grillchill med familjen

Hej, just nu sitter jag med syrran och tittar på "How I met your mother", hihih :) Åt middag innan dess, och nu sitter jag bara och tar det lugnt. Min älskade pojkvän var här idag till lunch, vi grillade Entrecôte med familjen, och hade det mysigt. Min bror var också här! ^^
Juste, nåt ni inte vet om mig är att jag kommer börja om gymnasiet ett år nu, innan var jag inte helt glad över beslutet, men nu känns det faktisk rätt så lugnt. Jag menar, om jag hade fortsatt på min gamla skola, skulle jag ändå aldrig ha klarat mig, jag skulle fått gå om förr eller senare. Nu får jag dessutom en chans att börja om från början, och att förändra mina betyg på ett positivt sätt. (Hoooppas!) Börjar på Järfälla Sam-gymnasium med estet som inriktning. :)

Nu ska jag läsa lite om skolan.
Pyss <3



Ni får även se bilder från min paella från igår, och toscakakan jag och syrran bakade idag. :) <3


Kladdkaksbakning

Hej!
Har precis vaknat, och ätit frukost. :) Idag ska jag nog inte göra så mycket, bara ta det lugnt.
Igår var jag och syrran ensamma hemma, vi hade så tråkigt så vi fick ta och laga oss en kladdkaka. :) <3
Vi hittade receptet på internet, det var nån kladdkaka utan mjöl (?). Det lät lite knas när vi läste upp receptet, men när kakan väl var klar, och efter att vi tagit ut den ur kylskåpet, var den supergoood! :) Yuum. <3

Nu ska jag spela lite mario ^^. (Ja, det är lite töntigt..)


Ny Tv på g! :)

Åh, har fått en ny Tv!! :D Pappa och mamma beställde den idag, den kommer om 2 veckor :P En 32 tums :)
Puss <3

lunching with honey

Hellu!.. Just nu är jag svintrött! Sover knappt nånting de här dagarna.. :/ P g a min trötthet skriver jag ett lite kortare inlägg ikväll! :)

Idag träffade jag min söta Arash, vi började att äta lunch på den efterlängtade Tamarine. Det är en asiatisk nyöppnad restaurang. :) Jag kan säga att det inte var min sista gång jag åt där iallafall! <3
Efter det promenerade vi lite, och hade det mysigt! <3

Imorgon åker han och "provsover" på lumpen under en natt.. Det kommer vara tufft, men måste ta mig igenom det för att kunna klara av de kommande 11 månaderna!

Nu ska jag titta på paradise hotel. God natt <3



a little piece of me grow old

Jag hittade lite gamlare bilder, där alla är mer eller mindre oseriösa. :D Titta själva, och bedöm :)
Nu ska jag städa mitt rum, sen så ska jag ut på promenad med min söta Arash <3

Puss <3



tacksam för tips

Just nu sitter jag inne på nelly.com , och tittar på klänningar. :) Har hittat mig ett par fina klänningar, men vilken eller vilka ska jag köpa, de har så fina saker! Åh.. :(



Hjälp mig, snälla!!

I´m sorry <3



Förlåt mig älskling, du är den enda jag har! Du gör mig jättelycklig, ta aldrig det förgivet, jag vet att det jag gjorde var hur dumt som helst, men du vet själv att jag skulle ge hela mitt liv för att gå tillbaka och ändra på det! Du är min andra hälft, du får igång mitt hjärta, det är du som sprider kärlek genom dina andetag. Jag älskar dig verkligen helhjärtat.. Förlåt <3

Inställt för andra gången

Igår skulle jag och älskling flyga ballong igen, men självklart blev det inställt.. Andra gången gillt :(
Jag hade lagat mat för mig och honom också, men aja vi får väll se det från den goda sidan, vi hade mysigt iallafall.. :)
Puss <3



Kycklingwraps med couscous, sallad och yoghurtsdessing blev det! :)

recept på kyckling och baconpasta

Jag tänkte berätta om ett lite enkelt recept, men som i slutändan blir till en supergod maträtt! :D

Du behöver :

1 kg kycklingfiléer
salt
peppar

Sås :

4 dl creme fraiche
2 1/2 dl Mmatlagningsgrädde
2-3 tsk senap
1 1/2-2 köttbuljongtärningar

Att strö över :

1 pkt bacon
Riven ost

Koka upp pasta. Stek kyckling och bacon. ( I varsin stekpanna). Blanda såsingredienserna tillsammans, och smula buljongerna så gott det går. Häll över den färdiga pastan i en ugnsform, blanda med kycklingarna, häll på såsen, strö över med bacon och ost. Sätt in formen mitt i ugnen i 225 grader i ca 15 minuter. Och maten är klar! :D



Nu är du tillbaka hos mig igen <3

Hej! :D
Imorse var jag och hämtade min älskling på arlanda!! Gud vad jag hade saknat honom.. Men nu är han äntligen här iallafall! :D Vi gick ut och åt lunch, och myste, så underbart. <3
Jag fick "randglasögon" utav honom, som ni ser på bilderna nedan. :)

Puss <3


Äntligeen!

Hejsan!
Just nu händer inte så mycket, snackade med baby nyss, han gav mig sitt flygnr. Han kommer ju imorrn! <3 Äntliigen, har längtat så efter honom.. <3
Sitter och tittar på sl, hur jag ska ta mig till arlanda imorrn bitti. :)
Han kommer mellanlanda i Island. Nu ska jag fortsätta titta, och sen så måste jag komma på vad jag kan köpa för present till honom. Är öppen för förslag. :)
Puss <3


En himla massa väntan..

Jag sitter här och väntar.. Väntar på att allt ska återvända till det goda.. På att allt ska ha en positiv effekt. Jag är medveten om att man inte alltid kan få som man vill, men när kan jag få som jag vill då? Så fort jag försöker ställa allt till rätta, och förbättra mig som person, gör jag alltid fel. Jag hinner aldrig komma fram till mållinjen, jag blir alltid avbruten av att nån puttar ner mig och springer före.. Jag har tröttnat på att bli "nedslagen" hela tiden, hur många smällar kan en person, en enda person ta egentligen? Jag försöker alltid visa folk att jag mår bra, men egentligen är det bara en bild som inte finns.. Det är bara en avspegling av nåt, som inte liknar mig..
Så hur länge till ska jag vänta? Hur länge till klarar mitt hjärta?

Bild lånad från google

2 days left.. I miss u hun

Jag väcktes kl 04.00 på morgonen av att mamma kommer in i mitt rum.. Hon trodde tydligen att kl var 11.30 -.- Efter ett tag somnade jag om igen, sen väcker de mig 11.45 istället.. Man får aldrig sova tillräckligt här hemma.. Mamma visste ju att jag inte kunde somna igår kväll, låg o grät..
En sak som värmer mitt hjärta o ger mig hopp just nu är att min älskade pojkvän kommer hem om 2 dagar. <3 Om 2 dagar blir jag hel igen!
Älskling, jag önskar att alla kunde se dig genom mina ögon, då skulle alla fatta hur jävla underbar du är! <3 Jag älskar dig.
Puss <3


stadsvandring

Idag var jag i stan med min syster. Vi promenerade till gamla stan, kollade runt lite, köpte varsin glass, sen så skulle vi ta t-banan tillbaka till centralen, men syster vägrade.. (as usual). Hon sa att hon visste en närmare väg, men hon tog oss tydligen till slussen -.- sen så säger hon att jag ska lugna ner mig, att hon kan vägen, sen så befinner vi oss helt plötsligt i globen.. -____-
Jag vart så irriterad att jag kletade henne i glass, hahaha :D
Till slut tvingade jag henne att åka t-bana.Sen kolla vi runt lite i affärena, efter det åt vi kebab, och lite mer promenad, och efter typ 2timmars promenerande tog vi tåget tillbaka hem..
Puss <3


Sleepover hos mormor! :)

Tja! :)
Förlåt att jag inte kunnat blogga nu, men jag o syrran sov över hos mormor igår. Riktigt mysigt faktiskt :D
Vi åt middag där, sen så kollade vi på family vacation som gick på kanal 3. :) Sen efter det satt vi och pratade hela kvällen.

Puss <3




en varm sommarkväll

Tjena bloggen! ;)
igår va jag ute med min syster o min kusin, vi skulle ut o äta. :P Vi gick runt ett tag, tills vi bestämde oss för att äta på Burger king. Sen tog vi en promenad, och fortsatte sedan hemåt.
Min älskling ringde mig från Canada igår kväll, han mådde jättedåligt.. :'( Han sa att han varken hade ätit eller sovit på flera dagar för att han saknat mig, o d va anledningen till att han mådde så dåligt!! Baby.. Så sjukt underbar <3 Men inte ska du svälta dig för mig, jag finns här för dig, min andra hälft!

Idag var jag o syrran på middag hos mormor o kusin, han åker ju tillbaks till Paris imorrn. Vi gick o köpte bakelser o tog med oss dit, sen så åt vi lasagne. Riktigt mysigt! :)

D e vaaarmt, känner mig som en ko just nu! Haha!
Puss <3

 (Bild lånad från google).


skokul!

Jag hittade ett par bilder på roliga skor. :) Bedöm själva om det är skor som man kan ha på sig ute på stan, eller på en fin restaurang! :)



ett par vanrande krukor kanske? ;)



eller varför inte ha en liten gubbe som bär din fot, när du är trött..



en färgglad påfågel kanske förgyller dina dagar.. :P



aoouch, det där gör nog lite lite ont.. Inget jag skulle föredra..



ett par strandskor, matchande till din bikini?

Vilken sko föredrar ni? :D

Maybe he got the swine flu!?

Jag fick nyss reda på att min älskling gått o blivit sjuk, där borta i Canada!! :( Hans kusin skrev det till mig nu, och ingen vet vad som hänt med honom, han ligger bara och gråter av lidande! Min stackars älskling.. Idag är det ju dessutom våran 8månadersdag. Inte nog med att vi är så långt ifrån, så mår han så här :( Jag har faktiskt känt på mig att nåd hade hänt honom, har drömt lite mardrömmar om honom, om att han haft svininfluensa o så vidare o så vidare.. ! Tänk om det är det som hänt, tänk om han har svininfluensa!! NEEJ! Det får inte händer, då dör jag! Älskar honom så! <3

 Ta inte min älskling, lilla lilla svin.. Jag ber dig!

en solig dag i stan :)

Hej bloggen!
Hela förmiddagen och lite in på eftermiddagen satt jag ensam hemma hos mormor. Brorsan var hemma hos oss med Milo (hunden), och jag är ju bara så rädd som man bara kan blir för hundar!! :D Så fort han kommer så går jag hem till mormor.

Som ni vet är min morbrors 14-åriga son hos oss från frankrike, och för att ha lite kul med honom så åkte jag och familjen minus pappa till stan i fredags. :) Brorsan var också på! Fast utan Milo dåra :P Vi började dagen med lunchbuffé på Bamboo city, och sen så fortsatte vi med promenad till gallerian. De hade som ett rum fyllt med spel och aktiviteter. Fotbollsspel, rodeotjur, segway osv. :) Vi körde ett spel som jag inte kommer ihåg namnet på. (A) Och sen så traskade vi vidare.
Nu ska jag mysa lite med mamma :) Ha det finfint :) Åh juste, såg ni vinterviken idag? Såååå grym! Så längesen asså!! :D

Kram <3

             



Ni får två bonusbilder från när jag, kusin och syster åt lunch hemma hos mormor! :)

borta i 3 dagar

Hej alla! Hoppas att ni haft en riktigt skön dag. Jag sitter och tittar ut genom fönstret, det enda som syns är en massa regndroppar som snabbt faller ner. Vart kom det ifrån? Det var ju fint väder nyss.. :S
Jag har inte hunnit blogga på 3 dar, så jag ska berätta lite kort om det som hänt. :) I förrigår var jag ute med min syster på promenad, vi köpte varsin isglass och Minute maíd. :) Igår var vi ute igen, jag köpte en blå klänning från MQ, och solglasögon från H&M. Jag hade de på mig idag, med mina ybersöta leopardskor från H&M. Dom är höga, och är öppen vid tårna. :) Jag följde med min pojkvän och hans familj till Arlanda, de ska ju till Canada idag, åkte dit och sa hej då.. Usch.. Kommer sakna honom så grymt! :'(


RSS 2.0