happy halloween

Hej hej! Eller ska jag börja med "Happy halloween"? ^^
Idag ska min systers kompisar komma över, och fira halloween med oss! Mysigt!
Jag ville bara önska er alla en kusliiiig halloween! :)

long time, no see

Hej bloggen!

Long time, no see. Igår var jag med en väldigt kär person till mig. Vi skulle prata ut, men träffen blev inte så lång. Vi skulle bara ta en kaffe, men jag var jädran sugen på BEN & JERRY'S! haha, inte likt mig va?
Så vi möttes i gamla stan, och promenerade till ben & jerry's glassbar. Jag skulle köpa glass, medans idioten skulle köpa en kaffe på 7eleven, haha! Men idioten köpte ju inget så jag fick sitta och äta min lilla glass helt ensam.. Illa!

Baked Alaska och Chocolate Fudge Brownie blev smakerna! yum yuum yuuum säger jag bara!
Idag blir det tjejkväll hemma hos mig, Elika kommer hit! Fast kommer sakna en till person här hemma hos mig.
I miss you..




usher - separated


Ego girl

Carolina Gynnings - Ego girl, är bland den bästa bok jag läst! Om ni inte läst den, läs! Rekomenderas

091022

Hej!

Just nu sitter jag och tittar på Mammas pojkar, med min syster.
Jag har inte bloggat på länge, förlåt men jag har inte haft tid. Jag har haft 4 prov under veckan, då jag skrev klart det sista idag. Pust*

Förövrigt mår jag okej. Jag saknar s'.

I skolan har vi fått göra våra egna namnskyltar på photoshop. Jag ville få min att se lite rockig ut, men även lite tjejig. Så här ser den ut :


Min lärare tyckte dock inte om den, så jag var tvungen att göra en ny. Jag tänkte på min ängel Michael Jackson. Så jag har gjort en bild på mig och honom, som en hyllning. <3



eddie razaz



Så jävla grym, så jävla självsäker, så jävla bäääst! <3

...

Jag ligger här i mörkret med laptopen bredvid mig. Har ingen, förutom mig själv att omfamna.. Rummet är mörkt, och det enda som hörs, är den låga musiken som är någorlunda lugn och fridfull. Jag svävar bort, och känner hur mina vingar sakta men säkert börjar forma sig på min rygg, redo att få mig flyga. Jag vill för en gångs skull känna mig stark, och överlägsen. Det är dags för mig att få bort allt ont, som tynger ned på mig. Allt som vill få mig att falla, måste försvinna. Jag ska bli starkare än någonsin. Jag bara måste..

Men.. Mitt stora "men" är, - hur tusan ska jag klara mig helt ensam? Så fort jag ligger här i mitt rum, så lutar jag mig bakåt, och blickar mig tillbaka till alla våra härliga minnen. Varje gång blir jag så glad, men samtidigt så himla ledsen, för att jag aldrig mer kommer få uppleva nåt sånt igen. Det är klart att jag kommer göra det, men inte med dig.. Jag har gråtit så mycket att mina ögon börjar torka ut. Jag har haft så ont i hjärtat att mitt hjärta slutat slå. Jag har tänkt så mycket att jag är tom. Jag är tom.
Om vi går tillbaka i texten där jag berättade om att jag ska bli starkare än någonsin. Hur ska en tom människa, utan hjärta, tankar och ögon kunna kämpa för något så stort som livet?

Den person som besvarar mina frågor, får all min respekt..


silly boy!


Bilder

Jag ska alldeles strax fixa te till mig själv, har FÖR ont i halsen. Men innan dess ska ni få se lite bilder ^^.
Puss <3





Min söta mamma, när hon provar en stor pälsjacka från H&M! ^^ Den enda kommentaren jag fick från henne var denna : Jag ser ut som en get i den här jackan! Mamma jag älskar dig haha <3


paris 09 <3

Idag hade jag en kortare skoldag eftersom att jag var tvungen att åka hem tidigare för att dra iväg på möte. Det gick bra faktiskt..
Allt annat är bra, jag är bara jävligt förkyld! Jag låter som en gammal kamel när jag pratar. Eller rättare sagt som ett får, enligt Suzan. Haha!

Det har planerats in en Paris-resa för mig och syrran, under jullovet. Jag är så lycklig, så att jag kan sväva bland molnen just nu. hihi. Jag behöver verkligen komma bort. Det ska bli hur mysigt som helst <3

facebook kan man fixa så att sin profilbild, ser "tecknad" ut. Det ser nästan ut som om nån ritat av mig på riktigt va? Lite? ^^

Puss


Text

Hej!

Jag ska snart springa iväg till bussen, och åka till sollentuna. Men innan dess ska jag bara skriva en text här på bloggen, som är till en speciell person.

I remember the day you and I met for the first time,
my whole world stood still by your kindness and your sympathy.
I had never ever felt so lucky and embraced by love,
until the day you turned my life upside down.
It feels like all your love has collected into a circle of hate.
How could a former kind of sweet and dear person, turn into a monster?
Does you have an ounce of self-respect left?
These questions and many more are what I have left.

The only thing I know for sure is that I had heart enough for both of us..

091010

Hej!

Idag skriver jag ett kortare inlägg. Jag har precis vaknat, och ska alldeles strax äta frukost. Ska kanske åka till stan med syrran och några vänner lite senare idag.

Ni ska få se en bild på mitt hår, som jag utlovade er. Förlåt dock för att man inte ser färgen lika bra. Men det är så att färgen är som min riktiga hårfärg, men när jag står under ljus så skiftar det en vinröd färg i det. Och det syns faktiskt rätt mycket för att ha färgat håret för 2 dagar sen, det kommer bli rödare och rödare för varje gång jag duschar! ^^

Det här inlägget blev inte så kort ändå..


Färgning

Hej!
Idag hade jag ingen samhällskunskap, så jag åkte till kista centrum efter skolan och träffade på min familj och min faster. Vi gick runt där, köpte lite kläder. - Och så köpte jag hårfärg! Jag bestämde mig för att en förändring skulle ske. I och med att hösten är här nu, så färgade jag mitt hår till Mahogny brunt. Det är en kastanjebrun färg med röda stänk.
Har även klippt mig! Det blev faktiskt jävligt fint. ^^
Bilder kommer upp senare. Puss <3

6 okt 09

Hej!

Idag är jag borta från skolan, för att jag ska på ett viktigt ärende. Det känns skönt att vara hemma idag, men jag måste ändå åka förbi skolan lite senare för att hämta min mattebok. -.-
Igår kom min faster hit från london! Gooosh vad mycket presenter vi fick. Jag fick jeansleggings, lackleggings (som min syrra dessvärre SNODDE ifrån mig! :( ) väska, skor, smycken, smink och en massa klänningar och tunikor!

Jag sätter nog in bilder senare idag, eller imorgon. Ha det finfint! Puss

coldy autumn

Just nu sitter jag vid datan, och har precis pumpat podden med tunga låtar! Jag sitter i min systers rum, och jag tittar runt om mig och ser hur en massa kläder pryder golv som stolar, säng som bord. Hon städar nämligen ihjäl sig, för på måndag kommer min kära frisörfaster, som jag så fint kallar henne, från london!!
Ute är det kallt, fast ingen snö har jag sett ännu..

Nej, nu måste jag också iväg och börja städa mitt rum. Åh. -.-

Pussar <3




Är det någon mer än jag som tycker att chai latte är världens mysigaste dricka, när vädret är kallt?



Och ja! Bilden är gul. Haha

ursäkta mitt utbrott

Hejsan kära blogg!

Imorse gick jag upp runt 8.30. Jag sov faktiskt tidigt för första gången igår natt, jag sov 22.30 (!)

Precis innan det här inlägget fick jag ett väldigt jobbigt telefonsamtal av en person jag ska börja undvika från och med nu. Jag har verkligen gjort allting som står i min makt för att den här personen ska må bra, jag har tagit reda på sanningen om personens s.k älskare.. Jag har gjort allt för att visa min kärlek och respekt, men det räcker väl inte. Eller? Vissa personer uppskattar det mer eller mindre. Det är upp till var och en. Men lite respekt skulle väl inte vara för mycket att ta i? Nu säger personen att jag vill veta ALLTING?? Vad fan tror du din blinda jävel?! Jag vill ju veta, för hur ska jag annars hjälpa? Du kommer och vänder dig till mig när du har problem , sen så säger du så här? Jag blir så jävla förbannad! (Ursäkta mitt utbrott!) Men seriöst! Äh, nu orkar jag verkligen inte lägga ner mitt humör på dig mer. Du har redan dödat min själ.. Fattar inte att jag nästan dog för en så banal människa som dig. Du är fan tragisk.. Jag vill nog aldrig mer höra mer. Gå och ha ett bra liv, och jag hoppas sååå in i helvete att du blir sårad nu, så att DU, du själv ska komma och be om förlåtelse för att du betedde dig så här mot mig. Och då kommer jag vara så stark och vända ryggen mot dig. Precis så som du gjorde mot mig!

Tillbaka till verkligheten. Jag skulle köpa leoparduggsen i onsdags, men jag kom på att man inte kan ha på sig de med allting, så jag köpte ett par korta söta uggs istället. Jag hade de på mig igår med mörkblåa jeansleggings, ljusblå franströja och jeansjacka! Lovely, lovely!


estet

Hej.
Just nu sitter jag på estetlektionen (dvs bild), vi ska hålla på med photoshop. Kul tycker jag!
Det är kallt ute, rätt mysigt. skulle varit mycket mysigare med någon att omfamna. Jag hörde att det ska SNÖA imorgon (!?) Fattar ni??? Det ska snöa!

För övrigt har min dag varit rätt bra. Har haft italienska, idrott och nu har jag estetisk verksamhet. Senare ska jag krypa ner i sängen och titta på idol. Hur många mer än jag är det som tycker att Carolina är gryyyym?!

Ska gå nu. Hörs! Kramen

RSS 2.0