all in 1



Är du musik/dans/konst eller modeintresserad? Då är All in 1 den perfekta gruppen för just dig! All in 1 ger dig möjligheter att bygga upp dina drömmar till verklighet. Vi vill bli till den ungdomsgruppen som kan lite av allt.

För flera år sedan, var jag (Tami) och Yami medlemmar av en rätt så lyckad konstgrupp, som kallades för Indigo Light. Vi fick många möjligheter som vi kommer ha nytta av i framtiden. Vi fick träffa artister, och ha utställningar. Nu efter 4 år, av att gått i kursen, har vi kommit till att inse att vi vill använda de kunskaper och utveckla de till något mycket större!

Jag och Yami sammarbetar just nu med ABF och de ser mycket fram emot att vi startar en ny kurs, där vi två sitter som ledare, och de har gett oss många möjligheter.

Vi kommer hålla en audition för de som vill gå med i våran grupp den 25 september från och med kl 14.00.
Våran audition kommer att ske på Optimusvägen 12 A 194 34, UPPLANDS VÄSBY.

Det är ganska nära till upplands väsby station. I samma port som Sport och fitness! Om ni inte hittar vägen så är det bara att fråga!

Alla sökande måste visa upp nånting på Audition. T ex de som är dansintresserade, dansar, de som är musikintresserade får sjunga eller spela upp nångting, de som är konstintresserade tar med någon tavla/bild som den personen målat, och modeintresserade tar med sig en modeskiss eller något de sytt!

Mer info om audition kommer senare! Kurserna är absolut gratis, och åldersgrupp för sökande är 15-19 år. Man kan fortsätta i gruppen om man fyller mer än 19 när man är med i gruppen. Bara att man är 19 när man söker!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0