avkoppling på högsta nivå

Hejsan sockertoppar!
Jag kom hem för någon timme sen eller två, från en ytterligare shoppingrunda med syrran.
Vi kom hem alldeles trötta, och fikade. Jättemysigt och skönt. Det var en viss person, som verkligen försökte förstöra min dag idag, så det var skönt att bara koppla av allting med en mysig fikastund!
Jag köpte en tunika från Millers, ett sött aprikosfärgat linne från Vila, och hårklämmor från H&M. Blir nog mer shopping imorgon.. Vi får se om jag hinner, i och med att jag ska träffa min kära killkompis Elkiz, senare mot kvällen.

Nu ska jag vila lite, sen så ska jag och syrran leka frisörsalong! Hon köpte nämligen med sig "Syoss Heat-protect styling-spray" och "Garnier Fructis Bamboo Flexihold Hairspray"!

Vi hörs alla goa och glada!


Färgerna synns inte så bra eftersom att jag höjt ljusstyrkan på min mobilkamera, linnet är aprikosfärga och tunikan är grå!

wont stop to shop

Hejsan! Mår ni bra? Här är det toppen! Planerna inför min "sweet 18", börjar sättas på plats. Jag har fixat mycket bra musik, tillsammans med min syster. Jag ska skriva inbjudningslistan efter detta inlägg, och jag har en dejt!
Jag känner mig verkligen taggad. Ingen eller inget ska få förstöra min underbara dag! Jag ska fira den hela dagen/kvällen igenom! Aldrig ska jag sluta fira den!
Idag var jag och shoppade med min syster. Jag fick med mig en stickad tröja. Den är fin. Den har även en luva, och två "bollar" som hänger! Och så köpte jag nitarmbandet som synns på bilden ovan! Jag har börjat märka att jag har en fetisch för nitar! Hahaha skoja. Men jag älskar nitar, och köper nästan bara saker med nitar.
Imorgon blir det ännu mer shopping!

Pussar



_______________



En bild säger väl mer än tusen ord?


:D

Hej alla!
Vet ni vad jag upptäckte när jag duschade? Jag kände den juvliga doften av björnbär - nämligen mitt "glow"-schampo! Eller stavas det schampo? eller shampoo? haha whateva!
Jag kände ju inte någon lukt när jag var förkyld, så det här måste vara ett tecken på att jag börjar bli frisk!

* Mitt luktsinne funkar. - Check!
* Jag börjar få tillbaka min röst. - Check!
* Jag är inte febrig längre. Check!
* Jag är inte lika hängig längre. CHEEEECK!

18

Hej alla sötnosar!
Hoppas att ni mår bra. Jag vaknade för ungefär 2 timmar sen, just nu sitter jag vid datan och lyssnar på musik. Snart kommer min bror hit med hunden. Jag hörde att det var jättemycket tåg- och busstrafik idag!

Vet ni vad?
Nu är det bara 2 månader kvar tills jag blir 18! 18! 18! ARTOOOON!
Jag håller på och planerar hur jag ska fira min dag, men jag vet inte riktigt hur! Det finns så många sätt jag vill fira dagen på, jag kan knappt bestämma mig! :O Att det ska vara så svårt. Men det blir nog bra, jag ska komma på något skitbra, för jag har väntat på denna dag i snart 17 år! Jag ska göra den till den mest perfekta dagen för mig! hihi. Jag längtar så mycket!
Nu ska jag gå och äta lunch, vi hörs!
Pussar

no name

Hej alla godingar! Som sagt har jag varit hemma hela dagen idag, för att jag varit sjuk!
Jag ska alldeles strax gå till mitt egna rum, jag har suttit framför datan för länge. Ända sedan kl 11.00 imorse, har jag suttit framför datan! Jag kommer nog stanna hemma imorgon också, så vi får väll se, om några inlägg dyker upp! Ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi
Kramisar

over again

Nej nu klarar jag mig inte längre! Nu fan blir det twilight all over again!

Åhh'..

before / after

Okej okej, bli inte alltför rädda nu.. Men ni vet ju hur gärna jag vill bli frisör. Ni kanske inte vet det, men mina nära och kära vet iallafall om det. Jag har haft stora frisördrömmar ända sedan jag vart väligt liten, och drömmarna lever sig fortfarande kvar inom mig. En dag ska de drömmarna blomma, och bli sanna! Någon vacker dag..
Iallfall. Det finns en hemsida där man kan "sminka" sig själv på internet. Det tycker jag är kul, och inspirerande. Jag brukar testa mig fram, med olika frisyrer och sminkningar. De bilderna jag laddar upp på bloggen är självklart inte omgjorda på den hemsidan. Det är bara denna bilden här ovan. Och där har ni originalbilden bredvid också.

Foundation, concealer, ljus och mörk ögonskugga, mascara, rouge och läppstift!
Pussar

i väntan på 560



Hejsan! Vad gör ni? Jag sitter i skolans datasal. Har egentligen slutat, men jag väntar på bussen. Ni kanske också blir lika rädda som Suzi och Sam, men jag har precis skrivit ut en hel hög med bilder på mig och Edward! Jag är helt galen. Jag funderar faktiskt på att se Twilight och New moon, en gång till! Det ska jag nog göra. Helt kär i filmerna är jaaaaag! (Inte bara i skådespelarna). :)

Min hals gör ondare än nånsin just nu, är hes och jag har tappat rösten. Jag har svårt för att prata just nu, så jag hoppas att jag slipper utföra min redovisning imorgon! Jag har druckit en massa te, och varma koppen, men jag blir ju aldrig frisk! :(

Nej nu måste jag faktiskt kila iväg till busshållsplatsen. See ya later
Taamiis


<3

Kolla vad busigt! Jag och min Robert Pattinson! Det gillar vi.

-



Den här bilden vill jag frysa in föralltid. Jag vill alltid se de så här. Alltid, Alltid


...



Det är svårt. Det är så svårt att se sin pappa lida.. Se honom gråta till sömns. Se honom helt förkrossad och tom. Se honom ha mist sin viktigaste del av sitt liv. Det är svårt att se sin egna mamma lida med. Min farmor var väldigt nära till min mamma. Hon växte upp med henne. Det är svårt att se på medans mamma knappt kan andas när folk ringer för att beklaga sorgen. Det är lätt att känna deras smärta, men det gör så fruktansvärt ont.
Jag känner med de. För även jag har minnen från min farmor, från min egna barndom. Jag vet inte vad jag ska göra med smärtan. Jag klarar inte av att vara hemma längre, för att det har blivit som ett gråthus på högsta nivå. Jag måste lugna ner mig. Och alla i min familj.. Min pappa är på väg till Iran nu. Och det är första gången som han åker till Iran, som jag verkligen känner en sån saknad efter honom. Jag behöver honom nu! Jag skriver det här med tårar i ögonen, jag skriver det här med smärtan i mitt bröst.. Jag är så förvirrad, jag vet inte ens själv hur jag ska göra med en sån här situation. Det finns egentligen inget jag kan göra.. Det kommer aldrig bli som förut, det vet jag.. Det är första gången som någon närstående dör, när jag lever. Min morfar och farfar är också döda, men de dog innan jag ens föddes.. Jag känner längtan efter de med. Nu har vi bara mormor kvar. Hon får aldrig lämna oss!
Min pappa dååå! Jag kan inte vara utan honom nu när jag vet att han mår så där! Jag vill bara omfamna honom nu. Jag vill att han kommer tillbaka nu.. Pappa brukade alltid vara glad, men nu kan han inte ens få fram ett leende. Det gör så ont, pappa kom tillbaka.. Farmor, kom tillbaka.. Lämna oss inte, snälla lämna oss inte...


flightless bird

underbar.

introtjuvarna?

Jag älskar denna låt. Coldplay - clocks. Och jag stör mig så himla mycket på att David Guetta och Kelly Rowland har exakt samma intro till deras låt, - When love takes over.
Har Kelly och David snott introt då eller? För Coldplays låt är äldre..

Suz <3 Sam = ett år!

Som ni vet så fyllde Suzi år igår. Idag så fyller hennes pojkvän år. Det är även deras ettårsdag idag. Så jag vill börja med att säga grattis till Sam. Jag hoppas att han får ett fint och lyckligt liv. Och så vill jag gratta mina båda änglar på deras ettårsdag! Ni är bäst. Tack för att ni finns, mina solstrålar. Jag älskar er!

21/1-10 - rip

Nu var det slut.. Nu kommer hon aldrig mer tillbaka. Nu kommer jag aldrig mer se henne igen! Varför? Varför?
Jag saknar henne så! Hon var och kommer alltid att vara min ängel. Våran ängel. Även fast hon alltid hade det svårt, så slutade hon aldrig kämpa. Hon är min ideal, hon är min förebild. Jag saknar henne så!
Jag minns varje gång jag såg henne, hon gav mig alltid en sån varm och trygg känsla.. En tanke som alltid löd i samma riktning : "här hör du hemma, nu behöver du inte vara rädd"..
Nu när jag aldrig mer kommer se henne igen, så kommer jag aldrig att få höra det där igen.. Eller jo kanske, men inte på detta sätt.
Borde jag vara rädd då?
Jag är så chockad att det inte finns. Miljontals funderingar har jag i mitt huvud nu! Hela mitt rum är i tända ljus just nu, och det är jättekonstig stämning här hemma. Vi alla har gråtit våra ögon röda. Vi alla sörjer. Att vi mist våran kära ängel. Våran älskade! Vi alla har mist familjens hjärta.. Hon kommer alltid att vara med oss, det vet jag. Men jag vill ha henne hos oss.. Kanske var det här ändå bättre för henne, för att hon redan hade en massa sjukdomar, hon led varenda sekund. Det var nog bäst för henne nu, att hon slipper allt ont. Men vi är en mängd människor som sörjer för att vi vill ha henne tillbaka. Hon försvann, och lämnade en ocean av sörjande människor.

Jag kommer alltid älska henne! Vila ifred kära farmor! <3



Happy bday my love

Nu har jag lite bråttom, och måste iväg för att göra mig i ordning. Men innan dess vill jag tillägna detta inlägg till min kära sockertopp, som fyller 19 år idag! ^^
Hon är den vännen som står mig absolut närmast, ingen, exakt ingen vän kan ta hennes plats. Egentligen så ser jag inte henne som en vän, utan jag ser henne som en syster. Hon har lika stor systerroll, som min egna syster. Och hennes familj är min familj, precis som min är hennes.
Även fast jag varit dum mot henne vissa gånger, så tackar jag denna ängel för att hon fortfarande flyger runt i mitt liv. Att hon aldrig flygit bort. Hon får mig att må bra, och ingenting betyder lika mycket som att få ha henne i mitt liv. Hon är värd all kärlek och respekt, även fast jag inte kan överösa hennes liv med det, eftersom att jag bara är en person, och jag räcker nog inte till för hela hennes liv, för hon har störra hjärta än så. Men jag lovar att jag alltid ska göra mitt bästa med att ge henne allt jag kan, och har.
Jag älskar henne nu, och jag kommer att älska henne in i det sista <3

/ Från hennes egna taamiis <3
Grattiiiis <3

long time ago

Nejmen tjena bloggen! Det var ju längesen, visst var det?
Anledningen till att jag inte bloggat på länge är för att jag hade min tävling, och jag väntade på att få in en massa kommentarer, men det gick ju inte så bra som ni kanske ser. Så nu tar jag och stryker tävlingen, så kommer jag förmodligen att slänga in en ny när jag har lite flera läsare!

Vad har ni gjort så här länge då?
Jag är helt sjuk. Förkylningen börjar gå i överstyr, så jag valde att stanna hemma från skolan. Kan varken prata eller göra någonting längre. Jag är helt jävla degig.
Men det lär bli kul senare idag, när jag ska på restaurang med Suzi och hennes kille och äta idag. Hon fyller nämligen år! <3

Pussar
Taamiis



acoustic version!



OMG, jag tror jag döööör! <3

tävling

Hej och godmorgon Sverige!
Jag hoppas att ni mår bra, och att ni är pigga och glada! Det är inte jag iallafall.. Jag är väldigt trött, låg uppe till halv fem och pratade med min killkompis. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, det var verkligen längesen.
Och idag fyller min kära systeryster år, så jag och mamma gick upp tidigt på morgonen för att gå in med tårta i syrrans rum!

Apropå min tävling, så är det ju så att jag inte har tillräckligt många läsare för att göra en megatävling än, men jag lovar att det kommer. Och man måste sakta testa och se hur det går. Stegvis. Så jag tänkte börja ha en tävling, där man kan vinna en skriven låt/dikt/text av mig. Det man ska göra är att skriva i sin egna blogg om varför man vill vinna, och skriva lite kort om tävlingen. Och sen länka in det inlägget som en kommentar! Och sedan när jag valt ut en vinnare, så kontaktar jag den personen, så att jag vet vad hon/han vill att texten ska handla om på ett ungefär! Jag brukar oftast skriva en massa texter, så jag tycker att det här passar som en förstatävling. Men jag kommer garanterat att ha mycket större tävlingar, efter denna!

Pussar,
Taamiis :)

Impossible.

Jag måste bara säga att jag älskar Måns Zelmerlöf's åt - impossible.

I'd find a way to get through

Hej alla underbara!

Idag var jag i skolan. Jag fick se mitt schema, som jag dessvärre inte blev så glad över! Ingen blev det, rättare sagt. Vi börjar tidigt varje morgon, och slutar runt 16.30 varje dag. För mig som bor 1 timme och 15 min ifrån skolan, var det ganska surt.. Men aja det är bara att bita ihop och acceptera!

På bilden håller vi på med ett skolprojekt. Vi ska jobba i små grupper, och göra en egen tidningslayout. Framsida och insida. Jag, Marielle och Linnéa gör en skvallertidning, där jag ska vara en skådespelerska, och min pojkvän blir hittad av en papparazzi ute på stan, där hans sällskap är en annan kvinna. Vi var uppe i fotostudion och fotade lite. Det blev snarare mer flumbilder, än seriösa, haha! Men så är det när vi 3 är med varandra! Speciellt jag och Marris, vi bara springer om kring och töntar oss! :)

Jag funderar på att fixa en tävling, här på min blogg imorgon. Men det är ett kanske! Det återstår att se, antingen ikväll eller imorgon! Stay tuned! <3



Här är min "gråtbild", som vi tog idag. Och nej, jag gråter inte på riktigt, det är bara vatten!



Den här bilden är dunderbar! Marris <3

I go wordless

Hej bloggen! Jag vill bara ursäkta mig själv för att jag är så ordlös just nu.. Kommer inte på vad jag ska säga längre, orden bara flyger och far runt i mitt huvud, och jag kan inte liksom grabba tag i ett ord, och låta mig själv tänka på ett.. Men aja. Dagen såg precis ut som jag skrev att den skulle se ut, i inlägget innnan. Kul hade vi!
Eftersom att min hjärna säger stopp just nu, så stoppar jag detta inlägg här, och så får ni se lite bilder från dagen. Förhoppningsvis, så laddar jag upp mycket roligare inlägg imorgon! Just nu är jag för trött.
Pussar
Jag och Sarah! <3


Flickorna var glada på Mcdonald's!


Notera Felicias spegelbild! haha! <3


Solstrålen själv. Linnea <3

Vackra Henrietta! <3


101113

Hej. Hur mår ni? Jag har jädrans ont i halsen alltså.. Jag hoppas verkligen att jag blir frisk snart. Nästan alla i min familj är förkylda just nu.
Idag var jag i skolan, det var en lång, men rolig dag. Jag hade matte, italienska och bild <3 Efter bilden skulle jag då ha resursmatte, men våran unga lärare Babak, har flyttat till Brasilien, och hans ersättare var sjuk idag, så vi var lediga från den lektionen. Jag, Sarah och Roshin hade lite fööör roligt, då istället. Sarahs mobil började ju ringa, och helt plötsligt struntade hon i oss, haha! Så jag och Roshin ville hämnas, så vi gömmde oss bakom buskarna och skrämmde henne. Skitkul hade vi! <3
Imorgon bitti blir det besök på riksdagen, med min kära klass. Undra hur det kommer bli där. Säkert roligt. Och jag tycker faktiskt att klassen har kommet varandra lite närmare än förut iallafall!

Nu ska jag sticka iväg och prata med "mr x", som min syster brukar säga! ;)
Pussar,
Taamiis

snabbinlägg

Hej blogg! Hej alla fina läsare..
Just nu sitter jag i skolans bibliotek och har håltimme. Jag ska in och ha engelska om 20 minuter, så jag passar på att skriva ett litet inlägg!
Det är fortfarande så där galet kallt ute! När tusan ska det sluta?

Hur som helst.. Förlåt att jag bloggat lite mindre nu än vanligt, men jag anser att jag har lite för mycket drama i mitt liv just nu, så att säga. Inget är som det ska. Saker jag desvärre inte kan ta upp här i bloggen, så låt oss behålla det så här.

Gud snälla, ge mig motivationen till att sluta med det jag håller på med. För min familjs, mina vänners och för min egna skull..

Kramisar,
Tamiis

100111

Hej! Hur mår ni? Jag har gått och blivit förkyld igen.. buu! :( Idag har jag bara varit i skolan, och umgåts med alla underbara.. Hade faktiskt saknat de rejält. Fick även höra av Sarah, att hon planerar en tjejmiddag, så den ser jag verkligen fram emot!
Efter skolan, så åkte jag och köpte mig ett par nya skor. Åh, vad jag älskar de! I'm in looove! Finally, again.. Kanske slänger in en bild på mina skor, inom en snar framtid, haha! Sedan så begav vi oss av till ted's tatoo, för att min sötismoster skulle pierca sin navel.
Jag är dock lite ledsen över att min morbror åkte hem till Paris idag. Jag saknar honom redan! Det var jättegulligt, för att igår kväll var vi bjudna på middag hemma hos min mormor. Och så var jag och min syster tvungna att säga hej då till min morbror, eftersom att vi båda skulle upp tidigt imorse, och av den anledningen skulle vi inte se honom.. När vi vaknade på morgonen, hade han smygit in i huset haha, han överraskade oss. Stackaren, han gick upp så där tidigt bara för att se oss en sista gång innan han åker! <3
Ni får ta hand om er
Pussar
Taamiis

reggae <3

yo yo yo!
Jag sitter här ensam hemma, och har lyssnat på reggae nu i flera timmar! Jag älskar reggae med hela mitt hjärta. Musiken står mitt hjärta väldigt nära, och när det är redovisningar i skolan och så brukar jag nästan alltid redovisa om rastafari, och självaste KUNGEN - Bob Marley!
Jag måste, måste, måste fixa biljetter till Uppsala reggae festival, med Suzi! <3

Just nu är det Kymani Marley med One love, som spelas i mina öron! <3 Bless

"Rastafari is not a religion, it's a lifestyle!"

ghetto soldier


-

Vart är du? När mörkret faller ner, och snön tar sin plats i mina händer?
När kylan omfamnar min kropp, när tårarna fylls i mina ögon. Vart är du då?
Du är varken i min närhet, och du är inte långt bort. Hjälp mig! Jag förstår inte vart du är.
När jag ligger i min säng om nätterna och funderar, när jag kramar din gamla plats, och önskar att du vore där, förstår jag själv att det bara är min önskan. Jag håller om din skugga, din avbildning. Jag har tröttnat på att hålla i luft, krama om något som inte existerar. Du existerar, men inte existerar jag i din värld. Vart är jag själv?

Jag har ett hjärta så brustet som en kall vinterdag. Vinden har tagit mitt hjärta. Stormat mitt liv. Så illa att jag varken finner mig själv eller dig i det.
I natten andas jag i orohet, jag håller mig vaken i sorgen. Jag är rädd för morgondagen. Hur allt kommer se ut då. Under de allra kallaste dagarna har jag vart på jakt efter dig. Så länge att jag inte längre orkar leta efter dig mer..

'

Jag och mi familia, när vi var på marholmen! <3

freaking cold!

Hejsan!
Idag började skolan. Jobbigt känns det, men å andra sidan så var det skönt att få träffa kompisarna igen! Saknat de alla.
Det var jättekallt ute idag! Jag vill ha sommar nu! Fast i ärlighetens namn, så föredrar jag våren framför alla årstider! Så underbart. Och väldigt rosa, hihi.

Jag hann ta mig en liten tur till Kista galleria, där jag än en gång var på jakt efter skor och jeans, men hittade inget i min smak, så jag köpte annat istället. -.- Väldigt uttjatat, jag vet! Men det blir oftast så, man köper aldrig just det man tänkt köpa. Jag vet hur skorna jag vill ha ser ut. Jag har sett de på folks fötter, och jag har en bild på de i huvudet, men jag har aldrig sett de i butik..
När jag ser de, då vet jag. Då blir de mina! <3



Denna mysiga, köptes på Monki idag. Mycket finare på är den. Helt underbar!

stadsvandring med tjejorna

Hej alla underbara!
Idag spenderade jag min morgon till att duscha, och göra mig i ordning. Sedan gick jag till Ted's tatoo, med min syster, för att hon skulle pierca naveln, fast de sa att hon skulle komma tillbaka imorgon istället. Efter det så åkte vi in till stan med Simona och Maria. Det var kul faktiskt! Vi skrattade en hel del också, åt på Burger king och sånt. Jag köpte mig ett par "mjuka" leggings som jag länge letat efter. På H&M, med dragkedja längst ner. Och så köpte jag ett linne. Jag var egentligen ute efter fina jeggings, och skor! Men tyvärr så hittade jag inget som föll mig i smaken. Förhoppningsvis hittar jag något fint, under de kommande dagarna!
Gud, vad alla pratar om Avatar hela jävla tiden! Jag har inte sett den, men alla säger att den är den bästa filmen. Undra om den knäcker twilight-"honeyboo"filmen? :) Ska man ta och se den, med sin söta honungsbjörn? Kanske det. <3

Nu ska jag fixa iordning mina saker inför imorgon, då skolan börjar.
Godnattkramar från lilla mig

I'm back on track!

Hejsan!!
Jag är tillbaka i bloggvärlden igen, och jag är hemma! Hoppas att ni mår bra. Bara ni inte frusit till is, under detta kalla vinterväder! Jag mår bra, är lite trött bara. Jag kom hem från Norrtälje, och Marholmen igår. Kvällen innan det hade jag somnat runt 3, och jag väcktes morgonen därpå av dammsugarljud.. Mina föräldrar och min moster höll tydligen på att städa stugan som vi bodde i.
Jag har ju utlovat ett megainlägg med jättemycket fakta, och överfullt med bilder, så se upp!

Vi var tre familjer i marholmen, där vardera familj hade bokat en varsin stuga. I varje stuga fanns det tre sovrum, kök, vardagsrum, dusch.. Ja, precis som ett vanligt hus liksom. Vi hade även öppen spis och bastu!
Till middag var vi hos varandra. Och med det menar jag att t ex första kvällen samlades vi alla hos den ena familjen, där de hade lagat Tacos till middag, sen nästa kväll samlades alla hos oss där vi hade grillat kyckling, och sen tredje kvällen blev det Entrecôte!
Varje kväll blev det ett hejdunder! Vi körde en massa lekar, som kortspel, där vi satsade våra pengar. Jag vann 10 kr -.- haha! Vi körde "snurra flaskan" med de äldre! Den var jätterolig! Min kompis mamma som knappt vågar röra sötsaker, blev matad med grädde. En kille fick doppa ansiktet i snö, och en kvinna testade på snus! Alla möjliga drinkar som var blandad med lök och fanta och ketchup fick folk även dricka! Yaaajk!
Nu kanske ni undrar vad tusen vi höll på med på dagarna? Då brukade vi ta skogspromenader, spela airhockey, bollspel och sånt kul! Slutpratat. Nu ska ni få se en himla massa bilder! Puss <3


Första dagen. Jag och syrran och snögubben utanför våran stuga.


Efter en hård match på Airhockey, vann jag mot Masina!


När jag var liten hade jag en bild på en gunghäst. Det minnet var tvunget att återupplivas!


mys


Viva piñata? -.-


Jerry Mcguire! <3


Mycket mys under filtar blev det!




Godaste Limedrinkarna ever!


Masina & min syster.



Jag, Masina & Stumpan?




Sist men inte minst, våran utsikt!

Ikea

Innan jag sticker iväg, får ni en bild på när vi var på Ikea idag. Mamma, jag, moster och mormor på bilden!
Pussar

bye bye väsby

(Jag i Alpers tröja! Jag har haft den nu i ungefär 3 veckor nu, och den luktar fortfarande honom, hiihi! Sweet).


Hejsan! Hur mår ni?
Jag är j*vligt trött.. Kom hem för en timme sedan ungefär. Jag har varit ute hela dagen. Var på Ikea och handlade en del saker, och så var jag på Quality Outlet i barkarby. Jag letade efter jeans och kläder inför de kommande 3-4 dagarna som jag kommer vara borta i Norrtälje. Jag åker imorgon runt kl ett.. Så det lär inte bli så mycket bloggande för mig, men vänta er ett megainlägg när jag kommer tillbaka, med en massa bilder och nyheter! Don't miss!
I norrtälje har jag, släkt och vänner bokat stugor som vi ska mysa i. Och där borta finns mycket skoj att hitta på! När jag var mindre, åkte vi dit jätteofta, men med åren har det minskat rejält.. Har inte varit där på 5 år nu!
Så det lär bli kul att få uppleva "min barndom" igen, så att säga.. Nu måste jag verkligen iväg och packa, så ta hand om er alla söta så hörs vi när jag kommer tillbaka!

Många Varma kramar,
Taamiis

2010 - a year to look on too

Hejsan!
Jag hoppas att ni mår toppen! Jag mår bra, har bara lite ont i huvudet. Jag var ute vid tolvslaget och tittade på fyrverkerierna. Samtidigt passade jag på att ta ett farväl av 2009.. Det kändes lite tungt, men samtidigt lättsamt. Ett passerande år. Ett år fyllt av kärlek, svek, glädje och tårar. Ett år som jag träffat på en hel del underbara personer, och även hamnat i folks fällor. Jag har gjort saker som jag aldrig gjort under det här året. Bra och dåliga. Ett helt fullspäckat år. - Mitt nyårslöfte var att förbättra 09. I år, då jävlar! Då blir jag 18 också! ;) Inte långt kvar! Det här året ska bli 10 gånger bättre. 2010! Jag har så mycket att se fram emot. Mycket av det börjar redan den här månaden! <3 Mina gullungar fyller ju år då. Det ska bli party all night, haha!
Sen ska jag på stundent, studentskivor, min egna b-day! wäääää, vad mycket som kommer hända!
Jag får inte glömma att nämna gulleplutten som föds nu i januari, om det blir enligt beräkningarna! <3 wii, handla handla presenter!
Jag stänger nu det passerande kapitlet, kapitlet som heter 2009. Jag öppnar 2010, och ser till att förbättra allt dåligt, för som sagt så är det var och en som bestämmer över hur ens vardag ska se ut. Bort med allt skit, och fram med allt fint. Efter regn kommer solsken!

Pussar
Tamiis

RSS 2.0