, och den andra, så rasar min värld samman. Jag får panik, hur ska man springa framåt i livet och plocka upp de krossade delarna på vägen? Vart ska jag ta vägen? Jag har ett hav av tårar och en himmel av tankar.. Jag har en värld av folk som krossar min bro


RSS 2.0