.....

Man kan inte alltid vara perfekt. Man kan aldrig vara perfekt. Vissa människor kämpar verkligen med att bli så perfekta som möjligt, men de inser senare att de misslyckas på vägen. Det är de som misslyckas, inte de som lever sitt egna liv och som redan insett sen lång tid tillbaka att man inte kan bli mer perfekt än vad man redan är. Varje människa, var och en är speciella på sina egna sätt, och alla har sina bra och dåliga sidor. Precis som man har en bra och dålig människa (djävulen och ängel på axlarna). Man måste lära sig att acceptera sig själv, man måste vara stolt över sig själv. Man klarar sig ensam i livet, upp till 60 %, sen går det inte mer. Man måste ha någon att luta sig mot, med.
Som jag skrev, för några inlägg sedan : man måste gå med huvudet högt. Om man hela tiden tittar ner, och inte har någon ögonkontakt när man möter nån, så är det klart att det blir "roligare" för människor att snacka då. Men om du själv går med huvudet högt och ler de sarkastiskt i ansiktet, då. då lovar jag att det händer grejer..

Det jag menar är att man måste uppskatta sig själv, för att uppskattas..

Kommentarer
Postat av: alexandra - VADFANSKAJAGHETA.SE



God morgon :) skulle du kunan vara jättesnäll och slänga in en liten röst på mig här ? (A) skulle så gärna vilja vinna och tar bara 2 sekunder



http://www.gratismakeup.se/Competition.asp?picture=trkap20100804125451cv



tack på förhand och förlåt om du inte vill ha sånna här kommentarer.. hoppas du sov gott :)

2010-08-09 @ 07:20:25
URL: http://vadfanskajagheta.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0